חידון נחמד שמצאתי

LeAnnDylan

Well-known member
גם את אוהבת את מידנייט פנטזי של בריטני?../images/Emo2.gif

הוא מעולה
אם תגידי שאת אוהבת את פנטזי את מוחרמת |הא|

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo45.gif הוא כזה שולט.

רק באסה איתו, נגמר מהר. ואז צריך תפוס סאנג'רית תורנית שתרוץ ותקנה :)

ר ו ח ל י

New member
היייפ.

*איף, איזה מתיש. הייתי חייבת לצמצם קצת* צבע אהוב: צהוב צבע עיניים: חום דבש שנוטה לירוק. צבע שיער: שחור שיר אהוב: באמת שאי אפשר לחשוב על אחד. @_@ שיר שנוא:Three Days Grace - Over and Over
. הם הלהקה האהובה עליי, אבל השיר הזה הוא בזבוז. עונה מועדפת: אביב חיה אהובה: ממ כלב סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? כן שומר כשרות? כן שומר שבת? לא בושם אהוב: בריטני. הכי קטלני. ניחוחות אהובים? אש או מים? אהה,מים.
ים או יבשה? ים שמש או ירח? שמש טראנס או ראפ? איכככ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? כןן האם שברת משהו מעצבים? כן. אני מוציאה בערך על כל דבר את העצבים שלי. האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? כן , כשהייתי בכיתה א' גנבתי טושים משיעור אומנות
האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? לא אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? כן,והוא כזה שולט. איפה? בעורף
אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן אם כן איזה שיר? Krystal Meyers - In Your Hands וכרגע מתחלף ל- Jennifer Hanson - 73 מאכל אהוב: קוסקוס שתייה אהובה: נסטי אפרסק
ארץ אהובה: ארגנטינה עיר אהובה: ת"א ספר אהוב: חג אהוב: שבועות,פסח וחנוכה חג שנוא: סוכות. סתם תקוע. אוהב סרטים מצויירים? כן
פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? ישראל
מטוס או מסוק? מוותרת באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 4 לפנות בוקר, וב7 כבר הייתי צריכה לקום לעבודה. אתה עייף? גמורה רצח. באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 12 יום אהוב בשבוע? חמישי לאן היית רוצה לטוס עכשיו? מעדיפה שלא באיזה פורומים אתה נמצא? ליאונה לואיס,איידול,גוסיפ גירל ופוסיקט דולז. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- My Sassy Girl עם אלישה קאת'ברט
איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק,ארנ'בי,קאנטרי ולטינית. אין ממש קשר בין כולם , אה?
מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- Leona Lewis , Duffy , Gia Farrell , Nikki Flores , Katy Perry , Fergie Jessica Andrews , Beyonce , Elisa , Marianne Keith .. אלה הטופ 10 שלי [= מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- הכי ספציפי דיוויד קוק, השאר זה בעיקר להקות. | נמצא במערכת יחסים? כן אם כן, כמה זמן כבר? שלוש שנים. |

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo26.gif

שכחתי תמונה של הקעקוע החתיך שלי. טוב, אולי זה לא כזה נחוץ, בכל מקרה....

ר ו ח ל י

New member
אממ,,,כן..

זה ברקוד. לטעמי זה מגניב לאללה . ולא הלכתי על זה רק כי זה מגניב, זה זורק אותי לכל מיני קונוטציות בחיים שלי.

darklighter

New member
שלומות../images/Emo190.gif

צבע אהוב: שחור וסגול. צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: יש מלא... שיר שנוא: I Kissed A Girl- Katy Perry עונה מועדפת: סתיו חיה אהובה: לא יודעת סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וטי שירט מאמין באלוקים? לא יודעת שומר כשרות? כן שומר שבת? לא בושם אהוב: אלה שאני גונבת מאמא שלי... לא זוכרת את השמות ניחוחות אהובים? לא יודעת אש או מים? אש ים או יבשה? יבשה שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? לא זה ולא זה דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? כן האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? לא האם גנבת משהו? לא האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? לא יודעת יש לך חיות? לא... אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה?לא אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? קצת.. מה השעה עכשיו? 18:03 איזה יום היום? שני מאכל אהוב: כל מיני שתייה אהובה: אייס קפה ארץ אהובה: אנגליה עיר אהובה: לונדון ספר אהוב: לא קראתי מזמן חג אהוב: פורים חג שנוא: פסח אוהב סרטים מצויירים? לא אלי יצפאן או יאיר לפיד? אף אחד מהם פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? חו"ל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 23:00... אחרי על טבעי אתה עייף? קצת באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? זה משתנה יום אהוב בשבוע? בד"כ שישי כי אז יש את הסדרות השוות בד"כ. מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? בית קפה. אתה אוהב את הים? לא כל כך לאן היית רוצה לטוס עכשיו? יש מלא מקומות... באיזה פורומים אתה נמצא? חוץ מפה גם בתשוקות, קייל XY, אמריקן איידול ועקרות בית נואשות. מה הדבר שבחיים לא תעשה? יש מלא דברים. מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך אי פעם? לא זוכרת מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על השאלון. מה הדבר אחרון שקנית?- מתנה לחברה שלי. עם מי דיברת פעם אחרונה?- אמא שלי איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- נרניה2. עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- אנה. במה היה לך מבחן לאחרונה?- המבחן של דיסקונט לפני שנהXD מה המשקה האהוב עלייך?- לא כבר עניתי על זה? מה המאכל האהוב עלייך?- כנ"ל איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- לא משנה לי איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- כנ"ל במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?-גאוגרפיה/מתמטיקה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- אהבתי דיפלומטיה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-אני עד עכשיו לא יודעת מה החיה האהובה עלייך?-כבר שאלתם! איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק ומטאל מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אלאניס מוריסט, אמנדה אוברמאייר, אנה נאליק, איימי לי, זאנדריה, טאריה [הסולנית של נייטוויש לשעבר]. מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- יותר להקות... מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- SPN מי האחרון שהתקשר אליך? אמא שלי מי האחרון שהתקשרת אליו? לא זוכרת מי האחרון שסימס לך? חברה שלי שרית מי האחרון שסימסת אליו? אחי מי האחרון שחשבת עליו? ג'נסןXD מי האחרון שראית? אחי את מי היית רוצה לראות עכשיו? את ג'נסן וג'ארדXD נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? נפרדנו לפני שנה ו-3 חודשים. מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? 3 שנים. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? לא. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? לא. [אחד מהם מתמודד לעיריה אגב!] קרה לך שהתאהבת במין השני? כן חח מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? חודשיים לפני גיל 16.

darklighter

New member
יאפ../images/Emo9.gif פעמיים אפילו../images/Emo190.gif

פעם אחת לשבועיים ופעם שניה לחצי שנה

*פותחתפהגדולמאוד* חצי שנה?!?!!?!! גם אני רוצה

זה לא הוגן
אני הייתי לעשרה ימים והיה לי ממש קשה לחזור! היית באוקספורד???

למעלה