107
גם אני הגעתי למספר הזה תוך כמה שניות.
חייבים להפריע?אני חושב שכבר מומלץ להיבדק.
אני חלילה לא מנסה ללעוג, אלא מדבר ברצינות.
חייבים להפריע?
זאת חידה טובה
החידה אותה חידה, המשתתפים בפורום אותם משתתפים, הערבים אותם ערבים והים אותו ים.ועברו כמעט שנתיים
מעז יצא מתוק, ניסו להפריע ויצא מחמאהחייבים להפריע?
זאת חידה טובה
ועברו כמעט שנתיים
מסתבר שיש בפורום כמה ניקים שמה שהם עושים זה לעקוב אחרי מה שמישהו אחר עושה. תפתחו סוכנות בילוש!אף אחד לא ניסה כאן להפריע, אם כבר אז לעזור.
מילא אם זה היה רק לפני שנתיים...
פעם ראשונה
![]()
פעם שניה
![]()
חדש!חדש!
ברשת נמצא מעל 10 תשובות שונות. מה יקרה בחורזים וכותבים? אל תגידו פתרו, תפרו :-): בהצלחה |לב|www.tapuz.co.il
פעם שלישית
![]()
והפוסט הזה פעם רביעית.
הבעיה היא לא ש "זוכרים מה נכתב כאן"
הבעיה היא כש "לא זוכרים"
תהליכים נוירודגנרטיבים מתחילים בצורה עדינה ואיטית.
קיבלת טיפ . אם את בוחרת לקחת כל דבר כהתקפה אישית - עניין שלך.
והקטע הוא שנדמה שהם סבורים שהציבור לא זוכר שחלק ניכר מהפוסטים שלהם (ובמקרים מסוימים רוב ככל) הם כאלה. היתכן שהניקים האלה עוברים "תהליכים נוירודגנרטיבים"מסתבר שיש בפורום כמה ניקים שמה שהם עושים זה לעקוב אחרי מה שמישהו אחר עושה. תפתחו סוכנות בילוש!
והקטע הוא שנדמה שהם סבורים שהציבור לא זוכר שחלק ניכר מהפוסטים שלהם (ובמקרים מסוימים רוב ככל) הם כאלה. היתכן שהניקים האלה עוברים "תהליכים נוירודגנרטיבים"? או שאולי סתם לא אכפת להם כיצד הם נראים בעיני אחרים (על אף שהם נורא משוכנעים שלאחרים צריך להיות נורא אכפת מה הם חושבים עליהם
).
ניסחת את זה מעולה.מסתבר שיש בפורום כמה ניקים שמה שהם עושים זה לעקוב אחרי מה שמישהו אחר עושה. תפתחו סוכנות בילוש!
מסתבר שיש בפורום כמה ניקים שמה שהם עושים זה לעקוב אחרי מה שמישהו אחר עושה. תפתחו סוכנות בילוש!
ממש לא יצא לי לבזבז את זמני על תזמון כתיבת התגובות שלך או של כל כותב אחר. גם אין לי ארכיון בן כמה שנים של מה כתב כל אחד על נושא כלשהו ומתי. לזכור חידות מהרשת? לא מבזבזת על זה תאי מוח.את לא בכיוון...
לא יודע אם יצא לך לשים לב. התגובות שלי (כמעט תמיד) הן משעות הבוקר עד אחר הצהרים. נדיר שאגיב בערב, נדיר מאוד מאוד שאגיב בסוף שבוע או חגים , על אף שאני חילוני לחלוטין.
הסיבה לכך פשוטה , אני נכנס לתפוז בזמני הפסקת תה/פרי/אוכל בעבודה. כשאני לא בעבודה, אני מוצא דברים יותר מעניינים לעשות (בניגוד למספר אנשים אחרים, ואני דווקא לא מתכוון אליך). כשהייתי חסום מספר חודשים עקב מלחמות בין סבא למשה - לא פתחתי כינוי אחר כדי לכתוב או כדי לבקש שישחררו את החסימה. במלים אחרות - אף אחד כאן לא מספיק מעניין אותי בכדי שאעקוב אחריו. עם זאת, הזיכרון שלי עדיין עובד. וכאן יש משהו שהוא כבר בגדר נורה אדומה מהבהבת.
ממש לא יצא לי לבזבז את זמני על תזמון כתיבת התגובות שלך או של כל כותב אחר. גם אין לי ארכיון בן כמה שנים של מה כתב כל אחד על נושא כלשהו ומתי. לזכור חידות מהרשת? לא מבזבזת על זה תאי מוח.
טוב שאתה קיים כדי להזכיר לנו.זה לא שאני "משנן" פוסטים בפורומים. פשוט כאשר חוזרים על דברים שוב ושוב בתדירות מסוימת, יוצא שהם נכנסים לראש גם אם רוצים וגם אם לא. בדומה למישהי שכותבת שוב על סיפור החיים שלה, אז זה כבר הופך למוכר.
למזלי יש לי מספיק תאי מוח כך שגם כשזה קורה התפקוד שלי לא נפגע.
אם אני מפריע אין לי בעיה להפסיק להגיב כאןטוב שאתה קיים כדי להזכיר לנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.