חטיפות -- בואו נדבר על זה בגלוי

u333

New member
נו..באמת..אני נפעם מן ההשוואה...

אם את באמת מתכוונת למה שאמרת לא נותר לי אלא להניד ראש....

האם את באמת חושבת כי...

לבדוק ולאשר שמישהי נאנסה זה כמו לאשר שמישהו נחטף ע"י חייזר ???????????

לא, ברור שהרבה יותר מסובך לאמת חטיפה.

ההשוואה מתייחסת לטראומה הרגשית שנוצרת באירועים כאלה, וכן להפרה הבוטה של אמות המוסר הבסיסיות ביותר שמתקיימת בשני המקרים.

מייפלס

New member
אאוצ'י

לגבי מה שציינת , דרור , לגבי מקרה האונס ...

שלום שוב ... מזמן לא הייתי פה !

מצטערת... אני יודעת שזה נושא קשה

דווקא בגלל זה חשוב להעלות את הדברים למודעות, רק כך אפשר יהיה להתמודד איתם.

ברוך שובך
.

u333

New member
על משקל הפתגם - לא פרות ולא רפת

ובאשר לבני האדם שכביכול נחטפו/עונו/שותקו/הופסק הריונן - לא רק שחלקם משקר/הוזה/מפנטז - אלא כולם - כולם מן הראשון ועד האחרון.

אין ולא היה מעולם - ולו מקרה אחד של חטיפה כזו.

האם אתם מכירים או שמעתם על ההפרעה הנפשית הנקראת מיתומניה- כדאי לכל המאמינים ללמוד על כך. זו תופעה שכן קיימת ונחקרה רבות. הלוקים בה ממש מאמינים בפנטזיות שלהם עצמם. הם לא משקרים/מפנטזים מתוך רוע-לב.

זה כנראה מסביר חלק מהעדויות...

... אבל לא את כולן.
אני לא מאמינה שניתן לאבחן את כל האנשים שעברו חוויה כזו כבעלי הפרעה נפשית, גם אם אבחנה כזו תהיה נכונה לגבי חלקם.

מעבר לזה, איך ניתן להסביר את העובדה, שאנשים שונים ברחבי העולם מתארים דברים מאוד דומים? האם לא יותר סביר שבמידה שמדובר בהפרעות נפשיות, אנשים יתארו "פנטזיות" שונות?

מה לגבי רצח והשחתת גופות של פרות? הפרות ודאי לא עשו את זה לעצמן, ואף חיית טרף לא כורתת איברים בדיוק כירורגי ומבלי להשאיר סימני שיניים. אם הן נרצחו ע"י בני-אדם, מה מסביר את שיטת ההרג והשחתת הגופות המוזרה? הרי, הרבה יותר פשוט ומהיר להשתמש ברובה, לא?

פרויז1

New member
לגבי יתר העדויות שלא מוסברות על ידי מותומניה,

נשארות ללא הוכחה מדעית מקובלת.
או בגלל ההסתרה המיוחסת לחוצנות
או בגלל שפשוט הדברים לא באמת קיימים במציאות.

זה מוביל אותי למיסטיקנים - ברשותכם :
הרי גם הם כמו העוסקים בחוצנות, מתבססים בעיקר על אמונת הקהל.
והייתי אומר שהמיסטיקנים, לפחות אומרים שהם מתבססים על אינטואיציות וכיו"ב, מה שהעוסקים החוצנות לא אומרים.

על כל פנים, נראה לי ששני הדברים הם צרכים של האדם.
אני שואל את עצמי :
מאיפה כל אותו ידע עתיק שהאדם המודרני עדיין לא יודע להציעו מחדדש בכל הכלים המודרניים שעומדים לרשותינו.

צהרים טובים!

זה מזכיר לי פתגם קצת בוטה...

מה הקשר בין מחט לת#ת

מה הקשר בין אמונת הקהל לאינטואיציה?

