חייבת להבין

מיכלי2012

New member
חייבת להבין

היי לכולם וסליחה על ההתפרצות - אני לא טרולית מכבדת אותכם מאוד על הרצון שלא להביא ילדים לעולם למרות שלא מבינה את זה בעצמי אבל זה בסדר כל אחד ודעותיו והחלטותיו אבל דבר אחד לא ברור לי ואני רוצה לנסות להבין מכמה הודעות לא מעטות בפורום נראה כי מעבר לחוסר רצונכך בילדים אתן פשוט נגעלות מתינוקות. לדוגמא הייתה הודעה אחת ששמו תמונות של תינוקות וממש כתבו על כך תמונות של גועל. אתם מוכנות לנסות להסביר לי למה? ואנא אל תכעסו עלי כי זה באמת מעניין אותי חייבת להתוודות שהגעתי מפורום הורים וילדים לאחר שהתוכחנו שם עם אדווה 345 שכבר חשפתי מיהי ושלחתי לה מסר אבל על זה לא נתווכח כיוון שזה באמת לא שייך ואז כשהגעתי לפה וגלשתי בפורום עלו כל השאלות ששאלתי כוון שאחרת לעולם לא הייתי מגיעה לפורום זה.

magicgirl1983

New member
אני חשבתי

שזו רק אני שנגעלת מילדים...טוב... אני לא זוכרת שהגבתי לתמונה של תינוקות...את יכולה אולי לתת לי את הקישור לכך? ואז אוכל להגיב לך עיניינית? כעיקרון - אני נגעלת אבל אני לא יכולה להסביר לך את זה. נסי (וזה הדבר הכי קרוב שאני יכולה להגיע אליו) לחשוב על החיה הכי דוחה בתבל אחת שבטוח לא תכניסי הביתה. זה בערך ההרגשה שלי.. לא יכולה להסביר...אולי זה סוג של תופעת טבע על מנת לדלל קצת את האוכלוסייה בעולם.

מיכלי2012

New member
לא התכוונתי אליך

כשאמרתי על תחושות הגוכל של התמונות התכוונתי באופן כללי לבנות הפורום ולרגע לא התכוונתי לתקוף - אני בכלל לא כזה אדם. אני מכבדת כל אחד ודעותיו הוא אני מודה ששאלותי נובעות רק מרצוני לספק אתהסקרנו בקשר לזה לובקשר להשוואה שנתת לי קצת קשה לי כיוון שאני חולה על חיות והדבר היחידי שאני נגעלת ממנו זה חרקים. וקשה לי להאמין שאפשר להגעל מתינוקות כמו מחרקים . האם זה רק באופן תאורטי אצלך? או שאם אני מביאה לך באמת תינוק לידך -0 חמוד כזה ויפה את נגעלת ולא מסוגלת להרים אותו וכו? וכרגע התסכלתי בכרטיס שלך וראיתי את גילך והאמת שנרגעתי - כי את רק בת 21 ואת בעצמך עדין ילדה אז טבעי שתחשבי כל אני אישית בטוחה ואל תהרגי אותי על מה שאני אגיד שיש סיכוי גדול שעוד 10 שנים תחשבי אחרת ואני אומרת את זה מניסיון לא אישי אומנם אבל עדין ניסיון

magicgirl1983

New member
להרוג אותך??

מה פתאום?
שמעתי את עיניין ה-10 שנים...וכולם בטוחים בזה. אחותי לא התחרטה והיא בת 42. אז ככה שזה ממש לא ניתן לבדיקה או דבר להיות בטוח בו 100%. דבר שני אני לא מתרגשת מזה יותר...נו אז שיגידו שאני אתחרט...את זה אוכל לראות בעוד 10 שנים. בכל מקרה. הגועל הוא לא בדיוק כמו חרקים...נו..איך אוכל להגדיר את זה. טוב, למשל אני לא יכולה לאכול אם תינוק יושב לידי או מולי בשולחן. אני מרגישה את ארוחת הצהריים שלי עולה למעלה כאשר אני צריכה להחזיק אחד יותר מ-5 דקות. והחזקתי את רוב אחייניותיי. אני חסרת סבלנות ליד ילדים, אני מסוגלת לתקוף אותם מילולית אם הם מצליחים להוציא אותי מדעתי. (ואני אדם שמתאמן על איפוק ושליטה עצמית שנים רק בגלל האחייניות שלי ובגלל ילדים אחרים). אני פשוט לא אוהבת אותם...לא רוצה להרוג אותם או מטיפה להכחדת האנושות. אני פשוט לא רוצה כאלה משל עצמי.

