חייבת להבין

prizman

New member
את מי מעניינת האחות של סבתא שלך?

מה כל כך מיוחד בה כדי שהיא תהווה דוגמא לשאר האנושות איך לחיות או לא?

מיכלי2012

New member
איזה חוסר סובלנות מצידך

ואם אתה היית מביע דיעה אז היינו אמורים לומר שמי אתה שנסיק ממך לגבי האנושות כולה. מה קרה את כדי כך אתה חסר סובלנות לדיעות שונות משלך?

prizman

New member
אני חסר סבלנות

לדוגמאות לא רלבנטיות. את התוקף של דעותייך לעצמך אני מקבל לחלוטין.

מאריונת

New member
מיכלי

דבר ראשון, זו בטוח לא עינת - זה לא הסגנון שלה בכלל (ואני מקווה שלא תפתחי כאן משרד חקירות, כי מי שהיא לא תהיה, אמא בעצמה או לא, זה לא שהיא אמרה דעה לגמרי לא חוקית או לא סבירה, פשוט חלקכן לא הסכמתן אתה אז הכי קל היה להשליך אותה לכאן במקום להתעלם ממנה או לדון איתה... היא יכולה להיות מכל פורום שבעולם, כולל חינוך לגיל הרך או קישוט עוגות או הורים לשלישיות). לגבי השאלה הכן עיניינית שלך - אני, ונראה לי שרוב הנשים כאן ממש לא נגעלות מתינוקות (אני מכירה כמה תנוקות וילדים שאני לגמרי מאוהבת בהם
). אבל (וזה אבל חשוב מאוד) גם אם יש אנשים שנגעלים מתינוקות, זו זכותם המלאה כל עוד הם לא פוגעים בהם. זה לא עיניינו של אף אחד אם מישהו נגעל מדגים או מפרות או מפילים כל עוד הוא לא פוגע בהם או מסית אחרים לפגוע בהם. נכון? אז אחד לא מבין איך אפשר לסלוד מתינוקות ואחר לא מבין איך אפשר להירתע מעכבישים... ככה זה והכל בסדר, לא?

עינת12

New member
../images/Emo45.gif גם ממני

ומאריונת, מה שהכי מצחיק הוא שבכלל לא ידעתי על מה מדובר. כפי שכתבתי בשרשור אחר: רק הבוקר חזר אלי מחשבי לאחר שלא היה כאן מתחילת השבוע. כמנהגי דבר ראשון פתחתי את הדואר ומצאתי, בין השאר, מסר ממישהי לא מוכרת שהיא עלתה עלי שאני אדווה. לא היה לי שמץ של מושג על מה מדובר ופשוט שלחתי לה במסר חוזר הודעה שהיא טעתה בנמענת. עכשיו לאחר שרפרפתי באותו שרשור וקראתי את הודעותיהן של גרטרוד ומגי'ק (בשרשור אחר בעמוד זה) ברור לי כשמש למה חשבה שזו אני (מה חשבה? היתה בטוחה לחלוטין!)
מג'יק:
ענק. אין לי מה להוסיף כרגע.

I s t a r

New member
שלום לך

מה בדיוק לא מובן לך בזה ולמה בעצם את חייבת להבין את זה? כן, יש אנשים שנגעלים מתינוקות. תכל'ס, זה נראה לי הגיוני מאוד ויכול להיות שאילולא שטיפת המוח המאסיבית שכולנו עובירם ועוברות בנושא,היו הרבה יותר אנשים שמביעים את התחושה הזו. תינוק זה דבר פסיבי יחסית, לא משמ מגיב,לא ממש ניתן לתקשר איתו. מזיל ריר , מחרבן ומשתין ואת אמורה לנקות את זה, יללה של תינוק למשל זה אחד הקולות הכי צורמים והכי מחרידים שיש- וכאשר הוא צורח ,מעטים האנשים שאני מכירה (כולל הורים) שמסוגלים לסבול את הצליל המנסר הזה. אז מה הקטע?? כן, יש אנשים שכל זה מעורר בהם דחייה ורתיעה.אז מה? עד כאן המיני- הסבר. אישית,ראיתי תינוקות מקסימים, יפהפפים ובאמת כאלה שבא לך לחייך כשאת רואה אותם. יש אחרים שהם חסרי כל הקרנה.משאירים אותי אדישה לגמרי. יש אחרים שמרתיעים אותי, בהחלט. הרעיון של תינוק שזה דבר תלותי לחלוטין, חסר אונים לגמרי, נזקק לגמרי- יכול להיות מחריד עבור נשים וגברים רבים, זה כל כך נורמלי בעיני. הרי אנחנו שונים , וכשונים חלק מאיתנו ירגישו טוב עם הנטל הזה , וחלק מאיתנו ירגישו נורא ואיום עד כדי דיכאון קליני ממשי מהנטל הזה.אז מה? כן- אנחנו לא שטאנץ תבניתי אחד,אנחאנו שונים ולכולנו צרכים ריגשיים ,נפשיים וגופניים שונים.

