חיבור למודעות-על - מפגש 3 - קרן הכוח

מאמיה

New member
חיבור למודעות-על - מפגש 3 - קרן הכוח

סיכמנו בשבוע שעבר.... אני נותנת לכם את ההבנות שלי בהשראה של התקשורים שהורידה לילה ברז'סקי וכן בהשראת ההדרכה שלי. התקשורים קובצו בספר "חיבור למודעות-על". לאתר של לילה www.lailabr.com המפגש בקבוצה מועבר עם תדר המכיל את קרן הכוח. אני מציעה לכם להשתמש בקרן אור. השימוש בקרן אור לריפוי וליצירה אכן פועל, אך לעיתים לא מרגישים את עוצמתו כפי שהיא מורגשת ע"י קרן הכוח. הפעם השארתי לא מעט קטעים שקשורים בעוצמת התדר, פשוט כי זה חלק מההבנות של המפגש. תבחרו מה מתאים לכם מתוך ההבנות האלה. כיוון שלא חוויתם את עוצמת הקרן אתם עשויים להתייחס ל"מכירת תדרים" בזלזול - אך זו חלק מהעוצמה הבלתי מעורערת שבאה במידעים אלו. קרן הכוח לריפוי וליצירה +++++++++++++++ קרן הכוח נושאת עליה תדר היוצר את מבוקשכם. היא נותנת לכם אפשרות לבטא קלות בחייכם אם תבקשו. כשאתם מעבירים מחשבה יוצרת על הקרן הזו היא תבטא ותגרום לשיפור והתמרה. השתמשו בקרן כדי לבקש מה שאתם רוצים. בחיי היומיום שלכם לפעמים המחשבה לא טהורה. תיצרו על הקרן את המחשבה שלכם מתוך ההבנה שלכם כי נדרש הטוהר במחשבה והתחברו דרכה אל המטופל. ועכשיו אנו עוברים אל המידעים שעליכם לקבל: הנשמה בשנות החיים שהיא קובעת לה (בגלגול) חוברת לאדם ויוצרת בחייו חוויות שבהן היא רוצה להתנסות. אנו דרך המידעים האלו מאפשרים לכם לחוות את החוויות האלו בקלות ובאיכות הדרושה לכם. מאחר ואתם חיים בגוף פיזי ויש לכם צרכים שהגוף דורש, בכלים שרכשתם היום וקודם אתם יכולים להשתמש לצרכים אלו. אותו כוח יוצר בכם קלות בחוויה. כל אחד לפי הבנתו מה הצורך הנדרש לו יכול לבקש זאת על הקרן. השתמשו בה גם לריפוי וגם למען היופי – יופי חיצוני. יופי זה לנו אין בו מהות אבל לכם יש בו מהות ועוצמה – ואלו משרתים אתכם. ודרך כלים אלו צרו חיבור וקלות. אנו נותנים לכם יכולת זו כדי שתפנו את הזמן מההתעסקויות בדברים שוליים ותנצלו את הזמן הפנוי להעלות את מודעותכם ולהשתמש ביכולותיכם לטובת הכלל. יש חשיבות למראה החיצוני שלכם, מאחר והשמחה שבאה מבפנים מהווה את מהות האני, והתדר שתשדרו הוא זה שישווה את הסובבים אתכם אליכם. כשתתנסו ותתנו שירות באמצעות התדר הזה, תביאו לתוצאה מתוך שמחת היצירה שהוענקה לכם. מאחר ואתם זקוקים לחומר, ולאותו כוח שאתם מכנים כסף או שפע, אנחנו אומרים כי כשתבטאו את הרצון שלכם דרך הקרן – יבוא אליכם גם אותו שפע שאתם רוצים. בקרן יש כוח שגורם ל"התנפחות האגו" (האדרת האני), אנו מבקשים שתבטלו את אותו "אגו" ותחברו עצמכם לרגש גבוה בעזרת הקונוס, ותבטאו את הכוח שלכם מהחיבור לאלוהות, כך תתחברו לאלו שזקוקים לשרותכם ושלהם צריך לתת הבנה וכך תקבלו את הכוח שלכם. דרככם – אך דרכנו. כשתבטאו את יכולותיכם, הגוף הפיזי שלכם יתחזק, לא תזדקקו למחלות, שהן תוצר של רגשות שמשרתים אתכם. כשאתם מבקשים ורוצים משהו, עשו זאת מתוך טוהר, מתוך שירות ומתוך מטרה להתמיר אחרים – לא מתוך האדרה עצמית. הקרן יוצרת חיבור למשאבים שאתם מבקשים ודרך כוח המחשבה שיש לכם אפשר לשגר אותה לאחרים. תרגול: 1) זמנו לעצמכם את מה שתרצו.... פיתחו קונוס ירוק לעצמכם כדי שמחשבתכם תיווצר מתוך הרגש הגבוה דמיינו קרן אור יורדת אליכם מהבריאה וחודרת דרך מרכז הכתר. הקרן מעבירה עליה את מחשבותיכם. בקשו מהקרן לרפא אתכם אם אתם לא מרגישים טוב. דמיינו אותה חודרת לגוף ופועלת לריפויו. בקשו מהקרן לחבר אתכם אל השפע. דמיינו את האנרגיה של השפע המגיעה אליכם מהבריאה. בקשו מהקרן קלות למצוא את המשקפיים. דמיינו את הרגשתכם עם המשקפיים האבודות. בקשו מהקרן שתפוגג פחד שמשתק אתכם. דמיינו את עצמכם מלאי בטחון מתמודדים עם הפחד. קרן האור משמשת אתכם כדי לשלוח את המחשבה אל היקום ולקבל את מבוקשכם. ככל שתשתמשו בה יותר כך עוצמת הזימון שלכם בעזרת המחשבה תיגבר. מי שרגיל לבקש ולקבל בעזרת המחשבה זה יחזק אותו. מי שלא רגיל - זו הדרך להתרגל ולהיווכח שזה עובד. 2) זמנו לאחרים את מה שהם מבקשים..... פיתחו את הקונוס הירוק אל האחר כדי שהוא יהיה פתוח לקבל את מה שהוא מבקש. כדי שאתם תרגישו את הרגש הגבוה שלכם אליו. דמיינו קרן אור יורדת אליו מהבריאה וחודרת דרך מרכז הכתר שלו. העבירו על הקרן את מבוקשו. כמו לעיל - אתם יכולים לזמן עבור האחר כל דבר. במיוחד השתמשו בקרן האור לריפוי - זה מדהים. ברגע שאתם מודעים לכוח המחשבה שלכם, אתם יכולים לעשות "ניסים". עבור עצמכם ועבור אחרים. כיוון שאכן יש כוח למחשבה - תהיו אחראיים ותשימו לב מה אתם חושבים.

