חיובים חדשים בדואר ישראל

• פותח הנושא crit
  • פורסם בתאריך

glassarah

New member
העבירו לי מייל שאפשר לשלוח לשר התקשורת

אני שלחתי, אם תרצו לשלוח גם אז הכתובת [email protected], [email protected] והנה הנוסח: ------ לכבוד מר משה כחלון - שר התקשורת שלום אדוני השר, ברצוני להביא לתשומת לבך כי בעקבות כתבה באתר YNET, הבינו אזרחי ישראל כי בעתיד הלא רחוק, יאלצו אזרחי ישראל לשלם על כל חבילה שתגיע מחו"ל לארץ סכום של כ-38 ש"ח (בערך 10$) לחברת דואר ישראל על מנת לקבל את החבילה. מהלך זה יוביל להכבדה אבסורדית ובלתי מוצדקת בהוצאות האזרחים שמקבלים חבילות דואר רגילות מחו"ל, בין אם מדובר במתנה מקרובים, קניות באתרים שונים, ייבוא אישי (לא מסחרי), או כל סיבה אחרת. חברת דואר ישראל, שהייתה חברה לאומית - הופרטה, ועלתה הדרישה של חברות השילוח הפרטיות האחרות ל"השוואת תנאים" באופן שמשפיע לרעה על כלל האזרחים במדינת ישראל... נוצר מצב אבסורדי שבו במקום "תחרות" בין חברות פרטיות, שאמורה להוביל להורדת מחירים - נוצר מצב הפוך של נטל נוסף שצפוי לאזרחי המדינה. אני פונה אליך באמונה שלמה, ומעודד מההיגיון המופעל במאבק הצודק שאתה מנהל כנגד חברות הסלולר (ולא נעלם מעיני האזרחים...) - כי בהיותך שר התקשורת תפעל לבטל גזירה זו, ולאפשר לאזרחי ישראל להמשיך ולקבל חבילות בשירות דואר ארצי כמו בכל מדינה מתוקנת. אודה לך על התייחסותך.

glassarah

New member
תודה, אבל לא אני כתבתי ../images/Emo13.gif

קיבלתי את הנוסח במייל והעברתי הלאה.

גאיליי

New member
אני כנראה אצטרך לקצץ בהזמנות הרבות שלי מחו"ל

בעבר נדיר היה שפתחו לי חבילה שעלתה עד 100 דולר. הם פותחים עכשיו הכל וקורעים במכס! הוצאתי עכשיו 500 ש"ח על מכס בעבור 3 חבילות שהגיעו אלי מחו"ל.

driaaa

New member
אז הם התחילו עם זה כבר ? כי חשבתי להזמין

כמה דברים לפני שזה נכנס לתוקף...

RolyzCreations

New member
לא התחילו עדיין

מה ששרי כתבה קשור למכס. העמלה החדשה לא קשורה למכס

P E T E K

New member
אם הדבר ייצא לפועל

חייבים לגייס את "פייפל ישראל" למחאה נגד הגזרה הנוראית שתיפגע בהם הכי חזק.

RolyzCreations

New member
יש לא מעט פניות אליהם בפייסבוק

אבל הם מתעלמים מכל הפניות בנושא הזה

אלונה114

New member
אנחנו קטנים מאוד על פייפאל, לצערי!! סיפור:

פייפאל ישראל, אגב: זאת חברת היי - טק קטנה, שהמציאה תוכנה א ד י ר ה , לגילוי "תחמנים" ברשת. הבחור המוכשר שהקים את החברה, שאיך שהוא מכיר את שמעון פרס, בקש מהנשיא שלנו לארגן לו פגישה עם מנכ"ל פיי פאל! לא ממש התחשק למנכ"ל לפגוש את הבחורצ'יק אבל עשה טובה לפרס ופגש אותו! לא ארחיב את הסיפור על איך הפגישה שבה המנכ"ל של פיי פאל היה בהלם מהמהירות שבה החברה האלה גילו עבריינים ברשת, מפה לשם... פיי פאל קנו את החברה הזאת והיא נקראת מהיום: "פייפאל ישראל"

למעלה