חיבור למודעות על - מפגש 5 - ויתור על קושי

חרא של דוגמה

אני בטוח שגם בסוד אפשר למצוא דוגמאות שמריחות יותר טוב. יש בנו בהחלט גם זיכרונות קדומים החיוניים להישרדות של הגזע. הם מבוטאים על ידי האינסטינקטים. בדרך כלל הם אינם יורדים לפרטים. שאנו מציגים מצבים או אירועים יומיומיים כמכות מצרים. אנו מקבעים את הרתיעה ואת חוסר האונים. שכן מכות מצרים הם מכות גורל בלתי נמנע. ועל כן אני חושב שחלק מתהליך הריפוי וההתפתחות קשור גם בעידכון הטרמינולוגיה. חיפושית זבל צנועה.

מזל גדול שאין פילים מכונפים

חוץ מדמבו כמובן...וזה מחזיר אותי איכשהו לנושא הוא לא עף עד שקיבל את נוצת הקסם, ויש בהם קסם בתקשורים הללו שמביאים נשמות טועות ותוהות לדרך כלשהי לאחר שאבד להן כיוון אז לאחד מאיתנו זה נוצה ולאחר סרט הסוד וכו' חיפושית לומדת

maysabel

New member
תגיד לי חיפושית מולדת..

אתה שותה עם סוכרזית? פעם זאת נוצת קסם, פעם זה סרט הסוד ופעם אחרת זאת דמות בפורום כזה למשל..אולי דוקא דברי יעקב או אליה או..מאיפה לך מה יביא להיא או להוא את העמוף? אומנם תקשור בשם מלאך כלשהו או נוצת קסם נשמע יותר "יפה וקסום" מכאפה..אבל לפעמים דווקא זאת הכאפה נוצת הקסם של מישו.. לשים לך סוכרזית או דבש בתה שלך?

maysabel

New member
ממש לא בדיוק מה שאתה אומר דוד..

אתה יוצא כביכול ל"הגנת ה......." ב-שד

maysabel

New member
כשאני מדברת על מעוף..אני מדברת על מעוף וצלילה

לעומק..ממש ממש.. עם דבש ולא סוכרזית סינטטית.. סתם לשם חידוד העניין..

יצאת לי מהסקאלה יקירה

אם את צופית מה יעשה הנשר ברעבונו? ומה תעשה האיילה? האם גם ראייתם את עולמם צריכה להיות כשלך?...האין אנו חיים כולנו והפעלותינו שונות? ובחיים עצמם אנו שותפים זהים

maysabel

New member
אחלה דיאגנוזה יקירי

צופית טוטם דרומי אייל טוטם צפוני נשר הטוטם מלמעלה הפותח.. יש עוד ..אבל פגעת בול :) כאן פספסת וממש הכנסת אותי לסקאלה ובכלל לא שלי..: "האם גם ראייתם את עולמם צריכה להיות כשלך?...האין אנו חיים כולנו והפעלותינו שונות? ובחיים עצמם אנו שותפים זהים"-מאיפה הבאת אתה את זה יקירי? הרי כל אשר אני אומרת לכולם זה להיות קשובים רק לעצמם ולליבם..לכל הדוגמות שמכניסים לאנשים אני לא מתחברת לדוגמא כלפי ההודעה הפותחת שרשור זה.. ראית עולמם צריכה להיות כראיתם -אבל בשביל זה צריך לראות ..מהלב.. בהחלט מעניין..

כנראה שאני מתקשר

או משו כזה לכל הפחות הוויכוח הזה היה נחסך לו כתבת את תגובתך ברוח הודעתך זו האחרונה ומאידך היה משעמם בפורום אז טמשיכי לענות ככה ואני אמשיך ואצא רוכב על רוזיננטה לקרב ראיתם במקרה איזו עלמה צעירה בצרה בסביבה?

maysabel

New member
רוחי מנחה אותי

גם כאן וגם למעלה ואהיה קשובה לה תודה.. הדיון ולא וויכוח היה נחסך לו קראת דבריי ברוח אחרת אתה.. כי למעלהולמטה כתוב בדיוק אותו הדבר ואולי הנדנדה שלך היא זאת שהתהפכה.. אתה מתקשר על בטוח..

maysabel

New member
חחחחחחחחח

עזוב מרכז..חח למעלה ולמטה זה ה מעניין..לפחות למי שאוהב נדנדות.. נדנד נדנד רד עלה עלה ורד......

maysabel

New member
מה יקרה אם

מיליארד סינים יתעטשו בו זמנית? (זאת שאלה שמופיעה כאן פרסום בפורום מהצד..)

התשובה

נמצאת בפרסום שמהצד השני ושאלה הראויה להישאל עוד לפני מתן תשובה לראשונה האם הם משתעלים לכיוון אחד והאם יש להם משו מדבק? שאיזו מחלה סינית מסתורית לא תיפול עלינו בחטף...אלוהים ישמור

maysabel

New member
ולשם דיוק..

במרחאות כפולות והשארתי נקודות שתמלא את השאר..ועוד מיל הקסםשבמשפט: כביכול "כביכול להגנת ה............"

maysabel

New member
מקבעים..מחזקים ורק נותנים לגיטיציה לאמונה..

פשוט מהדקים לו את האחיזה ב.....מעכל קסמים של ממש ולופ.. זה אשר אמרתי אני למעלה גם.. מילת המפתח כאמור בפי הנמנהל-"רואה"..לראות בכדי לצאת מהלופ..רק שמה שמביאים מעוור.. זה שיעוף עם "נוצת הקסם" הזאת יתגלה כבלון נפוח שיתפוצץ בקרקע עם כאב ענק מתישהו.. צופית צנועה :))- צופית אוהבת דבשושותה ללא סוכרזית..

netad169

New member
נקודת מוצא לתזוזה

היא, הרבה פעמים, קושי או חווייה שנתפסת כקשה. ההבנה שזה חלק מתהליך נשמתי, הוויתור על הגדרת ההתנסות כ"מכה", ההתגברות על הקושי והצמיחה ממנו, הם חלק מפעולותיו של אדם מודע. זה תהליך שלא קורה ביום אחד והוא הולך וצובר תאוצה. חשוב לי להגיד את זה כי כאן אני מסכימה עם הדברים שהובאו. לא מדובר בסתם אמונה, מדובר בנקודת מוצא לעשייה, אחת מני רבות אחרות. מצד שני, הפריעה לי האמירה הזאת: "כשאתם מדברים עם אנשים שאותם אתם רוצים להתמיר..." אני לא מבקשת להתמיר אף אחד. מה זה בכלל המשפט הזה? אני מבקשת להתפתח בדרכי, לקבל תמיכה מהיקום באופנים שונים, ולהפוך מודעת ומבינה את הדרך שלי. אני מאמינה שהעבודה האישית שאני עושה, האיזון והשקט מתוכם אני פועלת, משפיעים על הסביבה שלי ויוצרים תהודה מסוימת. פעם מישהי (לדעתי זאת היתה מאיזה) אמרה שצריך לדבר עם אדם מהמקום אותו הוא מבין, במקום בו הוא נמצא. אני מרגישה שאתן מתקיפות מאיזה ואליה, אבל כנראה שזאת בעיה שלי. שבת שלום ומבורך.

למעלה