חידת הישרדות - 6

neta333

New member
אולי מתיו מעונה 6?

זה כל מה שעולה לי.. בגלל שבעונה שלו חשבו שהוא משוגע ושהוא יהרוג את כולם..

bcr2

New member
לא לא ולא ! אני נותן רמז

גם מעונה 10 הכירו אותו

neta333

New member
אופס..

בטעות שלחתי אחד ריק.. רציתי רק להגיד שיש לי תחושה שזה בובי ג'ון משום מה.. אני לא יודעת למה..

bcr2

New member
נראה לי שתצטרכו קלף מיקוח

קלף מיקוח הוא רמז למשהו אחר בכלל שאם תענו עליו, תקבלו רק הפותר יקבל רמז גדול מאוד, קלף המיקוח הוא : הנשנש מדירה 10

neta333

New member
ביג טום? חחח

כרגע עברתי לניחושים.. אולי בגלל הרמז השלישי, שבערוץ הראשון לא היו מקבלים אותו, אולי בגלל שהוא מדבר לא ברור. וגם אמרו שהוא השתגע בעונה 8.

dararo

New member
אולי גרג? מעונה 1

כי גרג אחר הופיע בעונה 10 והוא בלונדיני כמו בריטני?

neta333

New member
למה אתה כבר לא נכנס לפורום פייראט מאסטר?

כתבתי לדניאל (dadaro)

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אני יודעתתתתתת

זה ג'יימי מעונה 11!! (
) הוא היה פרנואיד אז הוא צריך טיפול ואחות של בריטני קוראים לה ג'יימי (לין ספירס) והערוץ הראשון לא הבנתי...

bcr2

New member
זה נכון !

הייתם עוורים או מה אך התשוב האמיתית הייתה : ג'יימי מעונה מס' 11.
ג'ימי צריך טיפול משום הוא היה "פרנואיד" ככה המתמודדים היו אומרים
בריטני במיניסייז - אחותה של בריטני ספירס נקראת "ג'יימי"
בערוץ הראשון לא היו מקבלים אותו - מס' הערוץ הוא 11, אותו מספר שהעונה שבה הוא השתתף
סטפני ובובי ג'ון מעונה 10 גם השתתפו בעונה 11. שימו
לאחת המשתמשות ניתן קלף מיקוח, אך איננה לפני כן על השאלה, משתמשת אחרת שענתה נכונה על השאלה ללא שום קלף מיקוח

neta333

New member
לא הייתי פה כששלחת לי את הקלף מיקוח.. סורי!

ניסיתי את מזלי בחידה הבאה ושלחתי עוד תשובה לקלף מיקוח.. אני מקווה שאפשר לזכות בו יותר מפעם אחת!

bcr2

New member
../images/Emo30.gif חידת הישרדות - 8 >>>

החידה השמינית כבר, הא ?! שימו לב שיהיו בנתיים אותם שינויים עם החוק החדש "קלף מיקוח" רמז גדול ושמן בתמורה שתענו על הקלף מיקוח, אך תוכלו לענות תשובה אחת בלבד. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> עדכון לגבי חידה מס' 5 : לא זוכר מי ענה על זה נכונה אבל התשובה הנכונה הייתה "ג'פרי לי פרובסט" הסברים בקרוב... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
חמשת הרמזים של חידה מס' 8 : (בקומונה של הישרדות יותר זריזים)
לא אומרים דבר כזה
מאורע מסויים
עודד אמר להרים ידיים
עף כמו ציפור אחרי זה
זה מה שהירדות חושפת
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
הגבלה : 16.12.07 / 18:10
קלף מיקוח : הקשר היחיד בין עונות 5 ל- 6 ( עונים על קלף מיקוח בפרטי בלבד בכותרת "קלף מיקוח" ! )

למעלה