חידון שכזה - - כנסו

MolsBolsRules

New member
חידון שכזה - - כנסו

*לקוח מפורום ווסטלייף המהממם - - 87 * 1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

MolsBolsRules

New member
שליייייייייי ואי זה ארוך...

1. שם:יפעת 2. מין:נקבה 3. גיל:18 4. מיקום:ישראל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? בנתיים סטרייט LOL אבל חולהההההההה על הומואים!!! מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אחותי,כפרה עליה 7. זרק עליך משהו:
למה שמישהו יזרוק עלי משהו? 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):חחחח,בעבודה 9. צייר עליך משהו:אחותי המושלמת 10. תרם לך תשובה במבחן:נטלי באס אם אס איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:לא רבה עם אנשים... 12. התנשקת: -- -- -- 13. אכלת:לפני שעה ככה 14. הלכת מכות:לא הולכת מכות 15. הצטלמת:אתמול מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:A1 17. קנית:ווסטלייף 18. המלצת עליו:באסטד 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):חחח,אוסף שירים כזה 20. שברת:של ווסטלייף בטעות לפני איזה שנתיים מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:יענו עכשיו? אני לובשת ג'ינס וחולצה אדומה 22: הורדת (נו, פשטת?):פיג'מה 23. קנית:חצאית,חולצה ומיכנס בפוקס 24: לווית מחבר:חגורה נחשב? 25. זרקת:חולצה כזאת מימי סבתא שלי מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:מת'מ 27. שהיה לך מבחן:מת'מ 28. שעשית בו שיעורים(?):לא עושה שיעורים בההההה,לא משפיק אני באה אליהם!? 29. שהברזת ממנו:ספרות 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ואיייייי יש מלא אבל הכי אנגלית
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אחותי 32: הרביץ לך:אף אחד! 33. קנה לך מתנה:אחותי 34. הכין לך אוכל:אמא
35. ראה איתך סרט:אח שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:כוכב נולד - ספיישל לשבועות 37. הקלטת:הכי גאים שיש 38. רצית לראות ושכחת:ארם לא זכור לי 39. נרדמת באמצע שלה:ארם גם לא זכור לי 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:לא היה משהו ספציפי מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):ארם לא עולה לי לראש 42. התעצבנת על החברים בו:... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:... 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:... 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:ווסטלייף!!!!!!!! מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:לחם עם חומוס 47. הקאת:איכס... בה לא רוצה לענות 48. הזמנת במשלוח:פיצה 49. אכלת עם חבר:פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:גלידה מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:רומי 52. ניתקת לו/ ניתק לך:NO ONE 53. התקשר אליך:רומי 54: התקשרת אליו:רומי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:כאפה,מזה צעקו עלי!? מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:פופיק 57. החלפת:פופיק 58. חיטאת:פופיק 59. רצית לעשות:אף 60: הגעיל אותך:ארם,לא יגיב מהו הבלוג האחרון ש..: - - - לא ניכנסת לבלוגים 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:שודדי הקאריביים! 67. ריגש אותך:נמו 68. הפחיד אותך:לא זוכרת 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:בחיי שאני לא מבינה... (אני תמימה מידי) 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:שר הטבעות!!! מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:נט 72. עיצבן אותך:ארם 73. הבאת אותה בשיחת נפש:נילי 74. חלמת עליו:חנלי - - חחח שלא תשאל על מה... 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:נט... מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:שאין שביתה 77. שמעת:אין שביתה 78. רצית לשמוע:הייתי אומרת שיש שביתה אבל זה לא מעניין אותי כי אני בכל מקרה הפסקתי אחרי פסח ללכת לביהס,רק למתכונות ובגרויות אני באה אז...ארם אולי חדשות על בואו של דיוד בקאהם!!!!!! 79. שמעת והתבאסת מהן:לא זכור לי 80. שמעת ושימחו אותך:יש כמה וכמה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:הופעה הופעה? אז ווסטלייף בלונדון ב2002 אבל הייתי בכל מיני הופעות בארץ קטנות כאלה של שי גבסו,נינט,במיוזיק מארקט עם עברי לידר המלך! 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:עברי... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: לא יצא כזה מצב 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:ווסטלייף LOL 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:לא היה גם כזה מצב מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:פו 87. ציירו לך:פו 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:פו 89. הצחיקה אותך:דני שובבני
90. ציטטת:באגסי מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:חלילה! אין אצלי מיתנחלים ליד הבית 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:לא זכור לי 93. הבטן שלך קרקרה:עכשיו 94. שמעת מוזיקה:עכשיו 95. ביקרת חבר:יום שישי 96. חלמת חלום מוזר:אתמול על חנלי
97. צחצחת שיניים:היום בבוקר 98. התקלחת:אתמול 99. החלפת גרביים:היום בבוקה 100. רצית ללכת לישון:היום בבוקר LOL

KaRiNoooSH

New member
עניתי על הכל ו...

