חידונת

nothing but the truth

Well-known member
חייבים להפריע?

אנשים כבר השיבו, כך שהפרעה בכל מקרה אין כאן.

זאת חידה טובה

אולי, אבל לא עד כדי כך טובה כדי להציג אותה לפחות בפעם השלישית (ולדעתי בפעם הרביעית)
מתחיל להזכיר את הבדיחה על שר האוצר ושר הפנים מהמערכון "המוסך"

ועברו כמעט שנתיים
החידה אותה חידה, המשתתפים בפורום אותם משתתפים, הערבים אותם ערבים והים אותו ים.

זה בהחלט עלול להיות סימן להתחלה שלך תהליך.

nothing but the truth

Well-known member
אף אחד לא ניסה כאן להפריע, אם כבר אז לעזור.

מילא אם זה היה רק לפני שנתיים...

פעם ראשונה

פעם שניה

פעם שלישית

והפוסט הזה פעם רביעית.

הבעיה היא לא ש "זוכרים מה נכתב כאן"
הבעיה היא כש "לא זוכרים"

תהליכים נוירודגנרטיבים מתחילים בצורה עדינה ואיטית.

קיבלת טיפ . אם את בוחרת לקחת כל דבר כהתקפה אישית - עניין שלך.

משתפרת1

Well-known member
אף אחד לא ניסה כאן להפריע, אם כבר אז לעזור.

מילא אם זה היה רק לפני שנתיים...

פעם ראשונה

פעם שניה

פעם שלישית

והפוסט הזה פעם רביעית.

הבעיה היא לא ש "זוכרים מה נכתב כאן"
הבעיה היא כש "לא זוכרים"

תהליכים נוירודגנרטיבים מתחילים בצורה עדינה ואיטית.

קיבלת טיפ . אם את בוחרת לקחת כל דבר כהתקפה אישית - עניין שלך.
מסתבר שיש בפורום כמה ניקים שמה שהם עושים זה לעקוב אחרי מה שמישהו אחר עושה. תפתחו סוכנות בילוש!

Harrington

Well-known member
מנהל
מסתבר שיש בפורום כמה ניקים שמה שהם עושים זה לעקוב אחרי מה שמישהו אחר עושה. תפתחו סוכנות בילוש!
והקטע הוא שנדמה שהם סבורים שהציבור לא זוכר שחלק ניכר מהפוסטים שלהם (ובמקרים מסוימים רוב ככל) הם כאלה. היתכן שהניקים האלה עוברים "תהליכים נוירודגנרטיבים" :)? או שאולי סתם לא אכפת להם כיצד הם נראים בעיני אחרים (על אף שהם נורא משוכנעים שלאחרים צריך להיות נורא אכפת מה הם חושבים עליהם ;-)).

שמלת תחרה1

Well-known member
והקטע הוא שנדמה שהם סבורים שהציבור לא זוכר שחלק ניכר מהפוסטים שלהם (ובמקרים מסוימים רוב ככל) הם כאלה. היתכן שהניקים האלה עוברים "תהליכים נוירודגנרטיבים" :)? או שאולי סתם לא אכפת להם כיצד הם נראים בעיני אחרים (על אף שהם נורא משוכנעים שלאחרים צריך להיות נורא אכפת מה הם חושבים עליהם ;-)).
|כן|

nothing but the truth

Well-known member

את לא בכיוון...
לא יודע אם יצא לך לשים לב. התגובות שלי (כמעט תמיד) הן משעות הבוקר עד אחר הצהרים. נדיר שאגיב בערב, נדיר מאוד מאוד שאגיב בסוף שבוע או חגים , על אף שאני חילוני לחלוטין.
הסיבה לכך פשוטה , אני נכנס לתפוז בזמני הפסקת תה/פרי/אוכל בעבודה. כשאני לא בעבודה, אני מוצא דברים יותר מעניינים לעשות (בניגוד למספר אנשים אחרים, ואני דווקא לא מתכוון אליך). כשהייתי חסום מספר חודשים עקב מלחמות בין סבא למשה - לא פתחתי כינוי אחר כדי לכתוב או כדי לבקש שישחררו את החסימה. במלים אחרות - אף אחד כאן לא מספיק מעניין אותי בכדי שאעקוב אחריו. עם זאת, הזיכרון שלי עדיין עובד. וכאן יש משהו שהוא כבר בגדר נורה אדומה מהבהבת.

משתפרת1

Well-known member
את לא בכיוון...
לא יודע אם יצא לך לשים לב. התגובות שלי (כמעט תמיד) הן משעות הבוקר עד אחר הצהרים. נדיר שאגיב בערב, נדיר מאוד מאוד שאגיב בסוף שבוע או חגים , על אף שאני חילוני לחלוטין.
הסיבה לכך פשוטה , אני נכנס לתפוז בזמני הפסקת תה/פרי/אוכל בעבודה. כשאני לא בעבודה, אני מוצא דברים יותר מעניינים לעשות (בניגוד למספר אנשים אחרים, ואני דווקא לא מתכוון אליך). כשהייתי חסום מספר חודשים עקב מלחמות בין סבא למשה - לא פתחתי כינוי אחר כדי לכתוב או כדי לבקש שישחררו את החסימה. במלים אחרות - אף אחד כאן לא מספיק מעניין אותי בכדי שאעקוב אחריו. עם זאת, הזיכרון שלי עדיין עובד. וכאן יש משהו שהוא כבר בגדר נורה אדומה מהבהבת.
ממש לא יצא לי לבזבז את זמני על תזמון כתיבת התגובות שלך או של כל כותב אחר. גם אין לי ארכיון בן כמה שנים של מה כתב כל אחד על נושא כלשהו ומתי. לזכור חידות מהרשת? לא מבזבזת על זה תאי מוח.

nothing but the truth

Well-known member
ממש לא יצא לי לבזבז את זמני על תזמון כתיבת התגובות שלך או של כל כותב אחר. גם אין לי ארכיון בן כמה שנים של מה כתב כל אחד על נושא כלשהו ומתי. לזכור חידות מהרשת? לא מבזבזת על זה תאי מוח.

זה לא שאני "משנן" פוסטים בפורומים. פשוט כאשר חוזרים על דברים שוב ושוב בתדירות מסוימת, יוצא שהם נכנסים לראש גם אם רוצים וגם אם לא. בדומה למישהי שכותבת שוב על סיפור החיים שלה, אז זה כבר הופך למוכר.
למזלי יש לי מספיק תאי מוח כך שגם כשזה קורה התפקוד שלי לא נפגע.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה לא שאני "משנן" פוסטים בפורומים. פשוט כאשר חוזרים על דברים שוב ושוב בתדירות מסוימת, יוצא שהם נכנסים לראש גם אם רוצים וגם אם לא. בדומה למישהי שכותבת שוב על סיפור החיים שלה, אז זה כבר הופך למוכר.
למזלי יש לי מספיק תאי מוח כך שגם כשזה קורה התפקוד שלי לא נפגע.
טוב שאתה קיים כדי להזכיר לנו.

למעלה