חייבת ייעוץ ודחוף!!!!!

oehhe

New member
יעליק יקרה

יש לי המון מה לכתוב בנושא ועוד יותר מזה לומר בעל פה (אפילו עוד יותר משניהם להביע לך בחיבוק ענקי) אבל!!! את אמרת שאת ממהרת לפני שהילדה תקיץ, ובנוסף לזה גם אני, עיתותי אינן בידי. לכן מיהרתי לשגר לך הזמנה. ואני אתך גם כשאת נעלבת ממני oehhe אמוטיקון של נשיקה וחיבוק

יעל יקרה

אני חווה עם ילדי יום יום את החוויה שתארת וזה מוציא אותי לפעמים מדעתי.אבל אני מתעלה בכח ממעשיו כי אין ספק שהילדים רוצים בקשרים עם אביהם ואני האחרונה שאפגע בהם. אם אנחנו לא נכעס בקול רם הילדים גם יגיבו בפחות כעס על אביהם אין מה לעשות הוא אביהם ואת היחסים שלו לטוב ולרע הוא מכתיב מה שנשאר לנו זה לאהב אותם מכל הלב בדרכנו וליצור אתם יחסים נהדרים כמו שיכולים להיות רק ביננו ובינהם מצטערת שלא הצעתי לך כרצונך איך לא לשלוח את הילדה.את תשיגי דבר אחד כעס והיא לא תשכח לך את זה למרות שאת האמא הטובה בסיפור עצוב זה

rolan

New member
יעל אהובתי

ליבי בוכה איתך... אני כל כך מבינה לליבך, יש לי משהו דומה מאוד בבית. אבא מגעיל (לדעתי) שצועק ומתנכל לבנותי, יחד (חייבת להודות...) עם נתינה שאינה לרוחי... אבל, תקשיבי טוב יעלי...
את חייבת להבין שככל שתתני לה יותר להתנסות בקירבה וביחסים עם אביה, שהוא בעיניך דוחה, מגעיל בן ז*** ועוד ועוד... כך היא תוכל להכיר אותו טוב יותר ובבוא היום לשפוט בעצמה. אם תחווה חוויה של דחיה מצידך, שלא ניתנה לה האפשרות לבחור בעצמה, תמיד לעולם תאשים אותך בקילקול היחסים ביניהם - זה לא מה שאת רוצה (אני מניחה). אז תני תני לה להכיר אותו טוב תני להתקרב אליו ככל היותר תני לה להיות איתו כמה שהוא מבקש גם אם את לא סובלת אותו (בלשון המעטה). סמכי עליה ועל האינטלגנציה שלה שהיא תדע לעשות את ההבחנות. מצטערת שלא סיפקתי את מבוקשך, אך בטוחה אני שכולם כולל אותי רוצים בטובתך. קחי נשימה עמוקה, כמו לפני שבולעים גלולה מרה ותני לה לעבור חוויות גם קשות, זה מחזק, מפתח "שרירים" ומלמד לחיים שיבואו עליה.
אוהבת אותך

noamic

New member
את נלחמת איתו על גב הילדה !

תני לה ללכת!!!. תני לה להנות. היא רוצה !! כבדי את רצונה, ותבלעי את הצפרדע שבעקיפין זה יעשה טוב לאקס שלך. נורא חשוב להזהר לא לפגוע בילד למרות כל הרצון האמיתי ואולי המוצדק לפגוע באבא. אולי מגיע לו כדברייך , אבל לא על חשבון הילדה. תני לה ללכת, עם חיוך שלך וברכת שתהנה. סליחה על הישירות... ו... לא אני לא אספק תירוצים, כי לדעתי זה לא נכון כלפי הילדה.