אמונת הקהל משמשת בעיקר פוליטיקאים מהסוג הנחות, אלה שמתמחים בהבטחות מנופחות וחסרות בסיס וגירבוץ בסגנון חופשי מתחת לכרס ענקית ורוטטת.
נכון, שיש גם כל מיני עסקנים בתחומים שונים, שהם מספיק מושחתים על-מנת לקדם את עצמם באמצעות ניצול הטימטום של הזולת -- אבל אין לזה שום קשר לאינטואיציה, רק ליכולת הבסיסית לזהות עדר של מתלהמים ולנצל אותם.

אינטואיציה היא חוש מאוד שימושי, אבל היא אינה חוש פיזי, אלא חוש תודעתי (חוש של הרוח). השימוש באינטואיציה לא סותר שימוש בכלים מדעיים או בהיגיון, הוא משלים אותם בכך שהוא מאפשר זוית מבט נוספת.
כידוע, מעבר למוח הפיזי, לכל אחד מאיתנו יש גם תודעה -- אז למה לא להשתמש בה?

באשר לעובדת קיומן של חטיפות ושל האג'נדה שמניעה את מבצעיהן, הדעות עדיין חלוקות. הקשר היחיד שיש בין העניין הזה לבין אמונה הוא, שכל אחד מאיתנו רשאי לבחור למי להאמין, על-פי שיקול דעת אישי.
על-סמך כל הדברים ששמעתי וקראתי עד כה, אני מאמינה לאנשים שמעידים שיש חטיפות ושיש להן מטרה, שגם עליה הדעות חלוקות.

פרויז1

New member
הפתגם המלא שזה הזכיר לך הוא :

מה הקשר בין מחט לתחת.
הקשר הוא שיש שעונים ממקום המשלים את המקום בו מכיל פתגמך את המחט.
אני דורש ממך לשוב ולקרוא את שכתבתי - אבל לאט ובלי לקפץ והתלהם עם עצמך.

בוק רטוב, חברים!

franse

New member
האם מיתומניה היא תופעה קבוצתית?

משום שחלק מהחטיפות כן.

Armageddon2012

New member
למה למה למה

כרגיל, התשובה לא נמצאת אי שם -
היא הרבה יותר קרובה אלינו ממה שהינו רוצים ...

הם עושים את זה כי הם יכולים .

למה יש את גן החיות ברמת-גן ?
אפשר לכתוב מאמר שלם על הצורך של גן חיות לתושבי האזור. על הרצון שלנו להראות לילדים את החיות, את דרך החיים שלהם בטבע .
אבל ההסבר הרבה יותר פשוט.
גן החיות קיים בגלל שאנחנו יכולים.
אנחנו יכולים למצוא את הג'ירפה , אנחנו יכולים להכניס אותה לכלוב ולהטיס אותה מאפריקה לרמת-גן, אנחנו אפילו יכולים להחזיק אותה בחיים.
ומה עושים עם אנשים כמו דרור, שאוהבת בעלי חיים ?
על כל אחת כמו דרור, יש לפחות אחת/אחד שאינו דרור .
והוא יהיה זה שיחזיק את הג'ירפה בכלוב.

כל צורה של חיים, בכל סביבה, המפתחת עליונות על צורה אחרת - תנהג האופן זהה .

קצת על עצמי.
אני לא כמו דרור .
אני אוכל כבשים .
למה ?

כי אני יכול - אחרת הכבשים היו אוכלות אותי .
ואני אוהב לאכול כבשים .
ולא אוהב שאוכלים אותי .

עזבו את ה- "למה" .
תשאלו מה אתם מוכנים ורוצים לעשות בכדי לא להיות הכבשים .

אז הם הרבה יותר דומים לבני-אדם מכפי שנדמה לנו

זה לא מפתיע, כמובן.

אני בהחלט מקבלת את ההשוואה, מאחר שהדברים שנעשים ע"י בני-אדם בתעשיות הריכוז וההשמדה (תעשיות הבשר, החלב, הביצים, הפרוות וחלק מתעשיית הבידור), הם גרועים באותה מידה, וכל זה עוד לפני שהזכרנו ניסויים בבעלי-חיים.