netad169

New member
גם אני

התחברתי למשפט המסכם ולרעיון שיש בכוח המחשבה שלנו ליצור או להרוס. תודה.

לא מבין ... אם הכל מסתכם במחשבה../images/Emo42.gif

ואמנם כך הוא: • כל המתקיים מתקיים תחילה במחשבה. • רגש הוא הגשר בין מחשבה לגוף. • חוויה - תחילתה מחשבה וביטויה רגש. • מחשבה היא צומת דרכים. • מחשבה היא תנועה דינמית המשכית. • מחשבה היא אם כל תוצאה. אז מדוע אני צריך להעביר את כוח השליטה לקונוס כזה או לקרן כזו ... וכו'? בגדול אני חושב שיש כאן עלבון לאינטלגנציה, ולאדם כאדם, שגם כך הוא נמצא ופועל מתוך התניות, לבוא ולהוסיף ל עוד ועוד התניות (משמע העברת השליטה בגורלו לידי "דמויות מנטליות" מדומיינות 'ראה קונוס וקרן אור') במקום להוביל אותו ישירות להבנות ולתובנות על כוחה של מחשבה ובעיקר על כוח מחשבתו הוא. אם אלה הכלים אז אוי לה לתוצאה!!!

אני יזביר

אליה גרה בקומה א' על עמודים איך נעלה אצלה עם עדת המטאטאים שלנו אם לא היו שם מדרגות ואם עלינו מעלה ואנו כבר משתלחים בה ובמטאטאה כנקמה על ימים עברו, איך יצטרפו אלינו הנותרים לו מחקנו להם מדרגות אלה שעלינו בהם אנו...מה הם ציפורים?

לא!!! אבל בהחלט שאפשר ללמד אותם...

להיות ציפורים
בלי קונוסים וקרניים.

נראה לי שבאופן כלשהו

נוכל להסכים שיש דרכים שונות ללמידה ולא כולן מתאימות לכולם, ומה שאינו מתאים לך יכול להיות שיהיה הזרז של מישהו אחר ויביאו לידי הבנה חדשה והתפתחות כלשהי.

כמובן - אחרי שמצליחים להכניס יד לכיסך../images/Emo13.gif

ולהעביר X שקלים לכיס אחר, לאחר מספר שעורים כאלה (המספר תלוי בתלמיד וביכולת הלמידה שלו) ודאי שתחול התפתחות, או שמא נאמר התפכחות אשר בעקבותיה תבוא הבנה שהונו אותך. ובעצם צעדת במרץ אלפי צעדים משום מקום לשום מקום, כי פשוט אין לאן לצעוד. רק את העובדה הזו שכחו לספר לך!

