חידת הישרדות - 6

neta333

New member
אני חושבת שאני יודעת!

בעונה שש- כששונה "הציעה" להעיף אותה במקום את שאר הבנות. לא אומרים דבר כזה-רוב אמר.. מאורע מסויים-הפרישה עודד אמר להרים ידיים-היא עזבה מרצונה עף כמו ציפור אחרי זה-היא עפה בפרק שבו היא אמרה את זה זה מה שהישרדות חושפת-שהיה לה נורא קשה שם..

asap1

New member
אלכס מעונה 6?

אני לא בטוח אם צריך לשלוח בפרטי, בכל מקרה אני עונה פה

bcr2

New member
אקבל את זה, זה נכון !

התשובה היא : הרגע שבו בעונה 6 אלכס סיפר לרוב שהוא ירשום את שמו ברגע שהם יגועו לארבעת הגדולים. הסבר הרמזים הוא :
לא אומרים דבר כזה - אסור להגיד למשתתף בבריתך דבר כזה.
מאורע מסוים - זאת נחשבת הטעות הגדולה בעונה
עודד "אמר" להרים ידיים - אלכס אמר לרוב
עף כמו ציפור אחרי זה - אלכס הודח באותו הפרק
זה מה שהישרדות חושפת - אתם יודעים למה אני מתכוון

asap1

New member
כן, זה מה שהתכוונתי

עודד "אמר" להרים ידיים - אלכס אמר לרוב זה אחד הרמזים ההזויים שראיתי בחיים שלי.

bcr2

New member
../images/Emo17.gif חידת הישרדות 9 >> (העונה הראשונה)

או אה, כבר הגענו לחידה התשיעית ? עשינו בנתיים הרבה דרך ורק שתדעו שהעונה הראשונה של חידת הישרדות תיגמר בסוף החידה ה-20, תמתינו שבוע ואני אתחיל את העונה השנייה עקב הצלחת החידון. (חידה מס' 18 בקומונת הישרדות). >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> שימו
חידת "מאסטר הישרדות" חוזרת מהחידה העשירית, ושימו לב, זה יהיה קשה יותר >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
הרמזים של חידה מס' 9 >>> :
זה היה בעונת ה"גוד לאקי"
יזהר כהן בבלונד
מוכן למכור "הכל"
תיזהרו ממנו, הוא חוצפן מאוד
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> חוקים חדשים בתגובות

bcr2

New member
../images/Emo115.gif קלף מיקוח 9

קלף המיקוח: הוא רואה את דקסטר ב-6:6

bcr2

New member
../images/Emo128.gif חדש ../images/Emo70.gif מחסום

כל אחד מוגבל ל-5 תשובות בלבד !!! אם תכתבו תשובה שישית והלאה, אתעלם ממנה סופית לחלוטין עד לחידות הבאות. שימו
לא לענות לתגובה זו !!! משום שכאן אעדכן מידי שעתיים על המחסומים שלכם.

bcr2

New member
חדש ../images/Emo70.gif ../images/Emo127.gif רמז אישי ../images/Emo70.gif

"רמז אישי" זה חוק חדש ופשוט מאוד ! אם קשה לכם מאוד בחידה, שלחו לי בפרטי בכותרת את המילים "רמז אישי" ותקבלו רמז נוסף באותה הרמה, מגבלות :
תוכלו לבקש רמז אישי בכלחידה, אך רק פעם אחת בכל חידה
אסור לכתוב את הרמז שקיבלתם בפרטי, בתוך הפורום
רמז אישי אינו קלף מיקוח, קלף מיקוח הוא רמז הרבה יותר ממה שאתם חושבים.

neta333

New member
נראה לי שעליתי על זה!

זה היה בעונת ה"גוד לאקי"-לא פיענכתי עדיין יזהר כהן בבלונד-יש לו בלונד מוכן למכור "הכל"-הוא המציא שסבתא שלו מתה בשביל לזכות בפרס תיזהרו ממנו, הוא חוצפן מאוד-כנ"ל ויש עוד המון דוגמאות!

bcr2

New member
התשובה היא אכן ג'וני פיירפליי

ההסבר שלך היה מצויין ובקשר ל"ג'וד לאקי" זה אומר שהעונה היא עונה 7, בגלל שמספר 7 נותן לרוב מזל

למעלה