חידון שכזה - - כנסו

KaRiNoooSH

New member
אמממממממ...

אם כבר העלית את זה,תוכלי לומר לי מה התפקיד של כל אחד מהם?!!!? גם ליזה עושה את זה..חיחי

DesertRose7

New member
במקפליי?

אז ככה.. דני- שירה וגיטרה טום- שירה וגיטרה דאגי- שירה ובס הארי - תופים

KaRiNoooSH

New member
../images/Emo42.gifשירה ותופים זה "ה"דבר....

יההההה מושלמות!! הם עוד לא עד כדי כך מוכרים נכון? עוד לא באם טי וי..?

SShiRaS

New member
הם מוכרים

אבל יותר בבריטניה אמטיוי זה אירופאי כזה ולא נותנים יותר מדי אם בכלל תשומת לב לבאסטד ההילייט שלהם לדעתי היה ב Who's david בכל מה שקשור לאמטיוי..

KaRiNoooSH

New member
וואו אני מתה כבר לראות ולשמוע!!!

יש להם דיסק נכון..?.. אממ,מי יותר מצליח?... ואני לא יכולה כי הוא בן שנה וקצת והנדנדה שעליה הוא רואה טלויזיה תקועה בסלון ואמא שלי לא מוכנה לשמוע על להעביר אותה.ואותו!חחח...

DesertRose7

New member
יהיה להם דיסק!

האלבום בכורה שלהם שיקרא room on the 3rd floor יצא ב5 ביולי.. מספיק זמן לפני היומולדת שלי כדי שתקנו לי! אי אפשר להשוות ואני שונאת שמשווים בינהם!! הם כל כך שונים! חוץ מזה שמקפליי רק התחילו.. תנו להם זמן!

KaRiNoooSH

New member
לא היה לי מושג חחח..

תודה על הדיווחים!! אני אקנה לך ולי חהחה:)

SShiRaS

New member
נכון

בכלל הסגנון של מקפליי יותר סיקסטיז כאלה וזה מתחיל למצוא חן בעיני אנשים.. שלדעתי די התגעגעו לסגנון הזה.. כאילו הוא אחלה והכל

