חיובים חדשים בדואר ישראל

• פותח הנושא crit
  • פורסם בתאריך

עינבלית

New member
ראיתי אחרי שכבר כתבתי...

סליחה על הבלגן. אפשר לשרשר אותי למקום המתאים?

milshake

New member
השמועה רצה כבר הרבה זמן.. עכשיו זה ב-YNET

זה כבר לא יכול להיות טוב, נראה שיש משהו מאוחרי השמועה ואנחנו הולכים להידפק קשות עם הזמנת חומרים מחו"ל. וזה אפילו לא הולך למדינה.. זה הולך לדואר! גררר... זה הולך להיות רע.

RolyzCreations

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

סיגליתא

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

יש כבר עצומה נגד זה

כמובן שבמדינה דמוקרטית כמו שלנו יש את רוב הסיכויים שזה יזיז משהו (סליחה, לא יכולתי להתאפק..) אז הנה: עצומה

ענת זך

New member
איזו קריזה!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

צריך להוסיף 38 ש"ח על כל חבילה שמגיעה?????

RolyzCreations

New member
גם אני לא מאמינה בעצומות וירטואליות, אבל

בפורום השכן (איביי) הועלתה הצעה מעניינת - להזמין חבילה במחיר נמוך מאוד, ופשוט לא ללכת לדרוש אותה מעניין אם פעולה כזו תזיז במשהו (כמובן אם יהיו הרבה אנשים שיעשו זאת)

Lilach O

New member
לדעתי פעולות מחאה לא עוזרות בישראל....

המדינה אטומה בדברים גדולים וחשובים אז במשהו כמו עלות משלוח של חבילות יהיה שינוי? קשה לי להאמין...הלוואי שאני טועה

riorita

New member
סליחה על הבוטות: המדינה אטומה כי התושבים

אדישים. מתי אנחנו יוצאים לרחובות להפגין על חוקים שפוגעים בנו? למה זה קורה רק בצרפת או ארה"ב? אצלנו - מקטרים אבל הכל הולך!!!

צודקת לגמרי!!

אבל, עד שנצא להפגין ולשרוף צמיגים, מה יקרה כאשר לקוחות יחזירו פריטים להחלפה/תיקון ???

iriss22

New member
מרגיז מאוד!!!! אני מזמינה הרבה חומרים מחול

אני מאד מקווה שלא יצא לפועל

nino15

New member
אאווווףף!!!!!!!

זה ממש פוגע לנו בפרנסה!! אני חושבת שצריכים לעשות משהו שהוא לא עצומה. הדואר יכול להתעלם לגמרי מעצומות. כן, אפשר גם לצאת להפגנה, במיוחד כשיש הרבה פורומים מעורבים בנושא הזה (איביי, טיסנאות ובטח עוד כמה). אם האופנועונים הצליחו לשנות את החוק שדורש ביטוח גבוה יותר, אין סיבה שאנחנו לא נצליח

למעלה