חידון נחמד שמצאתי

חידון נחמד שמצאתי../images/Emo13.gif

*לקוח מפורום סקרים ושאלונים* צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? שמש או ירח? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם בגדת בחבר/ה שלך? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? אלי יצפאן או יאיר לפיד? פספוסים או ארץ נהדרת? פורום או צ'אט? חו"ל או ישראל? מטוס או מסוק? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אתה עייף? באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה את\ה עושה עכשיו?- מה הדבר אחרון שקנית?- עם מי דיברת פעם אחרונה?- איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- במה היה לך מבחן לאחרונה?- מה המשקה האהוב עלייך?- מה המאכל האהוב עלייך?- איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?

אני../images/Emo13.gif

צבע אהוב:כחול וורוד ותכלת
צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור שיר אהוב:Seether feat and Amy Lee - Broken
שיר שנוא:כל השירים של הלהקה היהודים
עונה מועדפת:חורף חיה אהובה:כלב וסוס סגנון לבוש אהוב:אין לי סגנון אחד אהוב,כל פעם זה משתנה. מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?לא,אבל אני צמחונית
שומר שבת?לא בושם אהוב:אין. ניחוחות אהובים?אני מאוד אוהבת ריח של הגשם הראשון וגם של חנות נעליים
אש או מים? גם וגם. ים או יבשה?ים שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?לא חובבת של אף אחד מהם.. דיכאון או רוק?רוק,אבל גם שירי דיכאון נחמדים לעיתים רחוקות. לועזי או ישראלי?לועזי מסנג'ר או אייסי?מסנג'ר האם עישנת פעם?לא האם שתית אלכוהול?לא האם שברת משהו מעצבים?הו כן! המון!
האם היית בים המלח?לא נראה לי האם היית בחרמון?כן האם גנבת משהו?לא נראה לי האם בגדת בחבר/ה שלך?לא היה לי,אז אני משערת שלא.. האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?יש לי שתי שמות שאני מאוד אוהבת:אנה ויסמין נטע
לבנים אין לי
יש לך חיות?כן,כלב שמן אחד
אם כן איך קוראים להן?סנופי! האם יש לך קעקוע?לא איפה?- אתה שומע מוזיקה ברגע זה?כן אם כן איזה שיר?Papa Roach - Forever אתה קנאי במערכות יחסים?לא יודעת,עוד לא הייתי
מה השעה עכשיו? 14:00 איזה יום היום?שישי! לא ידעתי את זה! תודה למחשב
מאכל אהוב:פסטה וסלט שתייה אהובה:קולה ארץ אהובה:אנגליה,איטליה. עיר אהובה:לונדון
ואוקספורד ותל אביב. ספר אהוב:ואוו,יש המון! אבל מישהו לרוץ איתו ואראגון. חג אהוב:חנוכה! כי יש לי יום הולדת בחנוכה! חג שנוא:אין לי אחד שאני ממש שונאת,אני פשוט לא אוהבת כמה. אוהב סרטים מצויירים?הו כן! אלי יצפאן או יאיר לפיד?אף אחד פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל?גם וגם. מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?לא זוכרת בדיוק
אבל מאוחר
