חיייבת עזרה!!!משו חשוב

TheCharm

New member
תגיד אתה נדפקת?

בגלל שהוא לא רוצה לסלוח לאדם מפגר שלא מפסיק לטעות ולבקש סליחה אז הוא לא יהודי? למה שמישהו בכלל ירצה למחול לך אחרי כל החרא שאתה עושה פה כל הזמן? די כבר, שון, נמאס לנו ממך, מקשיי ההבנה שלך, ובמיוחד מזה שאם משהו לא לטעמך אז חזיז ורע, אבל אם משהו לא לטעמינו, אז... אה... איך אמרת? "טוב שלא הפלצנו"

shawn 1

New member
מה קשור??

ראית את העלילה הזו באחת מהסבוניות שלך וקישרת את זה למישו שאתה מכיר?? יאללה טוס טוס...! תנסה להעליב ברצינות ולא דברים ששמעת ביפים והאמיצים...

shawn 1

New member
אתה לא אומר את זה נכון, דבר ראשון..

דבר שני, אתה זה שאולי נדפק?! למה אתה ממשיך לנסות לריב??? מה הבעיה שלך??? אני רוצה להבין, אני לא התכוונתי ש"אתה לא יהודי" בכך שאמרתי לו שיהיה נחמד אם נשלים, בנוסף היה את יום הכיפורים וזה יותר נחמד, והוא אומר.. אממ לא. זה ממש ממש חרא להגיד. ודיברתי אליו, ג'וני , לא אלייך!

Jasper Jasper

New member
למה לי להשלים איתך?

באמת,תחסוך מכולנו את סיפורי הדרמה שלך."אוי,ניסיתי להשלים איתו,אבל הוא לא רצה! אני כ"כ מסכן! תרחמו עליי" ממזמן כבר לא עובד.

shawn 1

New member
אני רשמתי תרחמו עלי...

לך תראה ימי חיינו...היא משעממת בדיוק כמו חייך!

TheCharm

New member
אה כן כן ברור

אחרי ש"השלמנו" אני זה שמפשל את העניינים. "טוב שלא הפלצת". אני בטוח שכל מערכת יחסים כוללת שימוש בלתי מוגבל במשפט הכל כך גאוני הזה.

אנשים פה נורא רגשיים.

אני גם לא מת במיוחד על צורת הכתיב והדיבור של המשתמש shawn1, אבל בסה"כ הוא רק אמר משפט אינפנתילי ואדיוטי במיוחד בצירוף המילים "חח". זה שהבדיחה לא מצחיקה לא אומר שאתה חייב לקחת זאת כעלבון אישי. האם אתה מחפש סיבות לריב איתו? כי סיבות להיעלב מהמשפט המגוחך אני לא ממש מוצא.. ניחא. כל אחד והרגשות שלו.

TheCharm

New member
שאני אפגע ממנו?

חס וחלילה. הוא לא אומר דברים שאפשר להיעלב מהם. הוא אומר דברים שהם בדיחה טובה לספר מחר. הדבר היחידי שגורם לי להרגיש עצוב זה... הוא.

למה שתיפגע?../images/Emo13.gif

הרי ההערה המחוכמת הזאת יכעולה לגרום לאדם לפרוץ בבכי. לא, אני דיברתי על העובדה שהמשתמש shawn 1, חוץ מהיותו מעצבן מלידה, לא ממש אמר משהו מיוחד שמצדיק את הכעס שלך אליו פתאום. (ואחרי מה שלדבריו נקרא "השלמתכם"). ונכון שיש לו הערות מפגרות עד-כדי גיחוך ("אתה לא יהודי?? תסלח!") אבל דומה היה שחיפשת סיבה לכעוס עליו, גם אם זה גיחוך עלוב של "הפלצת!! חהחהחה" ועוד משפטי שון וכדומה. אני לא צודק?

TheCharm

New member
אתה שואל אותו?

כי אם אתה שואל אותו אז אני לא חושב שהוא יגיד לך כן.

Jasper Jasper

New member
לא,פליסטי

אתה ברצינות מנסה לרדת עליי בגלל דברים שאני רואה? לפחות אני רואה דברים לפני שיש לי דעה עליהם,ואני לא הופך למעריץ אובססיבי של סדרה לפני שהיא בכלל התחילה...

למעלה