חידון שכזה - - כנסו

DawnR

New member
אני מקווה.....

החום שלי מתחיל לרדת אבל יכול להיות שאמא לא תתן לי לצאת עדיין... בעיקר כי לא התחלתי ללמוד לספרות..
שחר.

KaRiNushit

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo19.gifעונה../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif

שם: קארין
סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטית מי האדם האחרון ש..:
שפך עליך שתיה: לא זוכרת
זרק עליך משהו: גבע ילד מהכיתה שלי זרק עליי היום חתיכות של נייר טואלט...
גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): לא זוכרת
צייר עליך משהו: לא זוכרת מי זה היה
תרם לך תשובה במבחן: רותם איפה בפעם האחרונה..:
רבת עם מישהו: אתמול עם אחותי... אני תמיד רבה איתה... אבל על דברים קטנים אני מתה עליה
התנשקת: -------
אכלת: בבי"ס
הלכת מכות: לא הולכת מכות אבל הרבצתי לגבע היום כי הוא בעט בי
הצטלמת: וואייייי לא זוכרת מה הדיסק האחרון ש..:
שמעת: אוסף שצרבתי
קנית: לא זוכרת
המלצת עליו: לא זוכרת
צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): זה ששמעתי עכשיו אוסף שהכנתי
שברת: לא זוכרת מה הבגד האחרון ש..:
לבשת: עכשיו אני לובשת חולצה אדומה של הבי"ס ומכנס תכלת
הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה נחשב
קנית: נעליים זה בסדר
אם לא אז חולצה ורודה קיניתי באותו יום
לווית מחבר: לא זוכרת
זרקת: לא זוכרת מה המקצוע האחרון ש..:
למדת בבית-ספר: ערבית שונאאאאאת שנה הבאה יש לי בחירה אני לוקחת צרפתית על בטוח
שהיה לך מבחן: תנ"ך
שעשית בו שיעורים(?): מי עושה שיעורים?
שהברזת ממנו: לא זוכרת...
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה מי הקרוב משפחה האחרון ש..:
נישק אותך: אחותי נראה לי...
הרביץ לך: לא זוכרת
קנה לך מתנה: אמא
הכין לך אוכל: אמא אבל אבא שלי הכין לי את הסנדוויץ'
ראה איתך סרט: לא זוכרת מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..:
ראית: לא יודעת אתמול העברתי ערוצים
הקלטת: לא זוכרת
רצית לראות ושכחת: כוכב נולד-שבועות
נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת
שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש..:
תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): לא זוכרת יש יותר מדי
התעצבנת על החברים בו: לא נראה לי שקרה
חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכרת
צחקת על הודעה שכתובה בו: לא זוכרת
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לא זוכרת זה היה אתמול מהו המאכל האחרון ש..:
אכלת: סנדוויץ'...?
הקאת: בעעעע לא זוכרת
הזמנת במשלוח: פיצה לפני איזה שבועיים
אכלת עם חבר: לא זוכרת
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חחח לא זוכרת
מי החבר הטלפוני האחרון ש..:
דיברת איתו: לא זוכרת הייתי עכשיו בבי"ס אין לי בדיוק עם מי לדבר בטלפון
ניתקת לו/ ניתק לך: לא זוכרת
התקשר אליך: טל
התקשרת אליו: טל
ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: לא קרה לי בזמן האחרון מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..:
עשית: אוזן...?
החלפת: אוזן...?
חיטאת: לא זוכרת
רצית לעשות: עוד עגיל באוזן
הגעיל אותך: פיטמה אפילו שיש לכריסוש אהובתי אבל... יאאאק
מהו הבלוג האחרון ש..: לא נכנסת לבלוגים 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..:
הצחיק אותך: המלאכיות של צ'ארלי... היה אתמול בטלוויזיה אחד הסרטים המפגרים
ריגש אותך: לא זוכרת
הפחיד אותך: לא זוכרת
הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: אוףףףף אני לא רוצה לדעת אבל אני יודעת וסליחה שזה לא קרה לי אני לא בדיוק בקטע הזה אתם יודעים....
היית מוכן להרוג כדי לראות: לא יודעת מיהו הגולש האחרון ש..:
הצחיק אותך: לא זוכרת
עיצבן אותך: לא זוכרת
הבאת אותה בשיחת נפש: לא זוכרת
חלמת עליו: אםםםםםםםם לא קרה לי
חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אין כזה מהן החדשות האחרונות ש..:
קראת: שמרי-קייט אולסן עשתה תאונת דרכים...
שמעת: שאין שביתה
רצית לשמוע: לא יודעת מה רציתי לשמוע
שמעת והתבאסת מהן: שאין שביתה
שמעת ושימחו אותך: אםםםםםםםםםם לא יודעת מהי ההופעה האחרונה ש..: לא הייתי בהופעות כמעט אף פעם אז אל תבאסו אותי 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..:
ציירת: בראטסית לחברה שלי
ציירו לך: לא נראה לי שזה קרה בזמן האחרון
ראית את הסרט שמבוסס עליה: מולאן נחשב?
הצחיקה אותך: אההה

עונה-אם משהו קורא...