אתה עייף?מאוד באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?כשיש בית ספר בשבת אני לא כמה מאוחר,אבל בחגים זה בדרך כלל 11:00 אבל בחופש זה נמשך עד שאמא שלי מעירה אותי
יום אהוב בשבוע?שישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אהה....
אתה אוהב את הים?בוודאי! רק לא את החול. לאן היית רוצה לטוס עכשיו?אנגליה באיזה פורומים אתה נמצא?פיות שדונים וכל השאר וקייל XY מה הדבר שבחיים לא תעשה?אעלה לרכבת הרים
מה הפדיחה הכי גדולה שקרה לך אי פעם?ווואי יש המון!
מה את\ה עושה עכשיו?-שומעת מוזיקה ועונה על השאלון.. מה הדבר אחרון שקנית?-בגדים אתמול
עם מי דיברת פעם אחרונה?-חברה במסנג'ר. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-איים אבודים ואהבתי. עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-אממ עם החברה הכי טובה שלי מהבית ספר הקודם. במה היה לך מבחן לאחרונה?-אממ לפני החופש במתמטיקה. מה המשקה האהוב עלייך?-קולה! מה המאכל האהוב עלייך?-אממ...זה היה כבר אבל פסטה וסלט. איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-רנואר ובוניטה. איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-אולסטאר! במה עשית שיעורים לאחרונה?-וואי אני כבר לא זוכרת
מה המקצוע הכי שונא עלייך?-אנגלית. פעם ממש אהבתי אבל המורה שלי גרמה לי להרגיש חרא בזה. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-עד עכשיו אין לי אחד כזה,אבל עוד יהיה
אני חושבת
מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-שאלת השאלות. מה החיה האהובה עלייך?-סוס וכלב. איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-מטאל ורוק. מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-הממ...אין כל כך
מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-פה יש! חחח אבל אין לי אחד,יש לי הרבה
מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-קייל XY,גיבורים,בליץ' וטסובאסה. מי האחרון שהתקשר אליך?חברה מי האחרון שהתקשרת אליו?חברה
מי האחרון שסימס לך?הפלאפון שלי בתרדמת כי אין לי כוח להטעין אותו
מי האחרון שסימסת אליו?אותה תשובה לשאלה למעלה. מי האחרון שחשבת עליו?אחותי עכשיו כי היא כתבה בפלאפון שלה והצליל של זה מחרפן.. מי האחרון שראית?אחותי,לפני רגע. את מי היית רוצה לראות עכשיו?את החבר לעתיד שלי??? נמצא במערכת יחסים?לא
אם כן, כמה זמן כבר?- אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?לא הייתה לי,פאק איזה דימוי עצמי נמוך יש לי בגלל זה
מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?- להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?תלוי. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?
קרה לך שהתאהבת במין השני?מה זאת אומרת?
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?

adii1201

New member
יאיי אני לאהוב שאלונים../images/Emo3.gif

צבע אהוב:סגוללללל
צבע עיניים:חום
(הלוואי כחול/ירוק
)
צבע שיער:חום כהה מאוד
(הלוואי שטני
)
שיר אהוב:you'll never be alone של אנסטסיה.. היה מאז ומעולם..
שיר שנוא:וואלה לא יודעת יש הרבה
אמממ לא עולה לי משו עכשיו
עונה מועדפת:2
חיה אהובה:כלבבבב
סגנון לבוש אהוב:ג'ינס עם גופייה מדליקה (אם זה בחורף אז ג'ינס עם סווצ'ר עם קפוצון כזה מגניב) ואת האונס שלי כפרעליהם
מאמין באלוקים?אפשר לומר.. כן..
שומר כשרות?לא
שומר שבת?לא
בושם אהוב:ג'ורג'יו ארמני בלאק קוד.. מה לעשות יש לי טעם יקר
ניחוחות אהובים?וואיי... אממ ריח של טוש.. ריח של גז.. לפעמים אם אני במצב רוח אז ריח של דלק.. והריח של האוכל של אבא|מזילריר|
אש או מים?מים
ים או יבשה?שאלה קשה
לא יודעת
שמש או ירח?ירח
טראנס או ראפ?לא יודעת גם
דיכאון או רוק?דיכאון רוקי
סטייל אוונסנס כזה
לועזי או ישראלי?בארור שלועזי!!! אלא אם כן מדובר בעברי לידר ואז ישראלי
מסנג'ר או אייסי?מסן.. למרות שהאי סי 6 לא רע בכלל
האם עישנת פעם?חס ושלום! שונאת סיגריות!! לא יכולה לסבול סיגריות ומסוגלת להקיא רק מהריח שלהם
האם שתית אלכוהול?חברות שלי מנסות להכריח אותי וביומולדת שלי נאלצתי לשתות שלוק מבירה בטעם דובדבן אבל זה דוחה.. אני פשוט לא אוהבת אבל כן יצא לי לטעום..
האם שברת משהו מעצבים?לא שזכור לי
האם היית בים המלח?כן ואני לא אוהבת את המקום הזה
האם היית בחרמון?נו ברור!!!
האם גנבת משהו?אמ לא
האם בגדת בחבר/ה שלך?היה לי חבר אחד כל החיים שלי והוא היה בכיתה ד'.. אני חושבת שזה קצת קשה לשאול אותי אם בגדתי בו או לא
האם היית בהודו?עוד לא
איך תקראי לילדים שלך?וואו מאיפה לי?!?! אני אוהבת את השם עומר לבן ולבת ואת השם ענבר לבת.. אה וגם רוני אני אוהבת.. ואמממ זהו נראה לי
יש לך חיות?לאאאא
אמא שלי לא אוהבת בעלי חיים ויותר מדיי חולת ניקיון
אבל אל דאגה, ביום בו תהיה לי דירה משלי יהיה לי לפחות כלב אחד! כזה כמו בפרסומת של הנייר טואלט
אם כן איך קוראים להן?
האם יש לך קעקוע?נופ אבל אני מתה לעשות של פיה או מלאך בקרסול של רגל ימין.. אבל אני בחיים לא אעשה
איפה?
אתה שומע מוזיקה ברגע זה?וואלה לא
אם כן איזה שיר?|מגלגלעיניים|
אתה קנאי במערכות יחסים?אם הייתי נמצאת במערכת יחסים רצינית (ולא אני לא מחשיבה חבר בכיתה ד' בתור מערכת יחסים רצינית
) הייתי עונה על זה
מה השעה עכשיו?14:09 אבל עד שאני אסיים זה יישתנה..
איזה יום היום?שישי
מאכל אהוב:פיצה פסטה ועוף
(לא ביחד למרות שזה יכול לעבוד טוב
)
שתייה אהובה:מים ושוקו
ארץ אהובה:אני אמורה להגיד ישראל לא?
אבל לא.. בינתיים ארה"ב
עיר אהובה:אם בישראל אז ירושלים בגלל מזג האוויר, חיפה בגלל היופי.. אם בארה"ב אז לוס אנג'לס וניו יורק
ספר אהוב:"שומרת אחותי" של ג'ודי פיקו... חברה שלי קנתה ספר חדש שלה ואני מתה לקרוא!
חג אהוב:פסחחחחחח ןחנוכההההה
חג שנוא:אין לי חג שנוא.. אני לא אוהבת את יום כיפור אבל זה לא חג וסוכות סתם בגלל שאנחנו אפעם לא עושים בו כלום..
אוהב סרטים מצויירים?נו ברור, מי לא?
אלי יצפאן או יאיר לפיד?לא זה ולא זה
פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת!
פורום או צ'אט?פורום
חו"ל או ישראל?גם פה אני בטח אמורה להגיד ישראל אבל נמ חו"ל
מטוס או מסוק?מטוס.. וגם זה לא יותר מדיי
באיזה שעה הלכת לישון אתמול?23:35
אתה עייף?אני תמיד עייפה זה לא חכם לשאול אותי את זה
באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?מאוחר
היום קמתי ב- 12:40
יום אהוב בשבוע?שישבת
מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?לא יודעת<

