נכנסת באמצע דיון , אתה הכי לא קשור, ומשחק אותה כאילו הוא מבין על מה מדברים ורב......למה אתה חי בשביל משו אחר?? (LIKE FATHER LIKE SON= LIKE SOAPS LIFE QUIR JASPER)
בו הוא לא רצוי! תגיד לי, שון, אתה רואה כאן מישהו שמנסה לעזור לך? שמצדד בך? לא, נכון? אז למה לך להישאר כאן? אני מודה לך מאוד על זה שאתה מעוניין לבדר אותי ואת ג'ספר ובעצם את כולם, אבל לא חבל על זה שתכף גם יחסמו אותך מהפורום?
זה מבדר לראות אותו קצת משתולל, אבל עושה רושם שאתה בכוונה מנסה לפגוע בו. גם בלי קשר לפידבק שצריך לתת לו כשהוא מקלל. אל תרד לרמה שלו, בקיצור. תן הערה מחוכמת שייקח לו שנה להבין ותן לו לשתוק קצת.
לפי ג'ספר, ניקול ווקר היא דמות ב"ימי חיינו". ואם אתה לא רואה את הסדרה, מאוד מוזר שאתה זוכר את השם המלא של אחת מהדמויות... שים לב - כשאתה יורד על אנשים, בבקשה תנסה לא לרדת על עצמך בדרך.
כן, נכון, ראיתי את ימי חיינו לבערך חודשיים או יותר ואז היא פשוט נמאסה עליי....ואני יכול לזכור לך שמות של אנשי מלפניי שנים. זו בעיה? בכול מקרה, זזתי, אתם ממש לא יודעים איך ל"העליב"... וממילא, סתם רבים בפורום תמים...ביי ..
ג'ספר, בכל פורום אתה קורע אותי מצחוק. אתה מודע לזה?
שמשון, אף אחד לא קונה את זה שאתה בן 15. אף אחד גם לא ייקנה את זה שאתה בן 9. די, לא נמאס לך? באמת לא רוצים אותך בתפוז יותר.. אתה עלית לכולנו על הסעיף. אני מוכן לממן בשבילך 20 קלטות של פליסיטי, וכולנו נממן לך טיסה לאי-בודד שתאונן מול הסדרה שאתה כל כך מעריץ. רק בבקשה, תעזוב אותנו כבר.