מסתבר שה"שמועה" שהבאתי לכאן נכונה... ../images/Emo46.gif
פשוט נורא ואיום וחוצפה ואין לי מילים בכלל. ההצעה של הזמנת חבילה בערך נמוך בלי ללכת לאסוף אותה נשמעת לי יותר טובה מכל עצומה שהיא.... זה מזכיר לי שראיתי לפני כמה ימים תכנית שנקראת "קריירה" , בערוץ 22 או 10, תכנית על מישהי מדואר ישראל סניף בת ים שהפכה מנהלת סניף בבת ים. דרך הניהול שלה, ושל המנהל שלה בכלל, הנחתת עבודה על עובדי הדואר, הפיכתם לאנשי מכירות (כי צריך לעמוד ב..יעדים. מה זה יעדים??) בלי שום הכשרה או הכנה מראש פשוט זיעזעה אותי. התכנית כולה היתה הזויה והתוכן שלה גמר אותי.. מישהו ראה את זה? הענין הזה כ"כ הגיוני אחרי שרואים איך דואר ישראל עובד שזה מבהיל... להערכתי דרך קבלת ההחלטות על השטות המוחלטת הזאת הלכה ככה: מנהל בכיר בדואר: אוקיי, אנחנו צריכים להביא כסף. איך כעשה את זה? הרי עובדי הדואר לא אנשי מכירות, ואין לנו ידע או יכולת ללמד אותם, אנחנו בעצמנולא יודעים מה לעשות עם דואר, ושכחנו שהתפקיד שלנו בחיים זה להעביר דואר מאחד לשני..אה! נגבה 38 ש"ח על כל חבילה שנכנסת לארץ! ניקח עוד עשרות עובדים שיאלצו לאכוף את השטות הזאת, גם אם החבילה עלתה 5 ש"ח. איזה חכמים אנחנו. הפגיעה כאן תהיה בכל השכבה התחתונה של ה"מייבאים" כמונו וכמו כל מי שמזמין ספר באמזון. ולא ביבואנים הגדולים כי הם ממילא משלמים עמלות מטורפות כבר... ואם אנחנו לא נעשה משהו אף אחד לא יעשה את זה בשבילנו...