יעלי ואני רוצה לשאול אותך שאלה

לפני שאני מגיבה ברשותך מי חשוב כאן בכל הסיפור האבא הילדה או את?

yaeli4

New member
ניצת, הכי חשוב כאן - הרבי מלובביץ'

ואני כותבת תשובה כזו, כי השאלה שלך הייתה קנטרנית ולא אהבתי את זה. אני. אני. אני. אני הכי חשובה. אני. אני. אני. אני. זה מה שאת חושבת???? שאני חושבת שאני והתסכולים והכעסים שלי הכי חשובים??? כן??? כך זה נראה לך? אם קראת את כל השרשור, מההתחלה ועד הסוף, ואם את יודעת את סיפור חיי עם האקס ואת סיפורו ואי השתלבותו בחיי הילדה לאחר הגירושין, ואם הבנת והתחקת אחר כל הכאב שלי וההתחבטות שלי לאורך כל השרשור, ועדיין כתבת כמו שכתבת, אז חבל על חוסר הרגישות. פשוט חבל.

*יערית

New member
המצב כ"כ רגיש../images/Emo20.gif

ואני לא נמצאת בנעליים שלך ולמעשה אף אחד לא נמצא בנעליים שלך..הכאב ניבט מן ההתחלה שקראנו הודותיו, אחר כך זה המשיך בקשיים של אורצ'וק,אחר כך
בבית החולים..צודקת לא מגיע לא דבר..אפילו לא חצי דבר
אך לאור מגיע ההאפשרות למחול ולרצות את הקשר עם אביה, מגיע לה להכיר את אביה מבעד העיניים שלה כילדה ואחר כך כמתבגרת.. מה אני הייתי עושה ונשבעת לך שכך הייתי עושה: מנהלת איתה שיחה מלב אל לב, מפשטת בפניה את המועקות שלי,מדוע אני לא רוצה שהיא תלך, מדוע אני מרגישה שאביה "מנצל" הזדמנויות בכדי להשתמש בה כחלון ראווה.....שומעת את הצד שלה.. ואומרת לה שבלב כבד וחוסר רצון אני נותנת לה את האפשרות ללכת כי כך היא רוצה וזה יעשה אותהמאושרת לערב אחד.... את יודעת יעלי...זו אצילות נפש שלא תישכח לך לעולמים
בימים שאת רגישה אני מרגישה.. ולכן את לא חייבת לקבל את הדברים שלי{אנחנו לא פונקצייה בחייכם} אבל אולי רק אולי את ובזכותךהילדה תהייה מאושרת לצד אביה בערב החתונה.

yaeli4

New member
יערית המקסימית../images/Emo20.gif

כתבת מילים חשובות כל כך. אני מפנימה ואולי אשתמש בעצותייך החכמות. תודה גדולה על הרגישות שלך כלפיי,

yaeli4

New member
פורום יקר לי מאוד,הגעתי למסקנות../images/Emo98.gif

אני מקבלת את דעתכם. אפשר להגיד שרובכם-ככולכם הייתם באותה דעה. ורובכם, ואפילו כמעט כולכם, ייעצתם לי בעדינות בלתי רגילה וברגישות נפלאה, וכאן המקום להסיר בפניכם את הכובע על האופן שבו הילכתם בין הטיפות בדרך שבה הגבתם לי. קיבלתי את עצתה של יערית ודיברתי עם אור. הסברתי לה למה ההתלבטות שלי והקושי שלי. הסברתי לה למה קשה לי לתת לה ללכת ולמה אני בכל זאת עושה את זה בשבילה ונותנת ללכת ולהנות. היא בכתה קצת ואמרה לי שהיא יודעת שיש בעיה עם כל הקשר עם אבא ושהיא לא רוצה להרחיב בעניין הזה עכשיו. ואז באה פאוזה של בכי מצידה וחיבוקים חזקים ואוהבים מצדי. ואז היא אמרה שהיא אוהבת אותי מאוד ומודה לי מאוד שאני מרשה לה ללכת. אני חייבת לציין שאני מאושרת שעשיתי את זה. ושיש לי ילדה רגישה ונפלאה. ושאתם חברים ושותפים חשובים מאוד. אוהבת אתכם,

פרח 11

New member
זה שווה הכל

כשלילדה שלך טוב אז גם לך טוב ואני מאמינה שברגעים שלבת שלך טוב יש סיכוי שאפילו תשכחי כמה האקס שלך גרוע. גם אם רק בשביל שלילדה שלך יהיה טוב- זה שווה.