ובכן נראה לי

שאתה נותן משקל יתר לפיסות נייר אלה שמצויירים עליהם מספרים ולמטבעות מתכת שהוטבע בהם מספר כלשהו. יכול להיות גם מצב כזה שהמורה אינו יודע את העובדה שציינת, ומה בדבר המשחק שבאנו לשחק פה? הרי כשלוקחים את הדברים בגדול, הכל משחק אחד גדול. אז אם אני חושב שפע, מה כל כך איכפת לי אם מישהו יכניס את ידו וידלה מכיסי שקל או שתיים או חמש. ואם אני חושב "עני" השקל שנדלה מכיסי גם הוא אינו בעל יכולת גבוהה להיטיב את מצבי...

eliya-l

New member
במקרה דנן והפלא ופלא אני נוטה להסכים

דוד - אמאלהההההההההההההההההההה - מה קרה לי בזמן האחרון.

רק טיזהרי שלא לנטות יותר מדי

שלא תמעכי אותי חלילה. אכן את מסכימה יותר מדי בזמן האחרון וכל הכייף מתבזבז...תתעשתי יקירה זה לא יכול להמשך ככה

לא ידידי היקר דוד...../images/Emo42.gif

לא לפיסות הניר או למטבעות אני נותן משקל יתר. בעצם אני לא נותן להן משקל כלל, הן באות לידי ביטוי כי הן המטבע העובר לסוחר - והיום מורים רוחניים סוחרים באשליה לכל מי שמוכן לשלם בניירות ובמטבעות אלה.

אשליה

הראה לי ידידי הטוב מוצר אחד על פני האדמה שאינו אשליה ואדיר מילה מפי בנושא זה מעתה ועד עולם. אנו סוחרי אשליות כולנו בין אם אנו הקונים או המוכרים והמשתמשים האחד מושלה שמכר והשני משלה עצמו שקנה אז מה אתה מוכר לי היום?

DEL7

New member
אשלית המשיח

http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/674/183.html יוצאת לקנות אשליות לשבת

פנים

כמה מאמינים מזדמנים נשרו בשלב מאוחר יותר. מאריה קרפינסקייה, בת 55, הייתה גרושה ואם לילד אחד כאשר פגשה את טורופ ב-1992 במוסקבה. היא עברה לסיביר. בהתחלה, היא אמרה בראיון שהתקיים במוסקבה, טורופ נראה כמו מנהיג רוחני חזק שחלם ליצור "חיים יפים – כמו אמריקה חדשה" ביערות סיביר. ב-1995, אמרה, היא הגיעה למסקנה שטורופ טען שהוא ישו רק בשביל רווח אישי. "ההיפנוזה נעלמה והבנתי שחיי נהרסו," הוסיפה. "הוא לא מאמין שהוא ישו הנוצרי. הוא פשוט מתמרן אנשים. זה יח"צ, זה מותג. ישו הוא מותג." מארק דניסוב, פקיד הממשל המקומי האחראי על הקשר עם הכנסייה, אמר שמפקחי הבריאות והחינוך הממשלתיים עוקבים מקרוב אחר פעולותיו של טורופ. כאשר הכנסייה רק נוסדה, תיאר, החברים התעקשו לחנך את ילדיהם בעצמם והתנגדו לחיסוני ילדים ולרפואה מודרנית. קומץ ממאמיניו של טורופ מתו בתחילת שנות ה-90, אמר, כתוצאה מהתאבדויות, תנאי מחיה קשים או ממחלות כשסירבו לקבל טיפול רפואי. דניסוב אמר שהבעיות האלה נפתרו מזמן; טורופ ומאמינו מצייתים כעת לחוקים המקומיים, והילדים לומדים על פי תוכנית שאושרה על ידי הממשלה. "הכלכלה שלנו הבאישה, האוכלוסייה שלנו הזדקנה ואנשים עזבו," אמר דניסוב. "כעת יש לנו 5,000 אנשים חדשים משכילים ובריאים שלא שותים, לא משתמשים בסמים, לא גונבים ושרוצים להוליד כאן ילדים. מנקודת המבט שלנו, זה מביא תקווה." פנים לכאן ולכאן ואתה יכול לראות בזה כל השתקפות שתאווה נפשך למצוא לה

eliya-l

New member
מפני ומשום אפרים, שרובנו ואף מרביתנו

זקוקים להפעלה של ה"דמיון" שלנו בכדי להשלים את ה"מחשבה" שלנו ובצוותא ליצור פעולה - דחיפה........ עצם ההכרה שהכל אומנם מסתכם ב"מחשבה" הוא יותר מדי פשוט, פשטני ולא הגיוני
אמצעי העזר שיצרנו לנו בין אם יהיה זה קונוס, צינור, המטאטא שלי וכיוצ"ב מקלים עלינו את הקבלה העתידית ש"הכל ביד המחשבה" או אולי הדמיון????????????????????????. מה קדם למה? המחשבה או הדמיון??? אחלה של יום שיהיה לנו

למעלה