חיבור למודעות-על - מפגש 3 - קרן הכוח

סיגל יקירתי...../images/Emo13.gif

אם לא תבטלי את "האני" שלך כיצד תפקידי עצמך בידיו של "האני" של "המורה" האומר לך לבטל את האני שלך בפני האני שלו?
אי אפשר לבטל דבר אינטגרלי של העצמי - "הרוג אני אחד ומיד יוולד אני חדש"|סהדגש| - אבל את זאת צריכים להבין ולהפנים אלה שעברו קורס אצל אלה שעברו קורס אצל אלה שעברו קורס.... ואשר כולם מדקלמים ממקור בילתי ידוע על "האני" המסכן שעליו הפילו את האחריות על כל תחלואי האדם.|

אפרים ידידי

"אלא שעברו קורס, אצל אלה שעברו קורס, אצל אלה שעברו קורס" אפשר להסתכל על זה כעל טל" שבור.אבל אז אין לנו כל אינדקציה לכך שערכה של האמירה המקורית, עולה על זה של האמירה האחרונה. אפשר להסתכל על זה כעל אבולוציה של הרעיון הרוחני. המתאים את עצמו לזמן והמקום. וזה בדיוק ההבדל בין "ללכת עם" ו"ללכת נגד".

אבולוציה...../images/Emo42.gif

ראה את האנושות ותראה לאן הובילה אותנו האבולוציה שיצרנו (לא הטבעית). כיום מנסים, החלק השפוי לפחות, לחזור אחורה למצב הטבעי וגם אם הוא לא מובן לחלוטין, לפחות איכויותיו ידועות. מה ערכה של האמירה הראשונית "יהי אור" אינני יודע, יתכן שאחרי שנאמרה אומרה הבחין בטעותו.ולאחר שהכל יחלוף הוא לא יחזור על טעותו שוב. אני כן יודע שבשתי מילים אלו חבוי הכל. לכן, אין זה משנה מה ערכה, אני בטוח שערכה רב יותר מהמתרחש כיום. אור ואהבה אהבה ואור והכל סובב סביב "החור" - שבכיס כמובן! שבת שלום

hikok

New member
ללכת עם , יותר יעיל

שינויים מהותיים בכיוון הזרם התרחשו מתוך הזרם ולא לעומתו שבת שלום באהבה סיגל

למעלה