שלום לך
מה בדיוק לא מובן לך בזה ולמה בעצם את חייבת להבין את זה? כן, יש אנשים שנגעלים מתינוקות. תכל'ס, זה נראה לי הגיוני מאוד ויכול להיות שאילולא שטיפת המוח המאסיבית שכולנו עובירם ועוברות בנושא,היו הרבה יותר אנשים שמביעים את התחושה הזו. תינוק זה דבר פסיבי יחסית, לא משמ מגיב,לא ממש ניתן לתקשר איתו. מזיל ריר , מחרבן ומשתין ואת אמורה לנקות את זה, יללה של תינוק למשל זה אחד הקולות הכי צורמים והכי מחרידים שיש- וכאשר הוא צורח ,מעטים האנשים שאני מכירה (כולל הורים) שמסוגלים לסבול את הצליל המנסר הזה. אז מה הקטע?? כן, יש אנשים שכל זה מעורר בהם דחייה ורתיעה.אז מה? עד כאן המיני- הסבר. אישית,ראיתי תינוקות מקסימים, יפהפפים ובאמת כאלה שבא לך לחייך כשאת רואה אותם. יש אחרים שהם חסרי כל הקרנה.משאירים אותי אדישה לגמרי. יש אחרים שמרתיעים אותי, בהחלט. הרעיון של תינוק שזה דבר תלותי לחלוטין, חסר אונים לגמרי, נזקק לגמרי- יכול להיות מחריד עבור נשים וגברים רבים, זה כל כך נורמלי בעיני. הרי אנחנו שונים , וכשונים חלק מאיתנו ירגישו טוב עם הנטל הזה , וחלק מאיתנו ירגישו נורא ואיום עד כדי דיכאון קליני ממשי מהנטל הזה.אז מה? כן- אנחנו לא שטאנץ תבניתי אחד,אנחאנו שונים ולכולנו צרכים ריגשיים ,נפשיים וגופניים שונים.