אני אשתדל להסביר ../images/Emo104.gif
זה כמובן בגלל שכל המערכת המדינית מושחתת! זה לא משנה מי הוא ראש הממשלה כי כולם מושחתים! הכל פה זה קומבינות ומאפיות והכל פה מבוסס על כסף וכוח. מי שנפגע זה החלשים, השכירים, העם ושכניו. וזה לא רק במדינה שלנו ככה, כל העולם הזה מבוסס על קפיטליזם ושחיתות, כיוון שהשלטון והכסף הולכים יד ביד. מה אפשר לעשות כנגד זה? השם ירחם... אין לי מושג! מה שכן אני יודע, זה שיש עם כבוש שחי תחת שילטונו, עם שאולי לפני 50 שנה לא היה עם, ואולי אין לא היסטוריה ארוכה כשלנו, אבל עובדה היא שזה אנשים שחיו פה וגורשו מאדמתם, עובדה שהם זכאים לעצמאות בדיוק כמו שאנו רוצים עצמאות לעצמנו. ו- לתת להם אדמה זה המעשה הכי הומני שעם ישראל עשה, זה דבר גדול! לתת אדמה לעם אחר! ועכשיו- נניח והם לא ישקטו לעולם, ולא ירסנו את עצמם, וידרשו עוד ועוד עד שינסו להכחיד אותנו? כמובן שאנחנו לא נשתוק, פעולה כזאת מצדם תגרום לאחדות בכל העם לצאת כנגד אלו העולים להשמידנו, בעיני לתת להם אדמה זה הגבול האחרון! חוץ מזה... כשאני אומר רוב העם זה מתוך ידע כי היה סקר כזה או אחר, או שהיה משאל עם. זה בגלל שהממשלה (למרות שהיא מושחתת) היא ימנית! ואם לא שכחתם אז עד לפני כמה שנים המלחמה היתה בין ימין לשמאל, והיום הימין מתנהג כמו שמאל, מה שאומר שיש הסכמה בעניין!