עינת12

New member
לא חשפת מיהי ולא שלחת לה מסר.

שלחת את המסר אלי, ואני אפילו לא ידעתי על מה מדובר! שאלה קטנה לי אליך: מה גרם לך להיות כה בטוחה לחלוטין בעצמך וכה נחרצת שזאת אני? עד כדי שליחת מסר (שלא היה לי מושג למה הוא בכלל מתייחס, רק שהיה לי ברור שהוא מיועד למישהי אחרת) ועד כדי התגאות בכך כאן בפורום? ועוד משהו: בפורום הורים וילדים ביקרתי בערך פעמיים שלוש מאז שאני כאן. והכי נחמד: בשבוע האחרון הייתי בלי מחשב עד הבוקר.... אז מה גרם לך להיות כל כך בטוחה בעצמך וכל כך נחרצת (וגם לנהוג בצורה כל כך יהירה?)

עינת12

New member
עד עכשיו זה לא ממש הציק לי (מיכלי

מיועד בעיקר אליך): עכשיו זה מתחיל להציק לי. מישהי טוענת שאני מישהי אחרת ומייחסת לי דברים לא שלי. עד עכשיו היא לא פרסמה התנצלות. המקסימום שעשתה זה "אם פגעתי בך" או "אם זו לא את". לא זוכרת את הניסוח הקודם. אז לא מיכלי מתוקה, זו לא אני. וזה מתחיל להציק מאד. אז אם את רוצה להתנצל, פרסמי התנצלות אמיתית ולא "אם זו לא את" וכיו"ב פנינים.

מיכלי2012

New member
סליחה סליחה

אני מתנצלת וכבר התנצלתי בפנייך אז למה שוב לתקוף אותי? את צודקת זו הייתה נחרצות ולמדתי מזה לפעם הבאה.

MazeE

New member
איני מבינה מדוע הכללת

את כל כותבי הפורום, באמת שלא. אפילו ההיפך הוא הנכון- יש מאיתנו כאלה שדוקא משום שהם חושבים שתינוקות וילדים זה הדבר התמים והטהור ביותר שיש נמנעים מלהביא אותם לעולם שצופן להם כמה הפתעות, וכולנו הרי יודעים שהפתעות זה לא תמיד דבר טוב. אני מקווה שעניתי לך על השאלה.

prizman

New member
פשוט מאוד

יצורים שלא מתקשרים, צורחים, מחרבנים ומשתינים בלי שליטה וגורמים לסביבה להתרוצץ סביבם ללא הפסקה תוך כדי העצמת הרעש מגעילים אותי. אגב, ההורים שמתמוגגים מכל המהומה הזו מגעילים אותי יותר.

מיכלי2012

New member
נאמר שהבנתי

אבל היצורים הללא שדווקא בהחלט מתקשרם ,ואכן מחרבנים ומשתינים וגורמים לסביבה להתרוצץ סביבם........... גודלים להיות אנשים בוגרים - הם הרי לא נשארים כך לנצח ( או שאולי כן?)

prizman

New member
גם זחלים הופכים להיות פרפרים

וכפי שניתן להבין מדברייך קודם בשלב הזחל את נגעלת מהם.

מיכלי2012

New member
ועוד דבר.......

עוד 40 שנה כשאתה כביכול לא תתקשר,תחרבן ותשתין בלי הפסקה ולא תהיה לך סביבה שתרוץ אחריך ללא הפסקה ( אומנם בלי התפעלות והעצמת הרעש) עדין לא תצטער שבעברך היית אגואיסט?

למעלה