adii1201

New member
בואנה הוא חתך לי חצי מהשאלון../images/Emo11.gif

המשך
וBTW חשבתי שבעונה אהובה הכוונה היא לקייל
אז אאמממ חורף אבל בעיקר אביב
אתה אוהב את הים?כן אפשר לומר
לאן היית רוצה לטוס עכשיו?לארה"ב
לסט של עקרות בבית נואשות
באיזה פורומים אתה נמצא?זה ועקרות בית
מה הדבר שבחיים לא תעשה?אעשן סיגריה
מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך אי פעם?נראה לי שזו הפעם שנפלתי באמצע שיעור פסיכומטרי מהכיסא
היה שקט גמור בשיעור ופתאום נפלתי
לזכותי ייאמר שהכיסא היה דפוק
אה וגם הייתה פעם שהייתי בקייטנה ולא הבאתי בגד ים (לא זוכרת למה) ורציתי לשטוף את הרגליים אבל אז החלקתי עם כל הבגדים פנימה
מה את\ה עושה עכשיו?-עונה על השאלון החופר הזה
מה הדבר אחרון שקנית?-קנו לי ליומולדת, שרשרת וצמיד
עם מי דיברת פעם אחרונה?-ד' חברה שלי
איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-החוק ע"פ ג'ורג'יה.. אה רגע!!!! איזו סתומה אני!!! סקס והעיר הגדולה!!!!!!!
עם איזה חבר\ה בילית לאחרונה?-אתמול הייתי אצל הילה
במה היה לך מבחן לאחרונה?-לא היה לי מבחן כבר יותר משנה
מה המשקה האהוב עלייך?-כבר דיברנו על זה לא? מים ושוקו
מה המאכל האהוב עלייך?-גם על זה כבר דיבנו
פסטה ופיצה ועוף
איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-שום חברה.. אוהבת את הדברים של רנואר וטוונטי פור סבן אבל אני קונה בכל החנויות..
איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-ואנס
במה עשית שיעורים לאחרונה?-לא עשיתי שיעורים כבר יותר משנה
אפילו יותר מהתקופה שלא עשיתי מבחן!
מה המקצוע הכי שונא עלייך?-היה, מתמטיקה..
מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-לא היה אבל הסתדרתי עם תנ"ך וספרות וכאלה.. אהבתי פסיכולוגיה כשלמדתי...
מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-עורכת דין או פסיכולוגית
מה החיה האהובה עלייך?-נו מה?! אולי אני אעשה על כל השאלון שוב?!
איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-
מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-אנסטסיה וקלי קלארקסון
מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-עברי לידר
מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-עקרות בית נואשות
מי האחרון שהתקשר אליך?וואלה אני לא זוכרת.. נראה לי אח שלי..
מי האחרון שהתקשרת אליו?ד', זו שדיברתי איתה בטלפון
מי האחרון שסימס לך?אממממ נראה לי שהילה
מי האחרון שסימסת אליו?ר' חברה שהבטחתי לחזור אליה ושכחתי
מי האחרון שחשבת עליו?הא?
מי האחרון שראית?הילה, אתמול
למרות שאח שלי יושב פה לידי אז...
את מי היית רוצה לראות עכשיו?הילה יודעת
נמצא במערכת יחסים?לא
אם כן, כמה זמן כבר?
אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?בכיתה ד'
מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?הייתה לי אחת והיא נמשכה משו כמו חודשיים אם אני זוכרת נכון
להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?מאיפה לי?! בדר"כ זה לא בריא
יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?דיייי כבר
קרה לך שהתאהבת במין השני?לא.. אה בעצם כן
בפליסיטי הופמן
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?מי רוצה עוד יותר לדרוך לי על הפצעים?!
אה מה זהו?!?! נו טוב היה נחמד.. וחופר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיו גם אני נפלתי למים עם הבגדים../images/Emo6.gif

אבל זה היה טיול שנתי. במקום שאמור להיות יפה וידידותי, כזה מים עם איים כאלה של סלעים לבנים אבל לא אומרים לך שהסלעים האלה חלקים

אני זוכרת שאני כבר יצאתי מהבריכה

והתלבשתי וכל זה ואז אני רואה דבורה מול העיניים שלי ואני מתתי מפחד כי אני שונאת דבורים אז הנלכתי אחורה כי היא עמדה מול העיניים שלי אז נפלתי לבריכה עם הבגדים,ממש התפדחתי

כן,זה ממש מוקדם!

שנה שעברה בחופש כמעט ישנתי עד ארבע בצהריים אבל השנה זה בעיקר עד שתיים
בשתיים עשרה עוד אמא שלי מעירה אותי כי היא טוענת שזה מאוחר,אבל לוקח לי שעה וחצי של הירדמות מחדש והתעוררות כדי לקום
ובשעה שאת קמה אני חוזרת לישון כבר שוב

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל מתי את הולכת לישון?

אני הלכתי לישון ב11 וחצי באותו יום.. וגם אני כבר ישנתי עד 2 ואמא שלי העירה אותי

אהה,בסדרך כלל היה יום שישנתי בארבע

לפנות בוקר,אבל בכללי זה 12:00 בלילה או הכי מאוחר שלי זה שתיים.

