חיייבת עזרה!!!משו חשוב

Jasper Jasper

New member
אבל אתהההה טרול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cred

New member
קבלי כמעט של כולם

http://www.survivorshrine.com/s10/media/official_palau_survivors.shtml

AKA1

New member
נצל"ש

מישהו יודע אם יהיו שידורים חוזרים לעונה השניה של THE O.C ומתי ?

TheCharm

New member
יהיו

אבל עוד לא ידוע מתי. סביר להניח שכשתיגמר העונה (עוד שבועיים) נגלה האם תשובץ בשידורים יומיים במהלך השבוע או שידורים שבועיים בסוף השבוע

shawn 1

New member
אם אני לא טועה, אחת מהסדרות

החדשות תהיה במקום (בין אוורווד למגרש ביתי) ככה היה רשום באיזה מקום.... מקווה שלא!

TheCharm

New member
מה הקשר?!

לא שאלו מה מחליף את דה או.סי, שאלו מתי העונה השנייה של דה או.סי תשודר בשידורים חוזרים.

shawn 1

New member
נו! לזה התוונתי...אמרתם

שיכול להיות כשתסתיים העונה ה2 של OC זה יחזור מההתחלה ואני אמרתי שהיה רשום באיזה מקום שזה לא ..אולי...

TheCharm

New member
אלוהים ישמור

לא אמרתי שזה יהיה באותה משבצת. אמרתי שהגיוני מאוד שכשתסתיים העונה היא תתחיל שוב -- במשבצת אחרת! כמו "וואן טרי היל" שעונתה השנייה הסתיימה ב-18:30 והתחילה כשבוע (שבועיים?) לאחר מכן ב-20:00.

TheCharm

New member
אני הפלצתי? תגיד,

אתה שם לב שאתה אומר שאתה בן 15 או לא יודע מה ואתה מתנהג כמו ילד בן 3? מי אומר "טוב שלא הפלצת" בפורום? מי אומר בעצם "טוב שלא הפלצת" בכלל? כואב לי הלב עליך, וזהו.

shawn 1

New member
זה משו מפגר שאומרים בין החברים

שלי...זה מין בדיחה פרטית.. וסתם רשמתי את זה.. ואני לא מבין למה לך לרשום "אני מרחם עלייך" ואתה מצפה שאני... מה? אחריי שהשלמנו....

shawn 1

New member
תמשיך. ביקשתי ממך סליחה, אתה

לא רוצה, אבל זה לא אומר שאתה צריך להרגיז ולנסות לריב איתי! מה מניע אותך לריב איתי? יאלה חאלאס.??? אתה לא יהודי? תחשוב שזה בשביל יום כיפורים! תסלח...

למעלה