../images/Emo3.gifהוו.. מאה תשובות!!
1. שם:שירה 2. מין: פימייל 3. גיל: 16.5 4. מיקום: סוף העולם 5. סטרייט/גיי/דו-מיני? סטרייט אבל אין בעיה עם מי שלא.. מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: אחי העקום 7. זרק עליך משהו: אחי העקום 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): הזכרתי אחי העקום? 9. צייר עליך משהו: חברה שלי [לא ג'ילגליפאף!] חח סתם לא [ואני לא רואה פוקימון יא אווילים! חחח טוב טוב שתקתי] 10. תרם לך תשובה במבחן: הקלמר שלי? איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: בבית, עם אחי? 12. התנשקת: *אהה* בחצר 13. אכלת: as we speak 14. הלכת מכות: אחי, טוב הגיע הזמן שתכירו לא? 15. הצטלמת: יוון מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: Does this look infected? Sum41 17. קנית: מארון פייב Songs about Jane 18. המלצת עליו: A present for everyone באסטדדד 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): Catalyst - New found glory סורי *מרכינה ראש* הוא פשוט לא נמצא בארץ
20. שברת:סאבלימינל [של אחי]
ניד איי סיי מור? מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: גופיה 22: הורדת (נו, פשטת?): מכנס 3/4 דגמ"חי רחב 23. קנית: ג'ינס 24: לווית מחבר: לא לווה בגדים? 25. זרקת: גרב סוררת מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מחשבת.. [יום שישי.. יום מיותר] 27. שהיה לך מבחן: מתכונת היסטוריה
28. שעשית בו שיעורים(?): חחח? 29. שהברזת ממנו: אנגלית 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית [למרות שאני מתה על השפה.. המורה פשוט יותר מדי דוחה.. מימי מדרו קארי נשמע מוכר?] מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: *חושבת*
הממ.. נקסט חח 32: הרביץ לך: אחי, וקיבל בחזרה מנה הגונה 33. קנה לך מתנה: אמא? [היא מנסה לקנות אותי..] 34. הכין לך אוכל: אמא? [מנסה לפטם אותי..] 35. ראה איתך סרט: אבא.. [מנסה לפתח יחסי אבא-בת? חח איכס נו טוב] מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: החצי האפל 37. הקלטת: וידאו שבור.. נחשו תודות למי? you guessed it אחי. 38. רצית לראות ושכחת: הוז ליין 39. נרדמת באמצע שלה: מכושפות.. סורי!! הייתי ממש עייפה חח 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: פינת אור. יאק. מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): פורום
מפיות!! 42. התעצבנת על החברים בו: פורום
ג'וני דפ. סורי 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: הממ לא ממש שמתי לב חח 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום דגים [איכסה דגים.. קיל ד'ם אול!!!
אגב גם צ'אזוויק שונא דגים.. הלל לצ'ארלי! 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום ג"ש ולצערי פרשתי.. מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: עוגיות 47. הקאת: לא זוכרת חח 48. הזמנת במשלוח: בורגראנץ' ענק 49. אכלת עם חבר: פיצה
50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: במבה? חח זה נחשב? נו טוב מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: חברה הכי טובה שלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: ניתקתי לאמא שלי חח.. am i a bad person?
53. התקשר אליך: ידיד שלי 54: התקשרת אליו: חברה שלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: 555-hotdate סתם לא חח מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: בטבור [אני לא פקצה!!
] 57. החלפת: גם 58. חיטאת: גם 59. רצית לעשות: בשפה נוסח טום דילונג? אבל עבר.. 60: הגעיל אותך: בלשון [סורי פיפס]זה פשוט מצמרר אותי חח
מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: לא אוהבת בלוגים 62. המליצו לך עליו: ממ? 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: נהה 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: בלוג של פקצה אחת "The life עפ"י ענתוש", כאילו בחיי, כמה אטום בנאדם יכול להיות 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): נאן.. חח מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: ברוס הגדול מכולם [ראיתי אתמול, שוב חח] מה נעשה, ג'ים קארי הוא הגדול מכולם lol 67. ריגש אותך: חומות של תקווה [סטיבן קינג] 68. הפחיד אותך: הבעית אותי.. It עפ"י ספר של סטיבן קינג, וזה כנראה היחיד
איכס איכס ליצנים
עשה לי קלאונופוביה 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: חחחחח.. הממ.. 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: Troy ואני אראה בשני
מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: פגרה? נשמע מוכר? 72. עיצבן אותך: איזה ערס מהמירק 73. הבאת אותה בשיחת נפש: חברה שלי 74. חלמת עליו: לא נראה לי שהנט יתקוף אותי גם בחלום.. סתם לא.. הממ לא חלמתי ^_^ 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: יש מלא אנשים טובים בנט מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: ש4 בני אדם הואשמו ברצח בנאדם שעוד חי??
77. שמעת: שיש חוטף אחים בנגב? *מנדבת את אחי לניסוי* סתם לא 78. רצית לשמוע: מטר של שטרות ירוקים נופלים מהשמיים? 79. שמעת והתבאסת מהן: אין שביתה? 80. שמעת ושימחו אותך: שירה שבתה בעצמה מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: היהודים.. חברה שלי גררה אותי!!
82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: רוק עצמאות 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: הממ.. נאן 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: באסטד
אבל אני אגיע לשם!! יול סי!! 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: הממ.. לא זכור לי חח מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: קריקטורה של הבצפר שלי 87. ציירו לך: אייב מקלון היי על היד? חברה פוסטמה חח 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: הממ לא עולה לי למוח משהו עכשיו.. נו טוב 89. הצחיקה אותך: מושו ממולאן? חחח כל פעם שאני רואה את זה זה מצחיק אותי.. דונט אסק..
90. ציטטת: "וואטס אפ דוק?" טוב נו אני חסרת מוזה, קיל מי!! מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: הממ, הם מפחדים מהבית שלי 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: שרוכים נחשבים? 93. הבטן שלך קרקרה: איפה אמא כשצכים אותה.. 94. שמעת מוזיקה: אני באינפוזיה על מוזיקה 95. ביקרת חבר: שלשום 96. חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה? 97. צחצחת שיניים: הממ *סופרת*.. מרץ נחשב? סתם לא ברברים, עכשיו!! 98. התקלחת: טוב מאחר וזה לא ראש חודש..
99. החלפת גרביים: אתמול 100. רצית ללכת לישון: עכשיווו ולשכוח מהמבחן המטומטמם מחר!!!!! לא מאמינה שעניתי עכשיו על 100 שאלות, כנראה אני ממש משועממת חח יאללה לאב יה אול