קראתי את זה שוב לעצמי ו..זה היה נראה לי משעמם אז החלטתי שלא לשלוח:)

DesertRose7

New member
באמת

לא חבל? עד שכתבת.. רק בשביל המאמץ היית שולחת! מי ישמע.. שלי ממש סיפור חיי המרתקים!

KaRiNoooSH

New member
חחחח רציני...../images/Emo68.gif

הרגשתי ממש משעממת!!!! טוב...ממממ... יש לי משהו לומר,אני לא יודעת יותר מדי עלב אסטד ובכל זאת נכנסתי,אני מתעניינת.. כאלה יפיופים אז,רגע..הארי דני ואלה זה לא באסטד? הם רק 3? הסתכלתי בגלריות ולא הבנתי מי זה מי פליז תעזרו ליייי:)))))

KaRiNoooSH

New member
איזה מאמי תודה!!!../images/Emo98.gif

איך זה שלא ראיתי קליפ שלהם או שמעתי אותם עד עכשיו?! איך הם קשורים לבאסטד...??

SShiRaS

New member
הממ...!

הם מתלווים אליהם להופעות יחד עם הלהקה V למעשה ג'יימס וטום כותבים שירים ביחד ומקפליי הוקמה אחרי שטום נבחן לתפקיד של צ'ארלי בלהקה של ג'יימס ומאט וג'יימס חשב שטום כישרון שחבל לבזבז אז עזר לו להקים את מקפליי.. וככה הם נהיו חברים באסטד עזרו למקפליי בשיר הראשון שלהם ביחד שנקרא Build me up buttercup שהוא קאבר מהמם.. והשאר, היסטוריה!

KaRiNoooSH

New member
וואו!! ../images/Emo171.gif

אז כרגע מה היחסים שלהם? ואיפה אפשר לשמוע את מקפליי?? אני כזו בורה איך שמים MTV HITS??????

SShiRaS

New member
הממ

כרגע הם עדיין חברים אבל לדעתי באסטד מתעצבנים מזה שמקפליי זוכים עכשיו לכל התהילה חח סתם לא, הם בטח מפרגנים אבל מאט אמר בראיון בטיאראל שבאסטד היו שם אחרי שאמרו להם "מקפליי עכשיו שבועיים במקום הראשון, די חצוף לא?" אז מאט אמר "חצוף מאוד" אבל בטח בצחוק הוא שולט! בכל מקרה, את יכולה לראות אמטיוי היטס בממיר הדיגיטלי בלחיצת כפתור קטנה, ערוץ 92! חח איזו פרסומת.. טוב זהו בכלופן חח

KaRiNoooSH

New member
את כזו אדירה תודה!!../images/Emo6.gif

שומעים שם את שניהם??.... באי דה ווי,בת כמה את?

SShiRaS

New member
יאפ../images/Emo13.gif

שומעים שם את שניהם וגם אם אין לך את ערוץ 92 את יכולה לשמוע בTJ בערוץ 86 בכל מקרה אני בת 16 וחצי את?

DesertRose7

New member
יש היום..

סופשבוע דאבל... ככה ששמים מכל אמן 2 שירים שלו רצןף! תנסי לתפוס!! אני תפסתי בבוקר מקפליי! שמו את אובייסלי ו5 קולורס.. טוב אין משהו אחר!! חחחחחחחחח... כל כך שווה הערוץ הזה!

KaRiNoooSH

New member
../images/Emo4.gifהבעיה שלי היא אחרת...

ממממ יש לי אח קטן,שהוא רואה הופ(איזה מאמי תינוק גרבר בלונדי) ככה שקשה למצוא את הטלויזיה פנויה ויש רק בסלון דיגי.. אוף!!! ההארי הזה-אהבה ממבט ראשון..חחח פעם ראשונה היום שראיתי תמונה שלו

DesertRose7

New member
אז..

את לא יכולה להעביר את אחיך הקטן והמתוק לטלויזיה אחרת? כי הופ יש גם בכבלים רגילים לא? וחכי חכי.. את עוד לא ראית את כולם.. או כן! קיצר.. הם יפים אחד אחד.. אבל מה שעושה אותם כל כך טובי םזה הכישרון שלהם!! הם שרים ומנגנים כל כך טוב!!!! ואני אוהבת להגיד כל כך!

SShiRaS

New member
בהחלט

דאגי ודני מושלמים!! יש לי משיכה לאנשים שיודעים לשיר ולבסיסטים.. וגיטריסטים! חחח

DesertRose7

New member
לי יש חולשה ל...

בסיסטים מתופפים או בשמם הידוע תופיסטים ולאנשים בעלי קול צרוד!

למעלה