ומהצד השני...
י יקנעמית New member 2/3/06 #28 אני.................. המומה. ואלומת-מילים. כזה עוד לא ניראה במחוזותינו. אדיר !!!!!!!!!!!!!
ת תומסקה New member 2/3/06 #13 יאו!!!!!! איזו יפיופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מכל הגן חיות שהלך פה זאת הכי יפה
ה הקטנה באלפי ישראל New member 2/3/06 #27 לי יש חולשה לבובות כבשים אפשר אותה? היא חמודה קופצנית ושובבה אבללל-אצלי היא במקום שני אחרי הציפור המרהיבה דרך אגב-איך הגעת לצבע הנוצות שלה? (אני עדיין נפעמת!)
לי יש חולשה לבובות כבשים אפשר אותה? היא חמודה קופצנית ושובבה אבללל-אצלי היא במקום שני אחרי הציפור המרהיבה דרך אגב-איך הגעת לצבע הנוצות שלה? (אני עדיין נפעמת!)
ש שרון אמיר New member 3/3/06 #40 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif הסגול בנוצות של הציפור היה ערבוב של לבן פנינה עם מעט סגול רגיל. לכן זה יצא צבע לילך פנינתי כזה...
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif הסגול בנוצות של הציפור היה ערבוב של לבן פנינה עם מעט סגול רגיל. לכן זה יצא צבע לילך פנינתי כזה...
נ ניב המתוקה New member 2/3/06 #33 אוישששששששש ../images/Emo99.gif איזה בונבונית! היא מטמטמת! אהבתי בטירוף!!!!!!
ש שרון אמיר New member 2/3/06 #16 תודה../images/Emo23.gif זה מעבר צבעים של פנינה, אדום פנינה וזהב של פרמו.