SShiRaS

New member
הממ

לא שירים נוסח הביץ' בויז תשמעי את that girl תביני

NO NAME 4

New member
שליייי... ../images/Emo3.gif

1. שם: ליטל 2. מין: נקבה 3. גיל: 17 4. מיקום: הרצליה 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אממ.. אח שלי הקטן.. (שפכתי עליו בחזרה קולה.. חח..
) 7. זרק עליך משהו: לא זורקים עליי דברים.. 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): מה זה פה? סרט פעולה?
9. צייר עליך משהו: אני..
10. תרם לך תשובה במבחן: שני.. היום, בתיקון מגן במתמטיקה...
איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: הרבה זמן לא רבתי עם מישהו.. 12. התנשקת:---- 13. אכלת:לפני שעתיים, בדרך חזרה מבצפר 14. הלכת מכות: עם אח שלי הקטן.. רק שזה אני מרביצה.. הוא לא מחזיר.. 15. הצטלמת: במסיבה לפני שבוע.. מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת:באסטד... (נגמר לפני 5 דקות..
) 17. קנית: ווסטלייף, נראה לי... 18. המלצת עליו: אוונסנס 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): סתם כל מיני שירים... 20. שברת: ? מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: ג'ינס של לי קופר וחולצה שחורה 22: הורדת (נו, פשטת?): אממ.. ג'ינס אחר של לי קופר וגופיה שחורה של הינס 23. קנית: סטרפלס של זרה.. 24: לווית מחבר: אמממ.. לא זוכרת... 25. זרקת: חולצות מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מתמטיקה. 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה 28. שעשית בו שיעורים(?): מה זה?? חחח.. סתם, מי עושה שיעורים? 29. שהברזת ממנו: תנ"ך, אזרחות, אנגלית.. להמשיך? לא הייתי בחודש האחרון בבצפר..
30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אזרחותתתת!!! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמממ.. סבתא שלי 32: הרביץ לך: לא מרביצים לי.. 33. קנה לך מתנה: סבתא.. כל הזמן קונה לי..
34. הכין לך אוכל: אמא 35. ראה איתך סרט: בת דודה שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: הכי גאים שיש 37. הקלטת:הכי גאים שיש 38. רצית לראות ושכחת: חברים 39. נרדמת באמצע שלה: סרט שהיה ביס.. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: אממ... לא זוכרת... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): אממ.. היה משהו מפגר כזה.. לא זוכרת.. 42. התעצבנת על החברים בו: שום פורום.. 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: פה.. חחח.. סתם, יפעתוש... אחלה סקר...
44. צחקת על הודעה שכתובה בו: ?? 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הכי גאים שיש מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: סנדביץ' - ארוחת בוקר 47. הקאת: אמממ... ?? 48. הזמנת במשלוח: מקדונלדס 49. אכלת עם חבר: טוסט בבית קפה 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: שוקולד...
מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: שני 52. ניתקת לו/ ניתק לך: שני 53. התקשר אליך: חברה שלי- לי 54: התקשרת אליו:בת דודה שלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: לא צועקים עליי לנתק..
מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי.. 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: בגבה.. (מתה מפחד) 60: הגעיל אותך: בפיטמה (של גבר), ראיתי בטלויזיה.. זה כואאאב... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: לא קוראת בלוגים.. חיים של אחרים, לא מעניינים אותי...
62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: דופלקס 67. ריגש אותך: אמריקן אקס 68. הפחיד אותך: סרט עם אליזה דושקו... לא זוכרת ת'שם.. 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: --- 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: למה להרוג? פשוט לוקחים מהוידיאומט..
מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: חנלי... ילדה שרוטה...
72. עיצבן אותך: שני!! גררר.. סיפרה לי ספוילרים... 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: ? 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: יפעת, נטלי וחנלי... טו נו, גם שני.. חחח.. מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: על השביתה.. 77. שמעת: שאין שביתה 78. רצית לשמוע: שיש שביתה 79. שמעת והתבאסת מהן: שאין שביתה 80. שמעת ושימחו אותך: שדיוויד בקאהם נשאר עם ויקטוריה..
מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: ווסטלייף בלונדון..
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: באסטד...
83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: הופעה של עברי לידר.. 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: באסטד.. קצת רחוק לי..
85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ? מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: אני מציירת רק אנשים.. חחח... נכון שני?
87. ציירו לך: ניסו לצייר את טאז.. 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: בילבי... ארתור..
90. ציטטת: באגס באני מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין לי מתחת לבית.. בית פרטי..
92. העירו לך על איך שאתה לבוש: בת דודה שלי.. (היא דתיה..
) 93. הבטן שלך קרקרה: אני כל הזמן אוכלת.. 94. שמעת מוזיקה: עכשיו 95. ביקרת חבר: לפני כמה ימים.. 96. חלמת חלום מוזר: לפני יומיים 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: אתמול בלילה 99. החלפת גרביים: היום בבוקר 100. רצית ללכת לישון: כשקמתי היום בבוקר...

DesertRose7

New member
כנראה שבאמת משעמם לי!

1. שם: שחר 2. מין: נקבה.. חחחחחח.. 3. גיל: עוד חודש וקצת 16 4. מיקום: מול המחשב .. בגבעת שמואל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט! מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אח שלי.. תה חם! מפגר!!! 7. זרק עליך משהו:אח שלי!! אני לא זוכרת מה.. אבל הוא זרק! וזה כאב! 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): לא זוכרת! 9. צייר עליך משהו: אני שונאת שמציירים עלי! אבל אני ציירתי על עצמי! כל מיני דברים של באסטד ומקפליי ובריטניה! 10. תרם לך תשובה במבחן: קרן!! המוח של הכיתה! איזה כיף לשבת לידה! איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית! עם אמא! 12. התנשקת:עבור! 13. אכלת: לפני שעה.. ארוחת בוקר! בבית.. 14. הלכת מכות: עם אחים שלי כל יום כל היום.. בבית! 15. הצטלמת:חחחחחחח.. עם חברה שלי ועם השלט הענק של דיוויד בקהאם! מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: באסטד- פרסנט פור אבריון.. ברגע זה ממש! 17. קנית: גוד שארלוט! 18. המלצת עליו: מארון 5! 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): כל מיני שירים! 20. שברת: את החלק האחורי של הפלא שלי! מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצת מועדון 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצת בליינד שחורה! 23. קנית: חולצת בליינד 24: לווית מחבר: אני לא לוקחת חולצות מחברות! הן לוקחות ממני! 25. זרקת: אני לא זורקת בגדים! מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: חחח.. שבוע לא למדתי! אנגלית.. 27. שהיה לך מבחן: מגן בהיסטוריה! אל תזכירו לי.. 28. שעשית בו שיעורים(?): אני לא עושה שיעורים! 29. שהברזת ממנו: מעבדת כימיה.. כרגיל! 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריה! גם אתם תרצו.. תאמינו לי! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אמא! 32: הרביץ לך:אח שלי! 33. קנה לך מתנה: אמא! 34. הכין לך אוכל: אמא! 35. ראה איתך סרט: בת דודה שלי! מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית:דאבל וויקנד.. באמטיוי היטס! זה תוכנית בשבילי! 37. הקלטת: את הקליפ של אובייסלי! 38. רצית לראות ושכחת: ההיסטוריה של בריטניה.. תצחקו אבל זה אמיתי! 39. נרדמת באמצע שלה: אני לא נרדמת באמצע סרט או סדרה! 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: הייתי עייפה.. ולא היה מה לראות! זה היה על היטס! מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): ריקודי בטן? 42. התעצבנת על החברים בו: הראל סקעת 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: אני לא עושה סקרים.. זה לא עובד לי! 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: באסטד בהייד פארק! 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מקפליי בהייד פארק! מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: שוגי! 47. הקאת: היו הרבה.. אמממ.. אני חשוב תשזה היה סוג של שוקולד מגעיל! 48. הזמנת במשלוח: פיצה!! פיצה טיים! 49. אכלת עם חבר: בורגר ראנץ' 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:שוגי.. זה נפל.. מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: ליאן 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אוסי..חחחחחחח.. 53. התקשר אליך: ליאן 54: התקשרת אליו: אני לא מתקשרת לאנשים! הם מתקשרים אלי! 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אוסי מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: חור שני באוזן שמאל.. אבל הורדתי! זה לא יצא טוב! 57. החלפת: עגיל בלמעלה של האוזן.. חחחחח.. 58. חיטאת: אמממ.. חור שני באוזן.. אבל הורדתי אותו כבר! 59. רצית לעשות: אני לא מתה על מחטים ואקדחים.. אני מוותרת! 60: הגעיל אותך:עגיל בפופיק...חח.. איכס! מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: הבלוג של קלר 62. המליצו לך עליו: לא המליצו לי אף פעם! 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: אין! 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: קלר.. חחחחחחחחח.. 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): קלר... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: מלך האריות 3 67. ריגש אותך: מלך האריות 3 68. הפחיד אותך: פרוייקט המכשפה מבלייר.. ראיתי עכשיו! 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: מה נסגר???????? 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: הקרנת בכורה של היום שאחרי מחר בלונדון! מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: אני עדין לא מזהה.. אבל בפורום הזה! 72. עיצבן אותך: בעילום שם! 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חן.. לא יודעת אם שיחת נפש.. אבל אני מדברת איתה הרבה! 74. חלמת עליו: אני לא חולמת על האשנים בפורום.. אלא על מי שהפורום עליו 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: הרובוט של האיסיקיו! מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: אין שביתה ! דפקו אותכם! 77. שמעת: אין שביתה.. דפקו אותכם! 78. רצית לשמוע: יש שביתה ביום שני! 79. שמעת והתבאסת מהן: יש שביתה ביום ראשון! 80. שמעת ושימחו אותך: ליטל טסה לבריטניה! מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: פייב בישראל הופעה שניה.. ההופעה של חיי 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: באסטד + מקפליי + וי 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: באסטד + מקפליי + וי 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: באסטד + מקפליי + וי 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אני לא מסרבת להופעות! מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: ניסיתי לצייר את דאגי.. לא ממש יצא! או יותר נכון.. ממש לא יצא! 87. ציירו לך: אוסי ציירה לי את רחל אבישר הכבשה! 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: סימבה! 89. הצחיקה אותך: טימון ופומבה! 90. ציטטת:טימון : "התבונן מעבר למה שאתה רואה" מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הם לא באים עד פה.. זה רחוק! 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אני חשוב שתאתמול! 93. הבטן שלך קרקרה: אתמול! בערב! 94. שמעת מוזיקה: עכשיו! 95. ביקרת חבר: אני לא יוצאת הרבה מהבית! 96. חלמת חלום מוזר: אני אף פעם לא זוכרת חלומות! 97. צחצחת שיניים:היום בבוקר! אני לא יכולה בלי! 98. התקלחת:אתמול בערב! 99. החלפת גרביים: אני יחפה! 100. רצית ללכת לישון: עכשיו!! אבל אין לי כוח!

SShiRaS

New member
../images/Emo3.gifהוו.. מאה תשובות!!

1. שם:שירה 2. מין: פימייל 3. גיל: 16.5 4. מיקום: סוף העולם 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט אבל אין בעיה עם מי שלא.. מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אחי העקום 7. זרק עליך משהו: אחי העקום 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): הזכרתי אחי העקום? 9. צייר עליך משהו: חברה שלי [לא ג'ילגליפאף!] חח סתם לא [ואני לא רואה פוקימון יא אווילים! חחח טוב טוב שתקתי] 10. תרם לך תשובה במבחן: הקלמר שלי? איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית, עם אחי? 12. התנשקת: *אהה* בחצר 13. אכלת: as we speak 14. הלכת מכות: אחי, טוב הגיע הזמן שתכירו לא? 15. הצטלמת: יוון מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: Does this look infected? Sum41 17. קנית: מארון פייב Songs about Jane 18. המלצת עליו: A present for everyone באסטדדד 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): Catalyst - New found glory סורי *מרכינה ראש* הוא פשוט לא נמצא בארץ
20. שברת:סאבלימינל [של אחי]
ניד איי סיי מור? מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: גופיה 22: הורדת (נו, פשטת?): מכנס 3/4 דגמ"חי רחב 23. קנית: ג'ינס 24: לווית מחבר: לא לווה בגדים? 25. זרקת: גרב סוררת מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מחשבת.. [יום שישי.. יום מיותר] 27. שהיה לך מבחן: מתכונת היסטוריה
28. שעשית בו שיעורים(?): חחח? 29. שהברזת ממנו: אנגלית 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית [למרות שאני מתה על השפה.. המורה פשוט יותר מדי דוחה.. מימי מדרו קארי נשמע מוכר?] מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: *חושבת*
הממ.. נקסט חח 32: הרביץ לך: אחי, וקיבל בחזרה מנה הגונה 33. קנה לך מתנה: אמא? [היא מנסה לקנות אותי..] 34. הכין לך אוכל: אמא? [מנסה לפטם אותי..] 35. ראה איתך סרט: אבא.. [מנסה לפתח יחסי אבא-בת? חח איכס נו טוב] מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: החצי האפל 37. הקלטת: וידאו שבור.. נחשו תודות למי? you guessed it אחי. 38. רצית לראות ושכחת: הוז ליין 39. נרדמת באמצע שלה: מכושפות.. סורי!! הייתי ממש עייפה חח 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: פינת אור. יאק. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום מפיות!! 42. התעצבנת על החברים בו: פורום ג'וני דפ. סורי 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: הממ לא ממש שמתי לב חח 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום דגים [איכסה דגים.. קיל ד'ם אול!!!
אגב גם צ'אזוויק שונא דגים.. הלל לצ'ארלי! 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום ג"ש ולצערי פרשתי.. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: עוגיות 47. הקאת: לא זוכרת חח 48. הזמנת במשלוח: בורגראנץ' ענק 49. אכלת עם חבר: פיצה
50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: במבה? חח זה נחשב? נו טוב מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: חברה הכי טובה שלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: ניתקתי לאמא שלי חח.. am i a bad person?
53. התקשר אליך: ידיד שלי 54: התקשרת אליו: חברה שלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: 555-hotdate סתם לא חח מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: בטבור [אני לא פקצה!!
] 57. החלפת: גם 58. חיטאת: גם 59. רצית לעשות: בשפה נוסח טום דילונג? אבל עבר.. 60: הגעיל אותך: בלשון [סורי פיפס]זה פשוט מצמרר אותי חח
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: לא אוהבת בלוגים 62. המליצו לך עליו: ממ? 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: נהה 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: בלוג של פקצה אחת "The life עפ"י ענתוש", כאילו בחיי, כמה אטום בנאדם יכול להיות 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): נאן.. חח מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: ברוס הגדול מכולם [ראיתי אתמול, שוב חח] מה נעשה, ג'ים קארי הוא הגדול מכולם lol 67. ריגש אותך: חומות של תקווה [סטיבן קינג] 68. הפחיד אותך: הבעית אותי.. It עפ"י ספר של סטיבן קינג, וזה כנראה היחיד
איכס איכס ליצנים
עשה לי קלאונופוביה 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחח.. הממ.. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: Troy ואני אראה בשני
מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: פגרה? נשמע מוכר? 72. עיצבן אותך: איזה ערס מהמירק 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חברה שלי 74. חלמת עליו: לא נראה לי שהנט יתקוף אותי גם בחלום.. סתם לא.. הממ לא חלמתי ^_^ 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: יש מלא אנשים טובים בנט מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: ש4 בני אדם הואשמו ברצח בנאדם שעוד חי??
77. שמעת: שיש חוטף אחים בנגב? *מנדבת את אחי לניסוי* סתם לא 78. רצית לשמוע: מטר של שטרות ירוקים נופלים מהשמיים? 79. שמעת והתבאסת מהן: אין שביתה? 80. שמעת ושימחו אותך: שירה שבתה בעצמה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: היהודים.. חברה שלי גררה אותי!!
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: רוק עצמאות 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: הממ.. נאן 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: באסטד
אבל אני אגיע לשם!! יול סי!! 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הממ.. לא זכור לי חח מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: קריקטורה של הבצפר שלי 87. ציירו לך: אייב מקלון היי על היד? חברה פוסטמה חח 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: הממ לא עולה לי למוח משהו עכשיו.. נו טוב 89. הצחיקה אותך: מושו ממולאן? חחח כל פעם שאני רואה את זה זה מצחיק אותי.. דונט אסק..
90. ציטטת: "וואטס אפ דוק?" טוב נו אני חסרת מוזה, קיל מי!! מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הממ, הם מפחדים מהבית שלי 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: שרוכים נחשבים? 93. הבטן שלך קרקרה: איפה אמא כשצכים אותה.. 94. שמעת מוזיקה: אני באינפוזיה על מוזיקה 95. ביקרת חבר: שלשום 96. חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה? 97. צחצחת שיניים: הממ *סופרת*.. מרץ נחשב? סתם לא ברברים, עכשיו!! 98. התקלחת: טוב מאחר וזה לא ראש חודש..
99. החלפת גרביים: אתמול 100. רצית ללכת לישון: עכשיווו ולשכוח מהמבחן המטומטמם מחר!!!!! לא מאמינה שעניתי עכשיו על 100 שאלות, כנראה אני ממש משועממת חח יאללה לאב יה אול