מיר6

New member
אז ככה

שאלה קטנה? מה לגבי משפחתיות והמשכיות? אני רק רוצה לספר לך שאחות של סבתה שלי זכרונה לברכה לא רצתה להביא ילדים לעולם כיוון שהיא היתה מורעלת על בעלה ולא רצתה לחלוק אותו עם עף ילד כשבגיל 60 הוא נפטר והיא נשארה לבדה בעולם היא לא הפסיקה להצטער על כך . כל האחיות שלה היו נשואות עם ילדים והיא זו שנשארה לישון לבד כל ערב ובסופי שבוע הייתה לבדה כייון שהאחיות שלה כולם עלו לארץ והיא לא - וככה היא גם מתה - לבדה ובלי שום קשר לזה אני מקווה שבגיל מסויים יבוא לך החשק הזה הכל כך טבעי בעיני ליד משלך. ולדעתי אם תהייה לך אהבת גבר אמיתי הסיכוי לכך יגדל וגם אם אני נשמעת פרימיטיבית אני ממש לא - אני פשוט מדברת מניסיון אגב לי יש לושה ילדים והם גורמים לי לכזה אושר עילאי שמעולם לא חשתי ולא ידעתי שקיים עד לרגע היוולדם. אני מקווה שאני לא טועה

עינת12

New member
המסר לאדווה הגיע אלי.....

שלחתי לך מסר חוזר ובו העמדתי אותך על טעותך. במקרה ולא קבלת אותו - אז הנה הודעה - הוא לא הגיע אליה אלא אלי.

עינת12

New member
מיכלי ומיר

אני בת 41 ומעולם לא שיניתי את דעתי. ההיפך - התחזקה עם הזמן. מכירה גם מבוגרים ומבוגרות ממני בהרבה שחיים בשלמות ובשמחה עם החלטתם/החלטתן. לגבי ההמשכיות: המשכיות ניתן ליצור בכל מיני צורות ולא רק באמצעות ילדים. יש גם כאלה שלא חשים כל צורך בהמשכיות. לגבי גועל מתינוקות: יש כאלה שמרגישות כך. מותר להן. אני לא מרגישה כך ומותר לי. זה לא שהן ילכו ויקיאו על התינוק.... OK?

מיכלי2012

New member
אני מיכלי ולא מיר

מיר זו אחותי ממנה אני גולשת ושכחתי לשנות את הכינוי.

magicgirl1983

New member
המשכיות לא רלוונטית בכלל

מכיוון שאני מאוד לא רוצה אותה...ולמעשה אני חרדה ממנה. אני מוכנה לגדל ילדים אך רק שלא יהיו ממני... ואני מכירה כמה אישית שילדים גורמים להם לדיכאון ועצבים וגם טינה לבן זוגם. זה תלוי בבנאדם. ואני מאחלת לעצמי הכל חוץ מלרצות ילדים. זה הסיוט הכי נורא שלי שלאחר שנים אני ארצה ילדים... את אינך יכולה להבין את ההרגשה הזו...קשה לי להסביר אותה.. וחוצמזה, אני אוהבת מאוד מאוד להיות לבד. ועוד יותר שקט...אני לא סובלת רעש. לא סובלת להיות ליד הרבה אנשים. בגלל העיניין הזה אני רואה את משפחתי הקרובה שזה אחיותי פעם ב-4 חודשים לא מסוגלת לסבול צפיפות ורעש של ילדים. ועוד פחות את משפחתי המורחבת שזה פעם בשנה...ואם יש לי פחות מזל אז חצי שנה...