1. שם:מיטל הרישעית...
2. מין:נקבה... 3. גיל:עוד מעט 15 4. מיקום:רמת הגולן... 5. סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייטית.. מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אמממ.. שתייה? מפחדים ממני.... 7. זרק עליך משהו:בבוקר, המדריכה שלי ניסתה להעיר אותי ע"י מלחמת כריות. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):טחחחח... אמממ... נו'באדיס 9. צייר עליך משהו:חברה שלי המוכשרית... על הידייים.. 10. תרם לך תשובה במבחן:חברה שלי... איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:בפנימיה... 12. התנשקת:אממ... מה זה איפה
13. אכלת:בפנימיה... 14. הלכת מכות:בפנימיה... 15. הצטלמת:בבית... מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:hybrid thoery-לינקין פארק 17. קנית:neteora (אני קונה פעם ב.. קונים לי בדר"כ...) 18. המלצת עליו:הדיסקים של לינקין פארק... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):אוסף שירים מכל מיני דסקים... 20. שברת: שרטתי.. לא שברתי... Let Go של אבריל...
מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:את הגרביים...בבוקר.. 22: הורדת (נו, פשטת?):אמממ.. ת'פיגמה... בבוקר... 23. קנית:מכנסיים מתמנון... 24: לווית מחבר:את החולצה... בבוקר.... 25. זרקת:אמממ... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:לא זוכרת... 27. שהיה לך מבחן:אזרחות, מבחן ארצי... קבלתי 89...(כבוד, כבוד...) 28. שעשית בו שיעורים(?):לא נותנים לנו שיעורים בפנימיה... 29. שהברזת ממנו:כל היום הברזתי... 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אממ... כל המקצועות
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:מאמי
32: הרביץ לך:אחותי...גרררר... 33. קנה לך מתנה:אבא'לה
34. הכין לך אוכל:מאמי
35. ראה איתך סרט:אחותי... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:אמממ... חברים...אתמול... 37. הקלטת:שיו... להקליט תוכנית טלויזיה
רק של אבריל... בMTV 38. רצית לראות ושכחת:לא זוכרת איך קוראים לה... משהו בשלוש.. יום ראשון... (אני אזכור לראות היום... מקווה....) 39. נרדמת באמצע שלה:אמממממ...
40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אני לא סוגרת טלויזיה בגלל תוכנית אחת... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו:אממממ... התעצבנתי על מישהי מאבריל לאבין... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:אמממ... 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:באסטד
דהה... 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:אבריל לאבין (599) פורום מנהלים (חסוי...) מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:אפרסק... 47. הקאת:אמממ... בנסיעה האחרונה שלי לי-ם... את כל הארוחת בוקר... 48. הזמנת במשלוח:אממ... אצלינו לא מזמינים... אנחנו לא גרים בעיר... 49. אכלת עם חבר:כל הארוחות שלי בפנימיה... 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:אורז... היום... (מלחמת אורז לשערות של הפריחות... מספקות חברה לכינים...) מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:חברה שלי... 52. ניתקת לו/ ניתק לך:אמממ... |חושבת| 53. התקשר אליך:אחותי... 54: התקשרת אליו:חברה שלי... 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:אפ'עם... מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:אסור לי... הורים
אני מתה לגבה ולאף
57. החלפת:... 58. חיטאת:... 59. רצית לעשות:בגבה ונזם באף... 60: הגעיל אותך:אממ.. מישהו שאני מכירה... עשה בלשון... אבל לא בלשון איפה שעושים... יש לו איפה שעושים ועוד אחד ב... נו... שמרים לשון למעלה ויש כזה פס... אאוץ'
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:... לא קוראת בלוגים... 62. המליצו לך עליו:... 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:... 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:... 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:אמממ... אתמול ראיתי עוד הפעם ברוס הגדול מכולם... קורע
67. ריגש אותך:אממ... אמא חורגת... 68. הפחיד אותך:
69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:
70. היית מוכן להרוג כדי לראות:אממממ... מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:ואם אני אגיד... זה יעזור
72. עיצבן אותך:ילדה קרציה....גררר... שמציפה אותי... 73. הבאת אותה בשיחת נפש:ויייי... אחד שאני מדברת איתו... גרם לי לבכות ובגללו לא נרדמתי יום אחד עד ארבע בבוקר... מאז אנחנו מדברים כל הזמן שיחות נפש... 74. חלמת עליו:אמממ... גולש
75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: (ראי שאלה 73) מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:... 77. שמעת:המורה שלי בהריון חודש חמישי... רגע... אז היא לא תלד בחופש הגדול, נכון
78. רצית לשמוע:אממממ... שהמורה שלי עוזבת שנה הבאה... 79. שמעת והתבאסת מהן:שהיא לא... 80. שמעת ושימחו אותך:אמממ... מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הופעות
באזור הגולן
איפה
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:לטוס לחו"ל... ללינקין פארק, אבריל, באסטד ואוונסנס... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:(שאלה 82) 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:... אני זאת שסוחבת את כולם לצאת... מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:פריקית שאני לא מפסיקה לצייר... היא לא דמות מצויירת מפורסמת או משהו כזה... 87. ציירו לך:"מלאך המוות" על היד... 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:אממממ... 89. הצחיקה אותך:.... 90. ציטטת:טימון... מלך האריות... מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בית פרטי... תודה לאל
92. העירו לך על איך שאתה לבוש:כל הזמן... 93. הבטן שלך קרקרה:אמממ.. בבוקר... 94. שמעת מוזיקה:עכשיו... 95. ביקרת חבר:אמממ... 96. חלמת חלום מוזר:בלילה... חלמתי על מדריכה שלי... סיוט
97. צחצחת שיניים:בבוקר... 98. התקלחת:בבוקר... 99. החלפת גרביים:בבוקר... 100. רצית ללכת לישון:עכשיו... זהו

Dark Amy

New member
../images/Emo28.gif אנייייייייייי

1. שם: אורטל שינקמין 2. מין: נקבה 3. גיל: 14 4. מיקום: בחדר 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטית מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני שפכתי על עצמי טרופית ביום שישי חחחח 7. זרק עליך משהו: המממ לא זורקים עלי דברים! בד"כ :| 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): ליאת 9. צייר עליך משהו: מורן 10. תרם לך תשובה במבחן: אני תורמת למען האמת :) ככה זה עם ממוצע 99 איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: במסנג'ר 12. התנשקת: בכיתה אבל לא ממש נשיקה רק על הלחי אם זה נחשב חחח 13. אכלת: בבית 14. הלכת מכות: בכיתה ו' חחחחחחחחחחחחחחחח 15. הצטלמת: המממ לא זוכרת מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: הפסקול של you got served 17. קנית: הממ לא קניתי דיסק כבר שנים... בטח בריטני 18. המלצת עליו: אוונסנס 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): ממ הפסקול של המעניש 20. שברת: שילמת!! סתם... לא נשבר לי דיסק בחיים מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: ג'ינס וחולצת בצפר 22: הורדת (נו, פשטת?): טננננננאווו... פיג'מה בבוקר 23. קנית: אתמול קניתי: 2 פיג'מות, 2 מכנסיים, 5 גופיות, בגד ים 24: לווית מחבר: מממממ... ביום שישי ישנתי במעיל של ליאת... ולפני זה מכנס של קדס מדורין 25. זרקת: אני לא נוטה לזרוק בגדים :) מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: חינוך 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה היום בלאחס 28. שעשית בו שיעורים(?): חחחחחח תנו יל לחשוב... אנגלית 29. שהברזת ממנו: הבעה לנפי איזה 5489357589 חודשים חחח 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: ממ בטח אמא 32: הרביץ לך: לא מרביצים לי במשפחה... אף אחד 33. קנה לך מתנה: הממ אחי נתן לי ספר 34. הכין לך אוכל: אני מכינה לעצמי אבל פעם אחרונה זה היה אמא 35. ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: המממממ... ווייד רובסון 37. הקלטת: יאגו 38. רצית לראות ושכחת: כוכב נולד 39. נרדמת באמצע שלה: המורדים 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אני לא סוגרת אלא מעבירה ערוץ מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום נס ציונה
42. התעצבנת על החברים בו: בריטני ספירס 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: המממ לאדעת חחח 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: אוונסנס - הטרולית 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אוונסנס מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: שניצל 47. הקאת: הקאתי רק שלוש פעמים בחיי. נדמה לי שזה היה פסטה 48. הזמנת במשלוח: נאפיס 49. אכלת עם חבר: צ'יפס 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מילקי מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: לדעתי רביב 52. ניתקת לו/ ניתק לך: ירדן 53. התקשר אליך: ירדן 54: התקשרת אליו: ירדן 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: הם לא צועקים עלי בקטעים האלה
מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: הליקס שנסתם 57. החלפת: טבור 58. חיטאת: טבור 59. רצית לעשות: גבה 60: הגעיל אותך: הרחבה בספטום מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: אני לא קוראת בלוגיםםם 62. המליצו לך עליו: כנל 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסת יר ממך משהו: כנל 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: כנל 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): כנל מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 50 דייטים ראשונים 67. ריגש אותך: 50 דייטים ראשונים 68. הפחיד אותך: ממ לא זוכרת 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: אני לא רואה כאלה דברים אהם 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: you got served מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: הטרולית מאוונסנס 72. עיצבן אותך: המממ לא מעצבנים אותי כל כך מהר חחח 73. הבאת אותה בשיחת נפש: שו??? 74. חלמת עליו: על גולש מתפוז? פחחחחחחחחחחחחחחחחחח 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: כל מי שבפורום אוונסנס כמעט מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:"יום שלישי ראיון בלעדי עם הזוג תום אבני ואגם רודברג" 77. שמעת: "היום הלימודים בבתי הספר כרגיל" 78. רצית לשמוע: "ארגון המורים החליט על שביתה עד סוף השנה" 79. שמעת והתבאסת מהן: "היום הלימודים כרגיל" 80. שמעת ושימחו אותך: "מחר שביתה בבתי הספר העל יסודיים" מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: רוק עצמאות 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: אין כזה דבר
83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אין כזה דבר 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: מממ אוונסנס באיטליה 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: היהודים הבהיכל התרבות ת"א מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: סתם משהו שהמצאתי חחח 87. ציירו לך: בננה משודדי הקברים 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: המממ לאדעת בטח באגס באני 89. הצחיקה אותך: באגס באני 90. ציטטת: באגס באני מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל בוקר יש סמים בחניה שלנו חחח 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: בבצפר "חולצת בטןןןןןןן" 93. הבטן שלך קרקרה: בבצפר בשיעור האחרון 94. שמעת מוזיקה: אתמול 95. ביקרת חבר: אתמול 96. חלמת חלום מוזר: מממ... לא זוכרת 97. צחצחת שיניים: בבוקר עוד מעט שוב כשאני אגמור לאכול 98. התקלחת: אתמול בלילה 99. החלפת גרביים: היום בבוקר 100. רצית ללכת לישון: היום בבוקר חחח

bustedsum41

New member
וואיי זה ארוךךך!!! שלי..

1. שם: קלררר 2. מין: נ 3. גיל: 15 (עוד שבוע בדיוקק!) 4. מיקום: חולון 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? דו יו וואנט אה כפה???.. סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אףףף אחד .. אנישפכתי על אחרים 7. זרק עליך משהו: ממ אורי.. תיק (אחרי ששפכחתי עליו את השתיה) 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): אני לא עפה... 9. צייר עליך משהו: WTF??? 10. תרם לך תשובה במבחן: ממ!! היום עידן קטרין מור חן נתנאל והמורה.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: איי סי קיו 12. התנשקת: בים 13. אכלת: לפני שניה.. 14. הלכת מכות: בכיתה 15. הצטלמת: מממ במחשב מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: באסטד 17. קנית: אבריל אנדר מיי סקין 18. המלצת עליו: לא.. ואני עכשיו ממליצה 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): ייאפ.. ]= 20. שברת: מתי לא שברתי משו??. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצת ביצפר 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצת ביצפר 23. קנית: חולצת ביצפר 24: לווית מחבר: חולצת ביצפר 25. זרקת: חולצת ביצפר מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מטמתיקה 27. שהיה לך מבחן: מטמתיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): מתמטיתקה 29. שהברזת ממנו: אנגלית 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: הכל (ג"ג במיוחד*) מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אחי 32: הרביץ לך:אחי 33. קנה לך מתנה:אבא ואמא! גיטררררררררררררה 34. הכין לך אוכל: אמא 35. ראה איתך סרט:כולם מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: מיכאלה 37. הקלטת:-- 38. רצית לראות ושכחת:TOTP 39. נרדמת באמצע שלה:מממממממממ...... מתחת לאדמה 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לחיי האהבה מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):מקפליי בתפוז 42. התעצבנת על החברים בו:ראש 1 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: ראש 1 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:באסטד בהייד פארק מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:אורז 47. הקאת:לא זוכרת..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 48. הזמנת במשלוח:פיצה 49. אכלת עם חבר:פיצה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פיצה...חחח זרקתי על מישו מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:מור 52. ניתקת לו/ ניתק לך:ניתקתי לו וניתקה לי.. ליטל 53. התקשר אליך: מור 54: התקשרת אליו:מור 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: שיר מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:אוזן 57. החלפת:אוזן 58. חיטאת:אוזן 59. רצית לעשות:גבה 60: הגעיל אותך:לשון מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:הבלוג של מירה (חברה) 62. המליצו לך עליו:...--- 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:של שיר.. היא לא יודעת שאני יודעת את הכתובת של הבלוג החדש שלה...שהיא רושמת ש הכככככל 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: חחח אני!!! 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): ממממ.. בלוגרית אחת שקוראים לה קרן מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:שכחתי 67. ריגש אותך:שכחתי 68. הפחיד אותך:...סנילית 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: אווו הסרט של הערפדים החדש/!! מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:חחחחחחחחחחחחחחחח זה לא כ"כ קשה להצחליק אותי 72. עיצבן אותך:מממ מור!! 73. הבאת אותה בשיחת נפש: ליטל והילה 74. חלמת עליו: דני שחר ואוסי 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: יש כמה... ולרי מירה אוסי דני שחר ולריה ליז מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:-- 77. שמעת:-- 78. רצית לשמוע:שביתתתתתתה 79. שמעת והתבאסת מהן:שלא לי יש שביתה 80. שמעת ושימחו אותך:שחשבתי שיש לי שביתה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:]= 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:באסטד מקפליי ווי 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:]= 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: מקפליי באסטד ווי 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הדורבנים... ומסיקה מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:מנגה כזאת.. שאני אשלח לדני אוסי ושחר בדואר 87. ציירו לך:מנגה מליטל 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: =--= 89. הצחיקה אותך: חחחחח עין של בלונדינית.. שליטל ציירה..חחחחחחחחח 90. ציטטת:? מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:אווו!!! לפני שנייההההה 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:מי יעיר אני אביא לו כאפה??? 93. הבטן שלך קרקרה:חחח הרגע 94. שמעת מוזיקה:אני שומעת 95. ביקרת חבר:לפני 15 דקות ככה 96. חלמת חלום מוזר: כל יום אני חולמת חלומות מוזרים 97. צחצחת שיניים: בבוקר. 98. התקלחת:אחרי שחזרתי מהביצפר 99. החלפת גרביים:אחרי האמבטיה 100. רצית ללכת לישון:עכשיו היה כייייייייייייייייייף

13usted

New member
../images/Emo41.gifעכשיו אני!!!!

שם:רחלי מין:נקבה גיל:14 מיקום:חדרה סטרייט/גיי/דו-מיני?סטרייט מי האדם האחרון ש..: שפך עליך שתיה:מור.. זרק עליך משהו:קינן-זרק עליי עיתון גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):לא זוכרת.. צייר עליך משהו:אני נחשבת??? תרם לך תשובה במבחן:אני לא מעתיקה במבחנים!!
איפה בפעם האחרונה..: רבת עם מישהו:בביהס עם נופר-וזה היה מזמן.. אכלת:במטבח.. הלכת מכות:בביהס,אבל לא משהו רציני-זה היה בצחוק.. הצטלמת:בחתונה של שלומי ואבישג
מה הדיסק האחרון ש..: שמעת:A present 4 everyone לפני כמה שעות... קנית:A present 4 everyone המלצת עליו:A present 4 everyone צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):של אונסנס-ואני לא שומעת אותו!!!
שברת:דיסק מעפן שהיה לי בחדר... מה הבגד האחרון ש..: לבשת:נעליים הורדת (נו, פשטת?):נעליים קנית:גרביים!!!!!@!@! לווית מחבר:סווצ'ר זרקת:גרביים מה המקצוע האחרון ש..: למדת בבית-ספר:שעתיים פיזיקההההההההההההההה-בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
שהיה לך מבחן:גאוגרפיה-היה מחריד... שעשית בו שיעורים(?):אמ...מתמטיקה שהברזת ממנו:לא זוכרת... שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:פיזיקה-היצורה הבהמתית הזאת-זה לא יאומן!!!!!!!!!! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: נישק אותך:לימור(אחותי) הרביץ לך:קינן קנה לך מתנה:לימור הכין לך אוכל:חיה(אחותי) ראה איתך סרט:חיה מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: ראית:חברים הקלטת:דוסון קריק(זה היה לפני יותר מחצי שנה...מאז הוידאו שלי נדם... רצית לראות ושכחת:רציתי לראות יום רביעי ג'ואן ארקדיה-אבל עליתי עם אחותי על הרכבת הלא נכונה(היה כיף!!)ופספסתי!!!! נרדמת באמצע שלה:הכי מצחיק בעולם שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:כוכב נולד...מזוויע מהו הפורום האחרון ש..: תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):גרביים(????) התעצבנת על החברים בו:אין כזה... חשבת שהסקר שבו מטומטם:לא זוכרת... צחקת על הודעה שכתובה בו:פה... נכנסת אליו לפני הפורום הזה:ג'ואן מארקדיה מהו המאכל האחרון ש..: אכלת:ספגטי הקאת:לא זוכרת.. הזמנת במשלוח:פיצה אכלת עם חבר:פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:קטשופ מי החבר הטלפוני האחרון ש..: דיברת איתו:מורן ניתקת לו/ ניתק לך:לא זוכרת... התקשר אליך:לימור התקשרת אליו:לימור ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:אין כזה מצב... מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: עשית:אין לי החלפת:אין לי חיטאת:אין לי רצית לעשות:אין לי הגעיל אותך:אין לי מהו הבלוג האחרון ש..: קראת:של שירה המליצו לך עליו:לא המליצו לי... נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:???? חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:???? קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):הבלוג של קלר... מהו הסרט האחרון ש..: הצחיק אותך:לונה פאפא ריגש אותך:תעביר את זה הלאה ו-בלאק הוק דאון הפחיד אותך:האחרים
היית מוכן להרוג כדי לראות:לא להרוג-אבל אני ממש רוצה לראות את אפקט הפרפר!!!!!
מיהו הגולש האחרון ש..: הצחיק אותך:מור עיצבן אותך:נופר הבאת אותה בשיחת נפש:מור חלמת עליו:אני לא זוכרת חלומות בזמן האחרון(חלק כן) חשוב לך יותר מכל חבר אחר:עטרת מהן החדשות האחרונות ש..: קראת:שלדיויד בקהאם יש קעקוע(מעניין לי את התחת) שמעת:שבראד מעדיף את באיטני(פחחחחחחחחחחחחחח-הדבר הכי מטומטם ששמעתי!!!!!
) רצית לשמוע:שבאסטד באים לארץ!!!!
שמעת והתבאסת מהן:שג'ושי עומד להיות אבא
שמעת ושימחו אותך:שג'ושי לא עומד להיות אבא!!!!הכל היה בולשיט!!!
מהי ההופעה האחרונה ש..: היית בה:לא הייתי.. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:לא רציתי... רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:????? רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:באסטד/קולדפליי/אבריל/רובי כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:המורדים מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: ציירת:שרק(לא מוצלח) ציירו לך:טוויטי ראית את הסרט שמבוסס עליה:שררררררררררק הצחיקה אותך:גארפילד ציטטת:גארפילד מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:אין מצב...אולי בבית הישן שלי.. העירו לך על איך שאתה לבוש:לא שזכור לי.. הבטן שלך קרקרה:היום-בשיעור פיזיקה!!! שמעת מוזיקה:בצהריים-גלגלגלגלגגלצ.....ובאסטד.... ביקרת חבר:לפני שבועיים או משו... חלמת חלום מוזר:שג'ושי בא לסבא וסבתא שלי!!!
צחצחת שיניים:היום בבוקר!!! התקלחת:אתמול בערב
החלפת גרביים:היום בבוקר
רצית ללכת לישון:אתמול בלילהההה
זה היה ארררררררררררררוך!!!!!!

נאמ, התשובות שלי...../images/Emo9.gif

1. שם:דניאל אפורי 2. מין: נקבה 3. גיל:14.5 אומרת 15 חחח 4. מיקום: תל אביב... 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטית מוקצנת...
חחח מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אני על אצמי...
חחח 7. זרק עליך משהו: עומר...
8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):ירדנפוז (ההיא מהחתימה שלי חחח) 9. צייר עליך משהו: כרמן 10. תרם לך תשובה במבחן:מור איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: לפני שבועעים בערך 12. התנשקת: לפני 4 חודשים 13. אכלת: לפני 5 שעות 14. הלכת מכות: לפני 7 שעות 15. הצטלמת: אתמול מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: א פרזנט פור אווריוואן 17. קנית: כנ"ל 18. המלצת עליו: כנ"ל 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):יש לי צורב אבל הוא לא מותקן אז לא צרבתי אבל צרבו לי אישורון שכאילו אישורים מזוייפים מהרופא... עניינים.. 20. שברת: לא שברתי דיסק...
חחח מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה כתומה ומכנס שחור 22: הורדת (נו, פשטת?): פיג'מה 23. קנית: ג'ינסים וחולצות... 24: לווית מחבר: נעליים 25. זרקת: חולצה כזו של לוני טונס.. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: אנגלית 27. שהיה לך מבחן: תנ"ך 28. שעשית בו שיעורים(?): לא עושה שיעורים... 29. שהברזת ממנו: אנגלית 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:בערך הכל...
מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא 32: הרביץ לך: לא מרביצים לי... חחחח 33. קנה לך מתנה: אמא 34. הכין לך אוכל: המסעדה... 35. ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: המורדים 37. הקלטת: טופ אוף זה פופס 38. רצית לראות ושכחת: להקות בנים-הסיפור המלא... 39. נרדמת באמצע שלה: סטריפרלה... (בייביסיטר, עזבו חחח) 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: סוף הדרך...
מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): נס ציונה... 42. התעצבנת על החברים בו: ג'ניפר לופז 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: חחח לא זכור לי סקרים... 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: גניפר לופז... 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: דוליז מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: אוכל סיני טעים...
47. הקאת: סנדוויץ'...
48. הזמנת במשלוח: אוכל סיני טעים חחח 49. אכלת עם חבר: מקדונלדס 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לידה מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: שיווה 52. ניתקת לו/ ניתק לך: שיווה 53. התקשר אליך: שיווה 54: התקשרת אליו:שיווה 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:שיווה מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: חחח אין...
57. החלפת: עגיל באוזן... 58. חיטאת: כנ"ל 59. רצית לעשות: בטבור 60: הגעיל אותך:בטבור של ידיד שלי...
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: את שלי... 62. המליצו לך עליו: "צפונבונית" אחד חרא... 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אין אחד כזה...
64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: "צפונבונית" 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לוזוכרת... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: ג'רזי גירל 67. ריגש אותך: " " 68. הפחיד אותך: הצילצול 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: ההא
70. היית מוכן להרוג כדי לראות: לא רק בלונדינית 2 (שוב...) מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: מור 72. עיצבן אותך: אילה 73. הבאת אותה בשיחת נפש: שירה 74. חלמת עליו: ניצן
75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: כרמן ושירה ומור...
מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על ההם ממיתר שהתפוצצו... 77. שמעת: כנ"ל... 78. רצית לשמוע: חדשות ערוץ הבידור נחשב
79. שמעת והתבאסת מהן: שהתבטלה השביתה...
80. שמעת ושימחו אותך: שיש שביתה
(ואז היא התבטלה
) מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: הנינים של טוני- הבכורה (אל תשאלו...) 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: באסטד באמריקה 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: כנ"ל 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: באסטד באמריקה... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: השכנים של צ'יץ'... מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: סאקורה 87. ציירו לך: פיה...
88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: פיטר פן... 89. הצחיקה אותך: טום וג'רי 90. ציטטת: "FISH" מחתול תעלול: "THIS CAT SHOULD NOT BE HERE, HE SHOULD BE OUT, HE SHOULD NOT BE HERE WHEN YOUR MOTHER IS OUT" חולה עליו
מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אני גרה בל' אז... אין ערסים (תודה לאל...) 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: נאמ, לוזוכרת... 93. הבטן שלך קרקרה: לפני שניה וחצי 94. שמעת מוזיקה: לפני שעה 95. ביקרת חבר: לפני יומיים 96. חלמת חלום מוזר: אתמול 97. צחצחת שיניים:לפני כמה דקות 98. התקלחת: עוד לא חחח 99. החלפת גרביים: בבוקר 100. רצית ללכת לישון: עכשיו בערך...
סקר מגניב...

KaUrO DoNo

New member
מי שקורא/ת את זה היא/הוא מלך/ה!

1. שם:הילית 2. מין:בכייף...סתם נקבה 3. גיל:17 וחצי 4. מיקום:אילת 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייטית מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: חבר שלי 7. זרק עליך משהו: חבר שלי 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):מממ חבר שלי? 9. צייר עליך משהו:חבר שלי 10. תרם לך תשובה במבחן:חברה שלי. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו:בחדר שלי 12. התנשקת:בתחנה מרכזית..ניפרדתי מחבר שלי :( 13. אכלת:במטבח 14. הלכת מכות:בחדר 15. הצטלמת:מממ ואי שאלה קשה..לא זוכרת מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:אוסף שצרבתי.. 17. קנית:מטאורה של לינקין 18. המלצת עליו:ואי לא זוכרת.. 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!):ממממ את האוסף ששמעתי 20. שברת:דיסק פופ שאני כבר מזמן לא שומעת.. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:בוקסר של חבר שלי וטי-שרט 22: הורדת (נו, פשטת?): מה שכתוב למעלה 23. קנית:מכנס דגמ"ח 24: לווית מחבר:חולצה 25. זרקת:תחתונים מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:אנגלית 27. שהיה לך מבחן:מתכונת ניחשב? בהיסטוריה! עעעעברתי... 28. שעשית בו שיעורים(?):פיייייייי שיעורים מילה ישנה.. 29. שהברזת ממנו:ספורט.. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:ספורט.. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אבא 32: הרביץ לך:אח שלי.. 33. קנה לך מתנה:אמא ובת דודה 34. הכין לך אוכל:אמא 35. ראה איתך סרט:אח שלי. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:סיינפלד. 37. הקלטת:לא זוכרת.. 38. רצית לראות ושכחת:לא זוכרת.. 39. נרדמת באמצע שלה:ממממ סיינפלד.. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה:לא זוכרת!! מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'):אמממ פורום רוני! 42. התעצבנת על החברים בו:לא זכור לי דבר כזה.. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:לעעעע...סקרים זה טוב.. 44. צחקת על הודעה שכתובה בו:בטח של גוד שארלוט.. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה:גוד שארלוט.. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:שניצל.. 47. הקאת:פיצה ושוקולד..זה היה אתמול! :( 48. הזמנת במשלוח:פיצה.. 49. אכלת עם חבר:פיצה.. 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:ממממ פיצה? מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:חבר טלפוני? מה אנחנו בכספת?! דיברתי עם חבר שלי.. 52. ניתקת לו/ ניתק לך:וואלה לא זוכרת.. 53. התקשר אליך:חבר שלי.. 54: התקשרת אליו:חבר שלי.. 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:לא זוכרת.. מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:למעלה באוזן.. 57. החלפת:החלפתי פירסינג בטבור.. 58. חיטאת:באוזן.. 59. רצית לעשות:לשווווווווווון 60: הגעיל אותך:שם למטה... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:של ידיד 62. המליצו לך עליו:של חברה של חברה.. 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:אמממ לא קרה לי.. 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:ואי זה קרה לי הרבה.. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):גם זה קרה אבל לא זוכרת עם מי.. מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך:ואז הגיעה פולי...מומלץ 67. ריגש אותך:אני בלעדייך.. 68. הפחיד אותך:אפקט הפרפר..לא הייתי אומרת מפחיד אבל מותח.. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:אה? סוטים קטנים!!! 70. היית מוכן להרוג כדי לראות:את לינקין פארק!! סתם לא...אני לא אובססיבית! מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:אחד הידידים שלי 72. עיצבן אותך:ואי זה היה מזמן.. 73. הבאת אותה בשיחת נפש:ידיד שלי.. 74. חלמת עליו:חבר שלי וידיד שלי.. 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:חבר ששששששלי! מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:ואי לא זוכרת.. 77. שמעת:שאמסטף כמעט הרג ילד בן 8.. 78. רצית לשמוע:שלינקין פארק באים לישראל אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב.. 79. שמעת והתבאסת מהן: שאמרו שתהיה שביתה ובסוף לא הייתה 80. שמעת ושימחו אותך:בטח על איזו שביתה שהייתה.. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה:שלישית פרוזק.. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:רוק העצמאות.. 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:אותה הופעה שרשומה למעלה.. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:כנ"ל.. 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:לא זוכרת.. מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:טיגר ניראה לי... 87. ציירו לך:סטיץץץץץץץץץץץץ 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה:מממ פוקה נחשבת? 89. הצחיקה אותך:פוקה! 90. ציטטת:בטח פוקימון או משו.. מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית:ואי הם תמיד עוברים לי ליד הבית.. 92. העירו לך על איך שאתה לבוש:ממ לא זכור לי דבר כזה.. 93. הבטן שלך קרקרה:כל הזמן זה קורה.. 94. שמעת מוזיקה:עכשיו.. 95. ביקרת חבר:אתמול.. 96. חלמת חלום מוזר:כל יום.. 97. צחצחת שיניים:היום בבוקר.. 98. התקלחת:אתמול בערב.. 99. החלפת גרביים:אתמול בערב.. 100. רצית ללכת לישון:עכשיווווווו אני רוצה לישווווווווון..

מור לי להיות מכשפה../images/Emo35.gif

...קראתי... ואת וחבר שלך הולכים מכות
ואממ... הדיסק האחרון שקנית זה הדיסק האחרון שאני קניתי

OCֹJB

New member
לשחר שחר וקלר..ולמעונינים..

לשחר... טחחחחחחחחחחח 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: הרובוט של האיסיקיו! מפגרת!!!!!!!!!! ולקלר!! אני אוהבת אותך המוןןןןןןןן!!!! 74. חלמת עליו: דני שחר ואוסי 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: יש כמה... ולרי מירה אוסי דני שחר ולריה ליז 86. ציירת:מנגה כזאת.. שאני אשלח לדני אוסי ושחר בדואר תגיבה קצת.. # מה חלמת??? #איזה בובההההההההההה!!!!! אי לאו יו אי לאו יו אי לאו יווווווו!! # חיחיחיחי!!!! ת מכינה מכתבבבבבבבבב!!! איזה יופייייי!!! חחחחחחח!!! אני אציר לך גם ציור יפה!!!!! ולשחר ושחר.. וכל השאר.ח.חח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! הם באמת לא יודעים איך עובדת גבעת שמואל.... חחחחחחחח.. זה ממש מצחיק... ושחר...לץ.. אממ.. איך הערסים לא הגיעו גם אליך?! אז מה אם את גרה בקצה העלום?!? הם גם בפארק לידך... הם בטח רק עוברים שם...חחחחחחחח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אויש זה כזה מצחיק! איך אני אוהבת את גבעת שמואל.... ושוב... לשחר לץ:
אני צריכה לדעת מתי אני אוכל לבוא לגנב ממך ת'פעולהההההההההה

KaUrO DoNo

New member
זה הכל בצחוק!

ניראה לך שהייתי נותת לחבר שלי להרביץ לי ככה? :) בנתיים הוא זה שיותר מוכה..(וגם זה בצחוק כמובן) ובקשר לדיסק נייס...ת'אמת שגמני קראתי את התשובות שלך ואת מפורום לינקין גם...

OCֹJB

New member
מגיבה...

