חידוש הלבנה

חידוש הלבנה

"פעם אחת נתקשרו שמים בעבים ונראית דמות לבנה בעשרים ותשעה לחדש כסבורים העם לומר ר"ח ובקשו ב"ד לקדשו אמר להם ר"ג כך מקובלני מבית אבי אבא אין חדושה של לבנה פחותה מעשרים ותשעה יום ומחצה ושני שלישי שעה וע"ג חלקים" 29.5 +2/3 + 73 חלקי השעה א.2/3=720 חלקים(שהרי בשעה אלף ושמונים חלקים) ב.793 חלקים=73 חלקים +720 חלקים ג.0.734259 שעות=793/1080 חלקי השעה ד.שהן:0.03059 יממות=24\0.734259 שעות היממה ה.נוסיף את יתרת 29.5 היממות:0.03059 +29.5=29.53059 29.53059 זה המספר המדויק ביותר זה המספר ואף מצרי ויוני לא הביא מספר כזה כך מקובלני מבית אבי אבה התורה היא מין השמים ויש אלוהים אחרי הכל

אתאיסתם למה אתם לא מגיבים?

תתחילו להגיב אני לא רוצה להיות היחיד שמגיב לנושא שלי

ארינמל1

New member
מה יש פה להגיב?

נכונותו של ציטוט אחד מהתורה(אגב, פעם הבאה שאתה מצטט תכתוב מאיפה) לא אומרת כלום על נכונות שאר הדברים בתורה? לפי התורה הערך של פאי הוא 3. האם אפשר להסיק מזה שהיא כולה שגויה?

אז יופי אתה מסכים שהם צדקו

עכשיו מאיפה הם ידעו את כל זה אם לא היה להם לווינים התשובה היא שהם קיבלו את המידע זה מאלוהים והם רושמים אפילו שהם קיבלו את זה מאלוהים אז מה אתה רוצה יותר מזה איפה בתורה רשום שהערך של פאי הוא 3?

נו איפה כל חכמי הפורם?

L7 כנראה שהאל שלנו הוא לא אל שווע אחרי הכל אה Lu Tze מה יש לך להגיד על זה וינסטון סמית מה יש לדארווין להגיד על זה? preacher מה האבולוציה טוענת נגד זה? מה הדפים של ספר הזוהר גם נוצרו ככה מעצמם? Justin Angel מה למרצה שלך יש להגיד על זה? אלוהים אחד. נו מה אתה אומר על זה? afon מה יש ללפיד לההגיד על זה? טלמון סילבר גם אתה מוזמן להגיב שייח ספיר גם אתה מוזמן להגיב בקיצור כל חכמי הפורום למינהם מוזמנים להגיב

ארינמל1

New member
קצת צביעות, לא?

אתה מבקש מאנשים לענות, פותח אשכולות חדשים, אבל יש הרבה מאוד תגובות שמחכות לך באשכול על דרווין. הרי לא יכול להיות שאין לך תשובה עליהן? בשביל להקל עליך, מצורף לינק.

תגיד לדארווין ש...

עשר ספירות כלליות מתחלקות ל-613 פרטים, כנגד זה יש 613 מצוות בתורה (שבכללותן הן עשרת הדברות) ו-613 איברים בנשמה,וכן בגוף תרי"ג מצוות כנגד 613 איברים בגוף ובנשמה

ארינמל1

New member
תגיד לאלוהים ש...

אכלתי שווארמה לארוחת צהריים היום. ושהצ'יפס לא היה משהו. מה הקשר? יש 7 תגובות שמחכות לך. תענה עליהן, או תודה שאתה טועה.

meindelbium

New member
613 אברים?!?!?!?!

פיספסתי משהו? כידוע לי זה לא מספר נכון עצמות יש 200 ומשהו ושרירים 600 ומשהו

meindelbium

New member
תגדיר איבר....../images/Emo4.gif

מה זה לדעתך איבר? אני חושב שיש 7-8 אברים ראש יד רגל בטן וחזה תגדיר איבר אחרת אי אפשר לקבוע.....

חחחח תירוץ טוב

ולא שכחתי אותך "בקיצור כל חכמי הפורום למינהם מוזמנים להגיב" אז אל תחפש תירוצים כי אם היתה לך תשובה על זה היתה מגיב אבל אין לך אז אתה ממציא תירוצים

ארינמל1

New member
לא נכנסה השבת כבר?

וגם, לא ענית על ההודעה שלי : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=570&msgid=17831719 שלא לדבר על 7 ההודעות באשכול על דרווין.

?

כג וַיַּעַשׂ אֶת-הַיָּם, מוּצָק: עֶשֶׂר בָּאַמָּה מִשְּׂפָתוֹ עַד-שְׂפָתוֹ עָגֹל סָבִיב, וְחָמֵשׁ בָּאַמָּה קוֹמָתוֹ, וקוה (וְקָו) שְׁלֹשִׁים בָּאַמָּה, יָסֹב אֹתוֹ סָבִיב. ? מה השאלה?

ארינמל1

New member
מצטער, טעות שלי

הייתי בטוח שכבר נכנסה השבת.

neko

New member
האם יתכן עיגול שעשר אמות משפתו

עד שפתו ושלושים אמות סביבו? אני מבקש שתצייר לי כזה עיגול. בהצלחה!

למעלה