חיייבת עזרה!!!משו חשוב

shawn 1

New member
נכון נכון..ממש צדקת בוול!! אתה

נכנסת באמצע דיון , אתה הכי לא קשור, ומשחק אותה כאילו הוא מבין על מה מדברים ורב......למה אתה חי בשביל משו אחר?? (LIKE FATHER LIKE SON= LIKE SOAPS LIFE QUIR JASPER)

Jasper Jasper

New member
נכנסתי באמצע דיון?

מצטער,לא ראיתי שיש חוק נגד לשים סמיילי. פשוט עצוב לראות שיש טרולים כמוך פה בתפוז.

Jasper Jasper

New member
צודקקקקקקקקקקקק מהההההההההה

קשווווווווווווווווווווור טרררררררררררררררררווווווווולללללללללל? אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה כזזזזזזזזזזזזזזזה אידיוווווווווט ששזההההה עצוווווווווווווווווווובבבבבבבבבב

shawn 1

New member
מה קשור אידיוט?! לפחות אני לא

מזכיר טרולים שלא קשורים!!

TheCharm

New member
לפחות הוא לא נמצא במקומות

בו הוא לא רצוי! תגיד לי, שון, אתה רואה כאן מישהו שמנסה לעזור לך? שמצדד בך? לא, נכון? אז למה לך להישאר כאן? אני מודה לך מאוד על זה שאתה מעוניין לבדר אותי ואת ג'ספר ובעצם את כולם, אבל לא חבל על זה שתכף גם יחסמו אותך מהפורום?

אל תגזים..

זה מבדר לראות אותו קצת משתולל, אבל עושה רושם שאתה בכוונה מנסה לפגוע בו. גם בלי קשר לפידבק שצריך לתת לו כשהוא מקלל. אל תרד לרמה שלו, בקיצור. תן הערה מחוכמת שייקח לו שנה להבין ותן לו לשתוק קצת.

TheCharm

New member
חח. טוב, אני אעשה כך

בינתיים ניתן לו להבין את ההערה שלך

TheCharm

New member
מאוד תמוהה

לפי ג'ספר, ניקול ווקר היא דמות ב"ימי חיינו". ואם אתה לא רואה את הסדרה, מאוד מוזר שאתה זוכר את השם המלא של אחת מהדמויות... שים לב - כשאתה יורד על אנשים, בבקשה תנסה לא לרדת על עצמך בדרך.

shawn 1

New member
אני ממש לא יורד על עצמי!

כן, נכון, ראיתי את ימי חיינו לבערך חודשיים או יותר ואז היא פשוט נמאסה עליי....ואני יכול לזכור לך שמות של אנשי מלפניי שנים. זו בעיה? בכול מקרה, זזתי, אתם ממש לא יודעים איך ל"העליב"... וממילא, סתם רבים בפורום תמים...ביי ..

Jasper Jasper

New member
כן,ראית למשך חודשיים

אם אני לא טועה זה היה הפורום הראשון בתפוז שהחלטת להצטרף אליו ולהיות בו טרול לא? מאז התפשטת כמו מחלה לכל פורום קיים

שמשון שלנו חזרררר.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

ג'ספר, בכל פורום אתה קורע אותי מצחוק. אתה מודע לזה?
שמשון, אף אחד לא קונה את זה שאתה בן 15. אף אחד גם לא ייקנה את זה שאתה בן 9. די, לא נמאס לך? באמת לא רוצים אותך בתפוז יותר.. אתה עלית לכולנו על הסעיף. אני מוכן לממן בשבילך 20 קלטות של פליסיטי, וכולנו נממן לך טיסה לאי-בודד שתאונן מול הסדרה שאתה כל כך מעריץ. רק בבקשה, תעזוב אותנו כבר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

דיייייי אתה האדם הכי צודק שאני מכיר EVERR!!!! אפשר תמונות שלך??

TheCharm

New member
טוב שלא הפלצת ../images/Emo4.gif

נראה לי שיקח לי שבוע לצאת מהשורה הזאת

shawn 1

New member
רוצים לראות משו באמת מצחיק

ומטומטם בו זמנית?? הנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=259&msgid=57994495

למעלה