חייב להוריד את זה מהלב

GD5

New member
תסביר לי משהו

אם זו החלטה שמקובלת על רוב העם. איך זה שבבחירות מי שאמר "דין נצרים כדין תל אביב" ניצח בפער ענק בבחירות??

אני אשתדל להסביר ../images/Emo104.gif

זה כמובן בגלל שכל המערכת המדינית מושחתת! זה לא משנה מי הוא ראש הממשלה כי כולם מושחתים! הכל פה זה קומבינות ומאפיות והכל פה מבוסס על כסף וכוח. מי שנפגע זה החלשים, השכירים, העם ושכניו. וזה לא רק במדינה שלנו ככה, כל העולם הזה מבוסס על קפיטליזם ושחיתות, כיוון שהשלטון והכסף הולכים יד ביד. מה אפשר לעשות כנגד זה? השם ירחם... אין לי מושג! מה שכן אני יודע, זה שיש עם כבוש שחי תחת שילטונו, עם שאולי לפני 50 שנה לא היה עם, ואולי אין לא היסטוריה ארוכה כשלנו, אבל עובדה היא שזה אנשים שחיו פה וגורשו מאדמתם, עובדה שהם זכאים לעצמאות בדיוק כמו שאנו רוצים עצמאות לעצמנו. ו- לתת להם אדמה זה המעשה הכי הומני שעם ישראל עשה, זה דבר גדול! לתת אדמה לעם אחר! ועכשיו- נניח והם לא ישקטו לעולם, ולא ירסנו את עצמם, וידרשו עוד ועוד עד שינסו להכחיד אותנו? כמובן שאנחנו לא נשתוק, פעולה כזאת מצדם תגרום לאחדות בכל העם לצאת כנגד אלו העולים להשמידנו, בעיני לתת להם אדמה זה הגבול האחרון! חוץ מזה... כשאני אומר רוב העם זה מתוך ידע כי היה סקר כזה או אחר, או שהיה משאל עם. זה בגלל שהממשלה (למרות שהיא מושחתת) היא ימנית! ואם לא שכחתם אז עד לפני כמה שנים המלחמה היתה בין ימין לשמאל, והיום הימין מתנהג כמו שמאל, מה שאומר שיש הסכמה בעניין!

לא ממש שיניתי

אבל הדעה שהחזקתי בה לפני ההתנתקות קיבלה חיזוק אדיר כתוצאה מהפעלת האלימות והמניפולציות הריגשיות על החיילים, כמ וגם על כל תושבי המדינה, בחודשים האחרונים - ובעיקר בזמן התהליך עצמו, שלא לדבר על כפר דרום, נווה דקלים, שירת הים ושות'. מה שאני נוכחתי לראות, לצערי הרב, זה שהמתנחלים פשוט חיים בפלנטה אחרת, עם חוקים משלהם ועם תפיסת עולם מעוותת של ציות לחוק ומהות הדמוקרטיה. רואים אך ורק את עצמם ונאמנים אך ורק לתפיסת עולמם ולא רואים את שאר העם והמדינה ממטר.

TOMASS The Best

New member
הנה עוד שמאלני מתוסכל וממורמר כנס

מה אתה מברבר ברבורים היום כל המדינה הקקה הזאת מושחתת, היום זה הכל קומבינות, מהראש ועז הזנב, כל עבודי חברת חשמל לא משלמים חשמל, ועוד מרוויחים 15 אלף שקל בחודש, איפה נשמע דבר כזה? לפחות רבע מהחברי כנסת הנכבדים שלנו מגיעים יומיים במקרה הטוב בשבוע לעבודה ומקבלים איזה 20 אלף שקל ויש עוד הרבה הרבה מה לספר, אז עדיף שתעביר על זה ביקורת קודם במקום על אנשים שהלכו לגור בקצה העולם רק מטעמים אידיאולוגיים ודתיים ומתוך אמונה בא"י השלמה, קשה לי להאמין שהם הלכו לגור שם ולסכן את החיים שלהם רק בשביל הנחה במיסים, אז אתה יכול לקשקש עד מחר, רק שאנשים לא יאכלו את הלוקשים שלך.

deandean

New member
די כבר להגן על הפושעים האלו

גם אם אתה ימני ולא אכפת לך מאנשים חפים מפשע, לפחות תגנה פגיעה בחיילים, ששומרים עליך.

ינון בר

New member
אתה גם קופץ למסקנות וגם לא מבין

דבר ראשון אני לא שמאלני ולא מתוסכל ... נכון שכולם מושחתים, אמרתי שזה בסדר ? תאמין לי שיש הרבה מאוד מתנחלים שעברו לשם בשביל הבתי םבחינם ההנחה במיסים וכל ההטבות, אל תעשה א תעצמך טיפש, אתה יודע את זה טוב מאוד. אתה יודע מה עוד יפה שהם לא מסכנים את חייהם שם בזמן שכל צה"ל שומר עליהם. לדעתי לגור במרכז הארץ מוכה הפיגועים ונטול השמירה הרבה יותר מסוכן מלגור בהתנחלות מוקפת שמירה ...

OMER G17

New member
זה לא קרה לי תמיד הייתי בעד..

אבל אני שמח שאתה בעד חלק מהסיבה שהיה חשוב כל כך לפנות זה דווקא בגלל המשיחיות שתקפה את הציבור הדתי-לאומי

sarahhh

New member
אל תישפוט אדם ליפני שתגיע למקומו

איך אתה יכול לישפוט אותם על המעשים שלהם מה אתה הית עושה אם היו מגרשים אותך מהבית?? הם עושיםדברים בלי לחשוב הם נימצאים במצב קשה והם מנסים להגן על המקום שלהם ולהישאר שם גם אם זה כלול בלישפוך שמן ולא אתה לא אפחד אחר לא יכול לישפוט אותם!!

המתנחלים חייבים להבין!

שזה לא באשמת החיילים זה לא הם הגיעו להחלטה הזאת הם פשוט עושים את העבודה שלהם.. תאמינו לי אין על החיילים והחיילות של מדינת ישראל! אני בטוחה שהם בם נגד ההתנתקות.. אבל אין להם ברירה הם חייבים לבצע את העבודה... אני לגמרי נגד ההתנתקות זה דבר מכוער לעשות לפנות אנשים מהבתים שלהם זה הכי מכוער שיכול להיות!! ובעזרת השם הכל יהיה בסדר.. לכל אלה שבעד ההתנתקות-איך אתם מסוגלים לתמוך בלהעיף אנשים מהבית שלהם?! איך?!

adishu

New member
אפשר להעיף אנשים מהבית כאשר

המטרה היא לחסוך בחיי אדם. תחילתו של תהליך יחסוך אבדות לנו ולהם. זו סיבה מספיק טובה.

דוש2

New member
תאמת שדעתי השתנתה גם...

בהתחלה הייתי בעד ההתנתקות... ללא שום ספקות. ובימים האחרונים השתנתה דעתי, אני לא בעד וגם לא נגד ההתנתקות, אני נטרלית, אני חושבת שההתנתקות לא תעזור ובמקום שיהיו רציחות וירי מרגמות על היישובים האלו יהיו יריות ורציחות בערים אשדוד,אשקלון וכל האיזור... אני גם בעד בגלל שחייבים לפתור את הבעיה וחייבים להתפשר אין מה לעשות. אבל אין מה לעשות, אין את מי להאשים חוץ מאת עצמנו שבחרנו את שרון לממשלה - רוב העם וכך רוב העם החליט שתתבצע ההתנתקות.. ככה שאין למי לפנות בטענות.

adishu

New member
למה צריך לראות שחורות?

הם ירצו להקים מדינה ולא יעזו לירות עלינו. הם יודעים שירי יגרום לצה"ל לחזור פנימה ולכבוש את הרצועה. את זה הם לא רוצים לכן בסבירות גבוהה יהיה שקט.

ינון בר

New member
אף אחד לא החליט שתתבצע

ההתנתקות חוץ מהממשלה. העם לא החליט את זה העם החליט ההפך, מצע הבחירות של שרון היה ממש הפוך מההתנתקות ...

feel6

New member
אני מכירה...

אנשים שהיו בעד תוכנית ההתנתקות ועכשיו הם ממש נגד... לאור התמונות של המפונים!! אותי זה רק חיזק בדעתי שאין למסור שטחים לאויב!! אחים יקרים שלי אני אוהבת אתכם!!

turh3

New member
שקרן! אל מי אתה מנסה לעבוד?

אין עוד ציבור בעולם שהיה מתנהג בצורה כל כך אצילית ויפה כשהיו מגרשים אותם מהבית.בשינקין זה כבר היה נגמר בשפיכות דמים

למעלה