אני משועמת (באופן תמידי) אז נו טוב.. סבבה אוהבת שאלונים! 1. שם:אוסי קלר 2. מין:נקבה 3. גיל:14וחצי בערך... 4. מיקום:ליד המחשב שלי! בחדר! טחח אממ גבעת שמואל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט... מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:ממממ... לא זוכרת... 7. זרק עליך משהו:מעין ושרי אתמול במלחמת סלויטיפ 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):על כסיא.. אתמול אני שרי ומעיןם במלחמת סלוטיפ 9. צייר עליך משהו:אני לא אוהבת שמציירים עלי.. רק אני מציירת על עצמי המון! אממ אבל.. לפניי שבועעים בערך..דר..בקורס.. 10. תרם לך תשובה במבחן:מעין...לא מזמן.. באותו יום ל2 מבחנים! מורשת ולשון.. יום שישי.. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: אתמול מעין ושרי מלחמת סלוטייפ..חח 12. התנשקת:*מגידה נשיקה כנשיקה בלחי* אבא אחרי שהוא אאשים אותי שגנבתי את הבקבוק של המיץ תות בננה החדש לארוחת שבועות היום אפילו שזה לא הייתי אני ואז הראתי לו שזה על השולחן ושהוא סתם עיוור.. אז בגלל שהוא צעק עלי סתם הוא נתן לי נשיקה 13. אכלת:אתמול בערב.. פיצה עם שרי ומעין! 14. הלכת מכות:חח אתמות במלחמת סלוטייפ עם שרי ומעין! (זה מתחיל לעצבן קצת..) 15. הצטלמת: חחח..*לוקחת רגע לחשוב*.. לפני חודש בערך שדניאל גרמה לי להצטלם אלצה בבית..חחחחחחח מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: בלו... 17. קנית:בלו... 18. המלצת עליו:בלו\באסטד 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): נאנ...אין לי צורב 20. שברת:חס וחלילה! לשבור דיסק! מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת:חולצה של ברטניה, מכנס ורוד 22: הורדת (נו, פשטת?):כנ"ל 23. קנית:חולצת טריקו שחוקה שיש עליה קוף חמוד! כנגד שחף שלא הסכים להלוות לי את שלו.. 24: לווית מחבר:חחחחחחח... אמממ...חחחח את החולצנ של טל אח של שרח! חחח... בליינד שולטים! 25. זרקת:אממ חצי ארון לפני 3 שבועות שעברנו דירה והייתי צריכה לצנזר... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר:טחח אממ.. לא הרבה! לא לומדת כלום בשליש האחרון 27. שהיה לך מבחן:לשון\מורשת.. באותו יום 28. שעשית בו שיעורים(?):חחחחחחחחחח... נסיתי בגאומטריהץץ לא ממש הלך.. חצי עורים 29. שהברזת ממנו:מממ.. הסטריה 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: טחחחחחחחח!!! מתמטיקה! היבטוריה! מוזיקההה!!! מדעיןם! תנך! לשון! מורשת! אנגליתתת!!! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך:אבא! 32: הרביץ לך:אחי הייק טומי.. אממ לא! אחי המעומץ באופן לא חוקי..טחח.. שמואל! 33. קנה לך מתנה: אויש קשה קשה.. משארת שאימא שהיא הביא לי ממש מזמן בהפתעה מסטיק אבטיח והייתי מאושרת! (אני מכורה..חח) 34. הכין לך אוכל:אימא 35. ראה איתך סרט:לא רואה איתם סרטים.. הם דפוקים... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:TRL 37. הקלטת: לא ממש מקליטה... ודיאו חדש.. לא יודעת איך הוא מתפקד 38. רצית לראות ושכחת:TOP 5 OF BUSTED נורא מצידי! רציתי לראות שוב ושכחתייי!! 39. נרדמת באמצע שלה: מממממ...TRL חח... אני רואה את זה כל היום! 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: TRL.. זה ממש מדכא שהם עוצרים ת'שירים באמצע.. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אממ.. פורום שונאי אווריל\אוונסיס... 42. התעצבנת על החברים בו: --מתנגדת לשאלה-- 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם:חחחחח... בלו.. היה שם סרקון קטן ולא נחוץ...חחח 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: אמממ לא הבנתי.. אבל אני נקרעת כמעט בכל הודעה בבאסטד הייד פארק.. 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מקפליי מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת:פיצה אתמול.. זה לא היה כבר? 47. הקאת: אממ... אני לא מקיאה הרבה.. יש לי כל הזמן בחילה.. אבל הגעתי באמצע שעור רביה למצב שרצתי לשרותים.. בעע שעור דוחה@ 48. הזמנת במשלוח:פיצה אתמול! 49. אכלת עם חבר:פיצה אתמול! 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פיצה אתמול! מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו:מעין 52. ניתקת לו/ ניתק לך: טחח.. לא זוכרת.. נראה לי שניתקתי לאימא שלי בפנים... 53. התקשר אליך: מעין 54: התקשרת אליו:מממממ...מעין 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך:חח זה קורה לי בכל שיחה.. אני לא מנתקת אף פעם.. זה ההורים שרוצים את הקו מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית:באוזן.. אין לי ממש פרסניג 57. החלפת:אוזן 58. חיטאת:חח לפני שנים.. שעשיתי את החור באוזן 59. רצית לעשות:חשבתי על הפופיק.. לא בראי.. לשון.. מגעיל אותי לחשוב על זה שצריך לאכול עם זה... 60: הגעיל אותך:כנ"ל מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת:אממ.. ראיתי.. בלוג מצלמה טי וי.. של אחד תום.. שיא החמוד! אתמול עם מעין ושרי... חח עשינו הרבה.. 62. המליצו לך עליו:מממממ... לא יודעת 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו:לא קרה אף פעם 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט:חחחח..של אחת..שיר או משו כזה.. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?):מממ.. של אחד לא ידוע...שכתב שיר מהמם! מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: כל סרט... הדברים הכי נוראים מצחיקים אותי! 67. ריגש אותך:מממ... לא זוכרת את השם..אבללל...שאיזשהו מלאך הופך להיות בנאדם כי הוא התאב באישה.. ובסוף היא מתה.. עצובב!! 68. הפחיד אותך: אממ.. הצלצול! סרט שולט! אבל לא בפעם האחרונה שראיתי אותי.. (ראיתי 5 פעמים.( רק בפעם הראשונה..והשניה...וחצי מהשלישית.. אחרי זה זה כבר ממש קורע! 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]:לא קיים! 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: סרט שבאסטד יוציאו אם בכלל מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך:חןןןןןןןן!!\קלרררררר!! 72. עיצבן אותך:חחח..אממ... לא זוכרת..הרבה.. 73. הבאת אותה בשיחת נפש: דניאל _ט) 74. חלמת עליו:אמממ..נראה לי אני לא בטחה... דניאל ושחר.. מוזר מוזר 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר:שאלה לא פיירית! מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת:ניוזיק 77. שמעת:TRL 78. רצית לשמוע: באסטד מעבירים חדשות!חח 79. שמעת והתבאסת מהן:אממ... הכתבה הדוחה של ראש1 שבאסטד להקה שנואה! 80. שמעת ושימחו אותך:מממ.. לא זוכרת מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: *נקרעת מצחוק* לא עונהההה!!חחחחחחחחחח 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף:באסטדדדדדדד 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי:לוידועת... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:באסטדדדדדדדד 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:מממ כל הבית שלי... בומבמלה מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת:אישה מתה...כרגיל 87. ציירו לך:ממ לא יודעת 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: מממ.. בנות הפואוור פאף נחשב? 89. הצחיקה אותך:כנ"ל 90. ציטטת:אוקיי אני לא מגיעה לרמה שאני מצטטת דמיות מצוירות... מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: חחח מתי לא! ובגלל שזה גבעת שמואל.. אין לי בעיה... 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: חחח..הרבה.. 93. הבטן שלך קרקרה:ממ לא קורה הרבה.. בצפר.. 94. שמעת מוזיקה:השניה... מוזיקה דלוקה אצלי באופן תמדיי... 95. ביקרת חבר:אתמול! אני ושרי באנו למעיןןן 96. חלמת חלום מוזר:היום... אני דניאל ושחר.. לא זוכרת מה זה היה.. אבל זה היה מוזר ביותר... 97. צחצחת שיניים:מממ שקמתי... 98. התקלחת:אתמול בערב... 99. החלפת גרביים:אתמול 100. רצית ללכת לישון:כל אתמול! יום מעייףףףףףףףףף יששששששש סימתיייייייייי!!!!

למעלה