אם כבר הזכרת אותי באופן אישי, אציין שהאבחנה שלך נכונה, אני מאוד מתנגדת לכל פגיעה בזכויות של בעלי-חיים. אני לא מבקרת בגני-חיות כיוון שהמראה של חיות בכלובים ממש גורם לי דיכאון, אני צמחונית אדוקה (כמעט טבעונית) כבר עשרים וחמש שנה, אצלי בארון אין שלדים וגם לא פרוות וגם לא עורות, וכל מוצרי הניקיון, הטואלטיקה והקוסמטיקה שאני משתמשת בהם יוצרו ע"י חברות שלא מבצעות ניסויים בבעלי-חיים -- כל זה לא כרוך במאמץ מיוחד (אם אני יכולה, כל אחד יכול), רק מצריך טיפונת עבודת חיפוש באינטרנט מדי פעם.

אני גאה לומר, שאני יותר דומה לכבשה או עז מאשר לרוב בני-האדם (אני אפילו חושבת שקרניים גדולות ומסוגננות זה סקסי
). אני יכולה להעיד, שאף כבשה סבירה לא היתה מעלה על דעתה לאכול אדם או כל חיה אחרת, זה פשוט לא מריח ולא נראה כמו אוכל, כך שאתה יכול להרגיש לגמרי בטוח בחברתן של כבשים, כל עוד אתה לא מרגיז אף אייל עם קרניים יותר גדולות משלך
.

לנוחותכם, הוספתי שלושה קישורים להלן, בהם ניתן בקלות לברר אילו חברות קוסמטיקה וטואלטיקה מבצעות ניסויים בבעלי-חיים ואילו אינן מבצעות. במקרה של חברה שאינה מופיעה באף אחד מהמדריכים, ניתן לבדוק באתר החברה או לפנות אל נציגי החברה דרך אתר האינטרנט שלה. מניסיון, רובן ישמחו לענות לכם לאחר שגיליתם בהן עניין, ושקרים לגבי מדיניות החברה נחשבים מאוד לא מקובלים (לדעתי, גם לא חוקיים).

עוד כמה מילים בנושא

הפרק שבקישור עוסק באג'נדה של האפורים, מתוך הסדרה UFO Files של ערוץ ההיסטוריה. מובאות בו עדויות של אנשים שנחטפו בעבר ונבדקו ע"י פסיכיאטרים והיפנותרפיסטים, ניתוח התופעה בגישות שונות והשערות לגבי המניעים לחטיפות ומטרתן.

האפורים הם אלה שמתוארים במרבית העדויות של נפגעי חטיפה ובנוסף לזה, נמצאו פסלונים בני אלפי שנים שמאוד מזכירים את דמותם. הסברה היא שהם הגיעו לכאן לפני אלפי שנים, אבל החל מראשית המאה ה- 20 התקיימו ביניהם לבין ממשלות שונות שיתופי פעולה טכנולוגיים וניסויים גנטיים שמטרתם, כנראה, ליצור מין היברידי של אפורים-אנושיים.
האג'נדה שמניעה אותם עדיין לא ברורה לנו, ההשערות לגביה נעות בין תוכנית זדונית להשתלטות על כדור הארץ בכלל והאנושות בפרט, לבין תוכנית ארוכת-טווח להצלת המין שלהם ובמקביל גם את המין האנושי הארצי, כנראה באמצעות יצירת מין מעורב.

u333

New member
האם תרשי לי לא להאמין לכל הטוענים כי נחטפו ?

אני מכיר ועוקב אחרי הסדרה האמורה בערוץ ההיסטוריה וחייב לצייין כי אני, אישית, לא מאמין לעדויות ול"הוכחות" המובאות שם.

יש המון אנשים - אלפים - אם לא עשרות אלפים - המאמינים כי הרבי מלובביץ' עדיין חי - האם את מאמינה להם ?

חלקם מוכן להישבע כי ביום מן הימים הוא יקום וימשח עצמו למשיח. - האם גם בזאת את מאמינה. הם מאמינים בזה לא פחות מאלו שמאמינים שנחטפו ע"י חייזרים - ומה בעצם ההבדל ?

למעלה