magicgirl1983

New member
חוצמזה

החוסר רצון שלי בילדים הוא לא "סתם" לא בא לי. זה נובע ממשהו הרבה יותר עמוק מזה...

magicgirl1983

New member
ועוד משהו

את החבר שלי אני אוהבת אהבת נפש...אבל כנראה שלא עד כדי כך כדי להקריב את שפיותי ולשלם מחיר נפשי כבד כמו ילד..

מיכלי2012

New member
הכל מובן

אבל למה מעכשיו להפסיק את הקשר איתו על משהו שהוא לא רלוונטי עכשיו ויכול להיות שישתנה? בינתיים תמשיכו להיות חברים ועוד מספר שנים כשתגיעי לגשר(שעוד כל כך רחוק ממך) תעברי את הגשר.

magicgirl1983

New member
כי זה חשוב לחבר שלי

הוא לא רוצה לעבור לגור איתי עד שהוא יבין עם עצמו "מדוע הוא רוצה ילדים" ולמה זה קריטי בשבילו שאילו יהיו ילדים שלו. הוא לא רוצה שנעבור לגור יחד ונגלה שלא רק שלא שניתי את דעתי אלא גם ניקשר אחד לשני עוד יותר ממה שאנחנו עכשיו ואז פרידה תהיה יותר כואבת. ואני לא בת 21...אני בת 22 עוד חצי חודש (לא שזה משנה בהרבה). מבחינתי הנושא הזה הוא רלוונטי כי אני לא רוצה להוליך אותו שולל ולהגיד לו תשמע, אנשים אומרים שאשנה את דעתי בוא נעבור לגור יחד...נתחתן אם נמשיך להסתדר לאחר שנה של מגורים ואז בעוד 10 שנים כאשר תעלה את נושא הילדים ואני אמשיך לא לרצות, נתגרש... זה לא נורמלי. ואני מבינה אותו מדוע הוא לא רוצה להתחייב על לגור יחד ועל חתונה כשאני סולדת מהדבר שהוא כן רוצה בחייו בעתיד...שהוא אגב לא כל כך רחוק. אנחנו 4 שנים ביחד ועברנו דברים קשים..אבל זה בדיוק המקל שיש לנו בגלגלים

מיכלי2012

New member
אם ככה אין מה לדון על כך יותר

את צודקת שזה עלול להיות יותר קשה עם הזמן ימשך . אני מאחלת לך שתהיי שלמה עם ההחלטות שלך ולשלעולם לא תצטערי.

עקרב17

New member
מה שבטוח -

ש- magicgirl לא תשנה את דעתה גם בעוד עשרים שנה. מנסיון!!!!!! אני חשבתי כמוה מגיל 10 ולמרות שאמרו לי כל הזמן: ,פעם תחשבי אחרת", זה לא קרה וגם לא יקרה והיום אני עברתי את גיל ארבעים.

gertrude

New member
ואם היא תשנה את דעתה, זה גם בסדר

הדבר היחיד שחשוב הוא שהיא תדע מה מתאים לה ותלך בדרכה שלה. העקיבות פחות חשובה מתחושת השלמות העצמית. ברוכה הבאה

מיכלי2012

New member
זה עדין לא אומר

שאת יכולה להיות בטוחה ב100 אחוז שהיא לא תשנה את דעתה אץ אומנם לא שינית אותה אבל עדין קיים סיכוי שעוד 10 שנים היא תשנה את דעתה. ואם לא אז אני מאחלת לה שתהייה שלמה עם החלטתה וגם את אני מקווה שתהיי שלמה עם החלטתך לנצח ושלא יבוא יום בעוד המון שנים שתצטערי על מה שהחלטת מאחלת לך מכל הלב שזה לא יקרה

למעלה