DawnR

New member
Mine

1. שם:שחר 2. מין:נקבה 3. גיל:18 בקרוב 4. מיקום:ישראל 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה:אני, אתמול 7. זרק עליך משהו: לא זוכרת... 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא):לא זוכרת... 9. צייר עליך משהו: בטח אח שלי 10. תרם לך תשובה במבחן: אממ....מיכל, במגן באנגלית. איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית עם אמא\אבא\אח 12. התנשקת: חסילון בהרצליה...
13. אכלת: בבית, אתמול בערב 14. הלכת מכות: בבית עם אח שלי...אבל זה לא קרה כבר הרבה זמן 15. הצטלמת: אצל סבתא מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: אוסף של שירי Emo שמאיה צרבה לי
17. קנית: אממ...נראה לי A Present For Everyone....אני לא קונה הרבה דיסקים. 18. המלצת עליו: Dashboard Confessional - A Mark, A Letter.... או Matthew Good - Avalanche או Something Corporate-North... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): אוסף.... 20. שברת: איזה דיסק משחקים שקיבלנו מסלקום. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: פיג'מה... טריינינג סגול וחולצה לבנה עם סמיילי. 22: הורדת (נו, פשטת?): אממ...האמת היא שאני חולה אז בכמה ימים האחרונים רק החלפתי פיג'מות. 23. קנית: מכנס בקסטרו וחולצה בגולף. 24: לווית מחבר: חולצת סטרפלס שחורה מטל.. 25. זרקת: הרבה.... עשיתי סדר בארון וחצי מהדברים הלכו. מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: אממ...לא יודעת האמת, כבר הרבה זמן שלא היה לי בצפר... היום אמור היה להיות ספרות ואם לא אז נראה לי מתמטיקה. 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה - מגן. 28. שעשית בו שיעורים(?): מתמטיקה 29. שהברזת ממנו:ספרות היום. וחוצמזה? בטח עוד ספרות. או ערבית. 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקה כי המורה נאצית, וספרות כי יש מגן שבוע הבא והיא לא לימדה חצי מהחומר. מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אבא 32: הרביץ לך: אח שלי, עם הניסיון שלנו. 33. קנה לך מתנה: מיכל, דודה שלי. 34. הכין לך אוכל: אמא...פינוק. 35. ראה איתך סרט: אח ואבא - שודדי הקריביים. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: The O.C...זה לא משודר בארץ, אני מורידה את זה במחשב...ראיתי אתמול את הפרק האחרון לעונה ומזה בכיתי...
37. הקלטת: תוכנית? דוסון קריק. 38. רצית לראות ושכחת: היה איזה סרט בסינמה, כבר שכחתי איך קוראים לו. 39. נרדמת באמצע שלה: בטח ימי חיינו או צעירים חסרי מוח. משעמם אצל סבתא, אז אני רואה אותן ונרדמת על הספה. 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא נראה לי שזה קרה. גם ככה אני לא רואה הרבה טלויזיה. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום גירלס אלווד 42. התעצבנת על החברים בו: פורום שירה ופרוזה 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום שירה ופרוזה 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום בסטד בהייד פארק מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: עוגת ביסקוויטים 47. הקאת: פעם אחרונה שהייתי חולה.....לפני איזה חודשיים שלושה 48. הזמנת במשלוח: פיצה עם זיתים 49. אכלת עם חבר: שוקולד 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מיץ ענבים מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: מאיה 52. ניתקת לו/ ניתק לך: אמא 53. התקשר אליך: טל 54: התקשרת אליו: מאיה 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: אנה מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: אוזניים, הראשון והאחרון 57. החלפת: אוזניים 58. חיטאת: אוזניים 59. רצית לעשות: גבה 60: הגעיל אותך: יש הרבה מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: שלי \ של אלכס 62. המליצו לך עליו: לא יצא 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: לא קרה 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: לא קרה 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא קרה מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: לא זוכרת... 67. ריגש אותך: אממ....שר הטבעות 3 68. הפחיד אותך:קוראת בקלפים למרות שכבר ראיתי את זה 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: כל סרט עם אורלנדו \ ג'וני דפ. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: טרויה....בגלל שאני חולה לא ראיתי מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: קאיה 72. עיצבן אותך: אלון 73. הבאת אותה בשיחת נפש: נאט 74. חלמת עליו: לא זוכרת 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מאיה\טל למרות שהיא לא גולשת מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: בטח אחת הכתבות שאח שלי מביא לכיתה על בע"ח ואמא מכריחה אותי לשמוע איך הוא קורא אותן. 77. שמעת: שיש שביתה. 78. רצית לשמוע: שבאסטד מגיעים לארץ וחוסכים לי כסף של טיול.
79. שמעת והתבאסת מהן: כל פיגוע \ פיצוץ \ חשד \ והכי מעצבן אותי זה תאונות דרכים. 80. שמעת ושימחו אותך: לא זכור לי. מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: בטח הופעות שדוד שלי מארגן...לא זוכרת מה היה האחרון. ומחר יש את יום הסטודנט ככה שאם אני ארגיש טוב - הדורבנים...משינה...וכו'. 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: באסטד. חח 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: לא קרה 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי:בסטד 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: פייב\ווסטלייף מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: חחח אני לא יודעת לצייר 87. ציירו לך: אממ...לא יודעת 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: כנ"ל 89. הצחיקה אותך: משפחת סימפסון 90. ציטטת: חח לא קרה מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום. אני גרה בג"ש! 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: אמא, לפני שיצאתי ביום העצמאות! 93. הבטן שלך קרקרה: אתמול בצהריים שהתחיל לרדת לי החום. 94. שמעת מוזיקה: עכשיו. 95. ביקרת חבר: יום שלישי, אני חושבת 96. חלמת חלום מוזר: בלילה....היו לי סיוטים 97. צחצחת שיניים: היום בבוקר 98. התקלחת: אתמול בערב 99. החלפת גרביים:אתמול בערב 100. רצית ללכת לישון: עכשיו. סיימתי! שחר.

DesertRose7

New member
חחחחחחחח..

אהבתי עם הערסים! זה הצחיק אותי!! משיהו צריך להסביר לאנשים.. מישגר בגבעת שמואל גר עם ערסים.. הם חושבים שיש בכל מקום.. אבל גבעת שמואל זה משהו אחר.. אנחנו קטנים ויש מלא מלא ערסים!!! שחר.. את הולכת ליום הסטודנט?

למעלה