חידה ראשונה P: נחמדה (אני הולך לתת 20 חידות)

Shaakedod

New member
כל הכבוד חחח

אבל פעם הבאה תרשום בפפנים כדי שלכולם יהיה אפשרות שווה לפתור את החידה

כלמנ

New member
פתרון לחידת היין (חחח)

מעמידים 10 משרתים בשורה ומסמנים אותם בשמות: 1,2,4,8,16,32,64,128,256,512 ממספרים את הכדים. כל מספר של כד יכול להיות מיוצג ע"י סכום של חזקות של 2 בצורה אחת בלבד (יצוג בינארי). חחחח נותנים לכל משרת לשתות מכל הכדים שהוא מופיע ביצוג הבינארי שלהם. דוגמא: מכד 123 ישתו משרתים 1,2,8,16,32,64 חחחח הסכום של המשרתים שימותו הוא מספר הכד המורעל. בעיה: משרת מס אחד (למשל) ישתה מ500 כדי יין !!! הוא עלול למות ממחלת כבד, או לפחות לחטוף אחול שילינג של האנג אובר חחחח

כלמנ

New member
טעות, אני רואה שכבר ענו

חחחח אי אפשר להבין כלום בשרשור הזה

Shaakedod

New member
../images/Emo127.gifחחח

חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את הרעיון של המחלת כבד D: חחחחחחחח טוב אתה =] אהם כן זה התשובה הנכונה חשבתי שאפשר בפחות מזה אבל כנראה שאי אפשר כל הכבוד

Shaakedod

New member
אוקיי עוד 2 חידות

2 חידות נוספות א. אני רוצה פתרון של חידת המטבעות !!!!! 12 מטבעות מתוכם אחד מזוייף ואתה לא יודע אם הוא קל או כבד ! 3 שקילות אני רוצה לראות דרך לומר אני מכיר זה לא עוזר !!!!! חחח תפתרו ! ב. החידה השניה היא פרי דמיוני. החידה לא שלי היא שלוש . בן שלישי. מממ מי הוא הבן (זה רמז גדול P: ) ויודעים מה אם תפתרו את שתיהם תקבלו עוד :p ותנסו לפתור את כל החידות חחח לא רק את האחרונות כי נתתי די הרבה ורק 1 כל פעם פותר

yoavj1

New member
פתרון חידת המטבעות ../images/Emo62.gif

נמספר את המטבעות 1-12. שקילה 1: נשקול את 1-4 עם 5-8. יש 3 אפשרויות: 1 הם שווים - המזוייף הוא 9-12. במקרה כזה שוקלים את 9,10 מול 11,1. שוב יש 3 אפשרויות: 1.1. 9,10 כבדים יותר - שוקלים את 9 מול 10. אם 9 כבד יותר אז הוא המזוייף, אם 10 כבד יותר אז הוא המזוייף ואם הם שווים אז 11 הוא המזוייף. 1.2 9,10 קלים יותר - אותו מצב כמו 1.1.1. 1.3 הם שווים - 12 הוא המזוייף (בשקילה הנוספת אפשר לבדוק אם הוא קל או כבד מהאחרים). 2. 1-4 כבדים יותר - שוקלים את 1,2,5 מול 3,6,9. יש 3 אפשרויות: 2.1. 1,2,5 כבדים יותר - ידוע ש 1 או 2 מזוייפים כבדים או 6 מזוייף קל. זה אותו מצב כמו 1.1 - שוקלים את 1 מול 2. 2.2. 3,6,9 כבדים יותר - ידוע ש 5 מזוייף קל או 3 מזוייף כבד. שוקלים את 3,1 למשל ומוצאים את המזוייף. 2.3 הם שווים - ידוע ש 4 מזוייף כבד או 7,8 מזוייפים קלים. שוב, כמו קודם, שוקלים את 7 מול 8. 3. 1-4 קלים יותר - כמו מצב 2.

Shaakedod

New member
יפה מאוד

סוף כל סוף מישהו שנימק תשובה חחח יפה מאוד ... תנסה את חידת 1000 כדי היין כי אפחד לא ענה לי עליה מספיק טוב עדיין

כלמנ

New member
אי אפשר לעקוב אחרי השרשור הזה

הצעה: תכתוב כל חידה בשרשור נפרד

למעלה