NoFaR815

New member
וואו.. התחלתי ב 5 נראה מתי אני יסיים

צבע אהוב: כחול
צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: נו באמת... האמ... The Script - We cry שיר שנוא: חוץ ממזרחית ודיכאון?...
Yael Naim - New Soul עונה מועדפת: קיץ הכי סקסי חיה אהובה: אלפקה סגנון לבוש אהוב: מזה השאלות האלה?.. אני סמכתי עלייך עדי... מאמין באלוקים? בארור שומר כשרות? כן שומר שבת? אפשר להגיד שכן... אנחנו יהודים כל אחד עוה מה שמתאים לו
בושם אהוב: אהבתי של בריטני ספירס ניחוחות אהובים? גשם
אש או מים? מים ים או יבשה? ים שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי למרות שאין לי כלום נגד ישראלי מסנג'ר או אייסי? אייסיי האם עישנת פעם? לא
האם שתית אלכוהול? לא
האם שברת משהו מעצבים? כן נו אני בן אאדם עצבני. האם היית בים המלח? כן (מזה קשור?) האם היית בחרמון? כן (כנ''ל) האם גנבת משהו? האמ מסטיק... האם בגדת בחבר/ה שלך? לא
האם היית בהודו? לא חח איך תקראי לילדים שלך? בת- שקד, בן- דניאל. יש לך חיות? לא. אם כן איך קוראים להן?
האם יש לך קעקוע? לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? תמיד. אם כן איזה שיר? Boys Like Girls - The Great Escape אתה קנאי במערכות יחסים? ממ לא... מה השעה עכשיו?5 וחמישה איזה יום היום? שישי מאכל אהוב: שניצל
שתייה אהובה: מנגו
ארץ אהובה: חוץ מישראל? שוויץ
עיר אהובה: נקסט. ספר אהוב: הנעלמים- הרלן קובן. חג אהוב: שבועות. חג שנוא:אין. אוהב סרטים מצויירים? כן
אלי יצפאן או יאיר לפיד? אלי יצפאן. רק בגלל שיאיר לפיד שמאלני
פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת
פורום או צ'אט? פורום
חו"ל או ישראל? ישראל זה טוב. מטוס או מסוק? מטוס
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1 וחצי. אתה עייף? לא באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 11 יום אהוב בשבוע? שני מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? ים... אתה אוהב את הים? כן D: לאן היית רוצה לטוס עכשיו? עוד הפעם שוויץ
באיזה פורומים אתה נמצא? אבודים קייל וקומונת אוהבים את אבודים. מה הדבר שבחיים לא תעשה? הרבה דברים... אבל קעקוע... מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? למה נראה לכם שאני אשתף אתכם? מה את\ה עושה עכשיו?- נחשו...
מה הדבר אחרון שקנית?- חולצה עם מי דיברת פעם אחרונה?- ממ אבא.. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- לא לאחרונה אבל אהבתי.. קליק
עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- חברה .. מהז זה משנה אתם לא מכירים... במה היה לך מבחן לאחרונה?- לא היה לי
מה המשקה האהוב עלייך?- זה היה כבר :| מנגו מה המאכל האהוב עלייך?- גם זה היה כבר ססס איזה אנשים... איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-אין לי חנות מסויימת... איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- אול סטר. במה עשית שיעורים לאחרונה?- מטמתיקה :| שיעורים לחופש ייאיי מה המקצוע הכי שונא עלייך?- לשון וביולוגיה. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- היסטוריה. כן קראתם נכון. מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- עורכת דין
מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק פופ. מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אין מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- כנ''ל מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- אבודים. מי האחרון שהתקשר אליך? אחותי מי האחרון שהתקשרת אליו? אחותי מי האחרון שסימס לך? אחותי
מי האחרון שסימסת אליו? אחותי:D מי האחרון שחשבת עליו? אחותי
מי האחרון שראית? אבא... הוו עכשיו אמא... את מי היית רוצה לראות עכשיו? מישהו מחדרה
נמצא במערכת יחסים? לא. אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? חודש חודשיים...
מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? לא דעת להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? כן יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? כן קרה לך שהתאהבת במין השני? האמ כן.... מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? עוד לא
צ''לש למי שהגיע לכאן
יום טוב

אם אני העדי מכל העדי שיש בפורום

שאת אומרת שסמכת עלי,אז אני מודה,היו בו שאלות קצת מוזרות,אבל היי,מי לא אוהב שאלונים?

adii1201

New member
את הבאת את השאלון אני לא חושבת

שהיא דיברה על מישי אחרת

למעלה