1נתי 1

New member
../images/Emo24.gif החלטה קשה אך נבונה

הגעתי מאוחר קראתי את ההתלבטות קראתי את העצות ושמחה שהגעת להחלטה שהגעת אור עדיין קטנה אבל כבר מגיל צעיר הם קולטים הכל רגישים לכל מצב רוח ערים לכל התנהגות ואת עוד תופתעי כשפעם היא תרחיב בגין התנהגות האב.

rolan

New member
למדתי

רגע חושבים – קטי הנסן למדתי שלא משנה כל כך מה יש לך בחיים אלא מי יש לך. למדתי שהדבר הכי חשוב אינו מה קורה לאנשים אלא מה הם עושים עם מה שקורה להם. למדתי שבגרות קשורה יותר לסוג החוויות שהיו לך ומה למדת מהן ופחות לכמה ימי הולדת חגגת למדתי שהשורשים שלנו והתנאים שלנו אולי השפיעו על מי אנחנו אבל אנחנו אחראים – על מי אנחנו נהיה.

*יערית

New member
אלוהים עדי../images/Emo24.gif

שמחיתי דימעה..... וואו ....אני כתבתי לך מחשבות של הילדה שבי שלא ניתנה לה הזדמנות לשיחות גלויות עם אמה,דברים שנשמרים בבטן...ככה רוצה לנהל חיים אחרים משהוריי נהגו בנו.. תודה על שהיית רגישה ,אמא,חברה,מחנכת,אוהבת ואצילת נפש
אור בדיוק עשתה את שהיה ראוי לעשות...שתקה, בכתה,חיבקה..והעריצה את אמא שלה יותר
את בדרך הנכונה יעלי

yaeli4

New member
תודה תודה לכולכם על התגובות החמות

והמרגשות כל כך. גם אני מוחה דמעה, כמוך יערית. ואתן כולכן עשיתם לי טוב בנשמה. נורא. תודה גדולה. זה יום חשוב עבורי. מאוד.

blonda3

New member
יעלי...רק הצצתי לרגע

תראי מה השעה...קראתי את הודעתך במהירות, ריפרפתי בין התגובות עד שהגעתי לסוף... ונשמתי לרווחה אבל גם בכיתי.... גם אני בדעה שצריך לתת לבת ללכת לשם. אני בטוחה שיש דברים שאת לא רואה נכון ושאת ל שופטת נכון ואני יכולה לאמר לך זאת ממקום שאני הייתי בו המון זמן.... ופתאום...משהו השתנה ואני מתחילה לראות אחרת. כאילו נפתחה לי עוד זווית ראייה-הזוית של הצד השני של הצד שלו-של האבא...לא יודעת איך זה קרה, אולי עשיתי משהו, אולי הזמן,אולי כי פרצתי דרך לתקשורת איתו, אולי... אבל זאת עובדה וזה מחולל דברים טובים. בקיצור-לא להכנס בין האבא לילדה. לא לתת לה הרגשה שהוא אבא לא טוב כי בשבילה הוא האבא הכי טוב שיש לה. והיא אוהבת אותו-זה מה שחשוב. וכן לרצות וכן לקוות שהוא תמיד יהיה אבא טוב וטוב יותר ולא להיפך. כי כשיש לילדים שלנו שני הורים טובים אז גם להם טוב יותר.... שמחה שהגעת לתובנה הזאת ויפה היה לקרוא איך הפורום עזר לך. לילה טוב.

למעלה