ממש מקסים החיה הכי יפה שראיתי כאן בימים האחרונים...בלי להעליב אף אחת מהחיות כמובן
Ƒ ƒan†a New member 2/3/06 #19 ממש מקסים ../images/Emo13.gif החיה הכי יפה שראיתי כאן בימים האחרונים...בלי להעליב אף אחת מהחיות כמובן
ממש מקסים ../images/Emo13.gif החיה הכי יפה שראיתי כאן בימים האחרונים...בלי להעליב אף אחת מהחיות כמובן
ש שרון אמיר New member 2/3/06 #34 תודה לכולכן../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אני מאושרת ממנה ומהמחמאות שלכן
פ פינקי 1 New member 3/3/06 #37 הכבשה מדהימה מתוקה להפליא כמו דמות שהוצאה הישר מסרטי מצויירים , היא יפיפיה אהבתי מאוד
ק קטקטולה New member 3/3/06 #41 שתי אלה החליטו לעשות לנו התקפי../images/Emo23.gif מהיופי של הבובות. מקסים
S Saraswaty New member 3/3/06 #42 כבשה מקסימה וחייכנית. רואים שזו שאפה עם אופי! לא הספקתי לומר לך אבל שבי מושלם בעיניי. אהבתי אותו מאד מאד
כבשה מקסימה וחייכנית. רואים שזו שאפה עם אופי! לא הספקתי לומר לך אבל שבי מושלם בעיניי. אהבתי אותו מאד מאד
S s i t a r New member 3/3/06 #44 שרון החלטת להפיץ אותנו עם חיות בזמן האחרון..... בבקשה תמשיכי. פשוט מדהים. אני חושבת שהכבשה הכי מגניבה.
שרון החלטת להפיץ אותנו עם חיות בזמן האחרון..... בבקשה תמשיכי. פשוט מדהים. אני חושבת שהכבשה הכי מגניבה.
א אופל כחול New member 3/3/06 #1 שרון כבשושי מקסימה ומתוקה וצבעוניות יפה . . . בסוף תפתחו את ונעמה גן חיות משותף . . .../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif
שרון כבשושי מקסימה ומתוקה וצבעוניות יפה . . . בסוף תפתחו את ונעמה גן חיות משותף . . .../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif