../images/Emo71.gifהידד לחוסר החיים
צבע אהוב: כחול בעיקר צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: נממ.. אני לא יודעת
שיר שנוא: כל דבר מזרחי עונה מועדפת: סתיו? אולי חורף חיה אהובה: עכבר לבן
סגנון לבוש אהוב: אממ.. לא יודעת להגדיר
לא ורוד. או צהוב. או צבעים מוזרים בכלליות. או צמוד ברמת סקיני
מאמין באלוקים? באלוהים, כן שומר כשרות? הממ.. מבחינת מאכלים שאסור לאכול, למרות שמאוד רציתי שרימפס והייתה לי הזדמנות שומר שבת? לא בושם אהוב: תרצחו אותי אם אני אגיד לכם שעוד לא יצא לי להשתמש? זה בתוכניות שלי. ניחוחות אהובים? עוגה בתנור.. דלק, לא שאני מסניפה
אש או מים? אש ים או יבשה? ים שמש או ירח? ירח (מי אמר ששמש זה הכוכב של מזל אריה?) טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי? לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? לא האם שתית אלכוהול? חצי כוס בירה שחורה
האם שברת משהו מעצבים? לא ממש.. בערך האם היית בים המלח? לא האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו? לא מחנות. אבל בכל זאת אני רומנייה האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? יהב, לין
יש לך חיות? הרבה הרבה חתולים ושני כלבים אם כן איך קוראים להן? יו.. הכלבים זה פנג ורקס (מקורי אה?) והחתולים.. נתחיל: צ'רלי (צ'רלס), פיליפ, אנדי (אנדרו), אדי, מארק, ציפציף, ג'ינג'י, אלכס ועוד כמה חתולים שמתחנלים פה לפעמים והגורים שלהם. האם יש לך קעקוע? לא.. איפה? שם. אתה שומע מוזיקה ברגע זה? לא אם כן איזה שיר? .. אתה קנאי במערכות יחסים? לא היו לי הרבה הזדמנויות >< מה השעה עכשיו? 19:17 איזה יום היום? שישי (לקח לי זמן..) מאכל אהוב: רביולי שתייה אהובה: שוקו ארץ אהובה: בחיים לא הייתי בחו"ל, איטליה יהיה נחמד עיר אהובה: בארץ ת"א ספר אהוב: יומני הנסיכה חג אהוב:פורים חג שנוא: אין ממש.. אוהב סרטים מצויירים? אכן אלי יצפאן או יאיר לפיד? יצפאן פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? פורום חו"ל או ישראל? לגור בישראל לבקר בחו"ל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? בערך 00:15 אתה עייף? קצת באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? 9:00-11:00 בד"כ יום אהוב בשבוע? ראשון כשיש חופש, חמישי כשאין מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? חברה או חבר'ה? לא הבנתי
אתה אוהב את הים? נראלי.. לאן היית רוצה לטוס עכשיו? בא לי על ארה"ב ברגע זה באיזה פורומים אתה נמצא? מכבי ת"א, כדורסל, אבריל לאבין (אוי הפקאצות
), הפי טרי פרינדס, הארי פוטר, גוסיפ גירל, פרוייקט מסלול, אמריקן איידול. מה הדבר שבחיים לא תעשה? יש הרבה
מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? אוי. זה.. פעם פוצצו משהו בל"ג בעומר ולא שמעתי שאמרו שזורקים את זה לאנשהו וחשבתי שבורחים. אז ברחתי. לכיוון הפיצוץ. כלום לא קרה אבל היה מביך ואז מישהו טען שאני משקרת כשאמרתי שלא הרגשתי את הפיצוץ
והיה עוד משהו אבל זה יותר חפירה, נעזוב את זה. מה את\ה עושה עכשיו?-עונה על השאלון ומדברת במסן מה הדבר אחרון שקנית?-בובה של דמות מ-HTF עם מי דיברת פעם אחרונה?-דרור איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-שיגעון בקולג' עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-כל האלה מהמפגש קומונה במה היה לך מבחן לאחרונה?-לשון מה המשקה האהוב עלייך?-כבר שאלו
מה המאכל האהוב עלייך?-גם את זה.. איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-פוקס איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-ואנס במה עשית שיעורים לאחרונה?-אין לי מושג מה המקצוע הכי שונא עלייך?-מתמטיקה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-אנגלית מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-שחקנית/פסיכולוגית מה החיה האהובה עלייך?-נממ
איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק-פאנק-פופ? מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- אבריל לאבין מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-אין ממש.. מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-הישרדות (האמריקאית) והאוס מי האחרון שהתקשר אליך? דרור
מי האחרון שהתקשרת אליו? אממ.. אמא שלי מי האחרון שסימס לך? אין לי אסמסים. עצוב. מי האחרון שסימסת אליו? .. מי האחרון שחשבת עליו? אבא שלי מי האחרון שראית? אבא שלי את מי היית רוצה לראות עכשיו? ידיד שלי נמצא במערכת יחסים? לא אם כן, כמה זמן כבר? נמ אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? כיתה ו'
מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? היא להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? תלוי מאיזה סיבות נפרדו יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? לא קרה לך שהתאהבת במין השני? כאילו בבנים? כן
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה