חייל משוחרר נגד הפורום הזה

sayar3

New member
אתה שוב מעלה את אותו הנושא-

למרות שציינתי שמקומו לא פה. ידידי-אולי עם פחות כעס עלינו תבין שהפורום הזה נועד למטרה מסויימת. וכואב ככל שיהיה וצודקות ככל שיהיו הבעיות שהעלית מקומן לא כאן.בטוחני שיש פורומים מתאימים יותר לנושאים אלו. אני באמת לא חושב שנכון להפנות את הכעס שלך אליי או למי מחברי הפורום הזה. חבל שאתה מכניס את ביטויי ה"פאשיסט" למקום אליו אתה לא מעוניין להגיע.אף אחד לא דיבר אליך בצורה לא הולמת ולכן מצפים ממך שתשיב באותה הלשון. פשוט חבל!

vinney

Well-known member
ותגיד לי, למה אתה לא מקים פורום

"די לשוד זקנות"? למה אתה לא חושב ששוד זקנות זה לא בעיה חשובה? למה אתה לא מתנפל על כל עובר אורח ברחוב, כמו שהתנפלו עליי פה, ודורש ממנו להוכיח שהוא לא שדד אף זקנה? למה? כי לפוליטיקאים שדואגים לכיסא שלהם ועליהם אתה מנסה להגן חשוב להצביע על מישהו אחר שאשם בפירוק הצבא, במקומם?

SupermanZW

Well-known member
ולא סיכמנו שמי שמשתמט לא עובר על שום חוק אלא

על כך שמשום מה המדינה בחרה לא לאכוף חוק שחוקקה.

vinney

Well-known member
לא, המדינה דווקא אוכפת

כשהמדינה רוצה - המדינה אוכפת טוב מאוד. זה שהמדינה לא מענישה "משתמטים" באותן הכמויות כמו שאתם טוענים שיש, נובע מאחד משני דברים: 1. המדינה לא צריכה אותם בצבא (שזה נכון) 2. הם לא קיימים (אנחנו לא יודעים) מכיוון ש1 בוודאות נכון, 2 כבר לא משנה. גם אם קיים מספר קטן של אנשים שאכן משקרים, ההתעסקות איתם תעלה יותר מהתועלת שתצמח מכך. אנשים שמערערים את אושיות השלטון (כמו סרבנים אידאולוגיים) מטופלים טוב מאוד, ויושבים שנים בכלא (כמו שהבאתי לדוגמא את יונתן בן ארצי וחבריו). כך שאתה טועה, כשהמדינה רוצה המדינה אוכפת.

אהה,אז אתה מחפש נקמה..

עכשיו הבנתי אותך..מה שמפריע לך זה לא מצב שבו לצבא יחסרו חיילים, לא חשש שמא ייפגע ביטחון המדינה,לא..מה שמפריע לך זה שחלק משרתים וחלק לא.לא אכפת לך איך ישרתו ומה יעשו העיקר שיתגייסו. אתה בעצם לא דואג בכלל למדינה אלא לעצמך!הראייה,הטיעון המרכזי שלך הוא שלא ייתכן שמשתמט יקבל זכויות כאזרח רגיל.העיקר בשבילך שהוא יפסיד,שיקופח,שירגיש מה זה לא לעשות צבא.. האמת שזה גם מסתדר להפליא עם כל העונשים שהצעת.אף לא פעם אחת הצעת דרך הסברה או שכנוע בטוב.אך ורק עונשים..עכשיו הכל מובן.. אז יש לי חדשות בשבילך: הדרך שלך זו טעות מרה! אם אתה מרגיש סוג של פראייר בכך שאתה משרת ואחרים לא,פשוט אל תשרת אבל אם אתה משרת,עשה זאת עם כל הלב כי אתה חושב שזה הדבר הנכון לעשות ואל תחפש לראות איך אחרים נענשים.

EmGee

New member
מטרת הפורום

היא לאגד אנשים שרוצים לעשות משהו בנידון. זה שנכנסו לכאן הרבה אנשים והתחילו לבלבל תשכל על לגיטימציה וכל זה, זה לא אומר שזה מטרת הפורום.

maglor

New member
לא אמרתי שזה המטרה

אבל בכל זאת, כל מה שעושים פה זה דיבורים, לא מעשים, ודיבורים, כמו שהוכיחו פוליטיקאים אין ספור שווים בערך את האוויר שבוזבז עליהם.

EmGee

New member
כל מעשה מתחיל בדיבורים

לפחות כל מעשה חכם מתחיל ככה.

vinney

Well-known member
לא.

כל מעשה חכם מתחיל במחשבה. תחשוב. למי בדיוק טוב להאשים דווקא עכשיו את המשתמטים בכל צרות העולם, למרות שאחוזי הגיוס לא השתנו בצורה משמעותית ב20 שנים האחרונות, להוציא את גידול בחרדים, שלא מתגייסים הודות לחוק טל? למי בדיוק עדיף להסיט את תשומת הלב מהבעיות האמיתיות כלפי המשתמטים שאף אחד לא בדיוק יודע מי הם, אבל כולם יודעים שיש, בדיוק כמו אותן המכשפות?

EmGee

New member
כל מקום תדחוף את הדעה שלך?

אתה לא קשור לנושא ומנסה להפוך כל דיון לדיון על השתמטות. תפסיק להפריע באמצע דיונים. תודה.

אבל זה מה שאתה - פאשיסט ודמגוג.

וחבל שתנסה לסתום קביעה זאת. אתה מיליטנט, לא דוגל כל כך גדול בזכויות אדם ואזרח בסיסיות, שונא לתת במה לחושבים אחרת ממך (ועל כך יעידו ניסיונותיך ליצור אווירת טרור בפורום כלפי מתנגדיך) ותופל שנאה תהומית על קורבנך - במקרה הזה משתמטים. הפורום בהחלט נועד רק לדיונים ולויכוחים. אני ממש מקווה שהפורום הזה אינו במת תכנונים לפעולות מבצעיות כולשהם שחבורת ההזוים בהנגתך מתכננת למי שלא שירת, כי אחרת מצבך הנפשי בכי רע ואתה אכול שנאה תהומית כל כך לחלקים בחברה שאתה נהפך להיות סכנה לה וראוי ללכת להסתכלות פסיכיאטרית. הצטערתי להבין שהנהלת תפוז לא הגיבו להודעתי בעניין הבעתיות שלך כמשתמש כאן ועוד יותר האדרת דעותיך החולניות בכך שהפכו אותך ל"מומחה" לענייני השתמטות. הנהלת הפורום צריכה להיות מודאגת מהמושבת רעל הזאת שהיא מגדלת בחצרה האחורי, ועל עצם קיומה שכן האחריות למקומות שאליהם יגיעו הויכוחים כאן זה בהחלט בחזקתה.

EmGee

New member
זה שתצעק את המילה הזאת הרבה

לא יהפוך אותה לאמת, זה רק הופך אותך לטרול טיפש וחסר חיים.

vinney

Well-known member
זה נכון גם הפוך

כמה שלא תגיד שזה לא נכון, זה לא יעשה את זה באמת לא נכון

renegade21

New member
אז בוא תקרא לי פאשיסט

אני לא בדיעה שצריך לתת למשתמטים זכויות אזרח בכלל לגבי זכויות אדם אולי רק בסיסיות ביותר רישיון נהיגה אני מוכן שיהיה להם אבל לאפשר להם שיהיה להם רכוש על שמם כמו דירה אני לא מוכן

vinney

Well-known member
טוב. אתה מרגיש טוב עם זה שאתה פאשיסט?

כי אני לא מרגיש טוב עם זה שיש במדינה הזאת פאשיסטים, ועוד יותר עושה לי רע שהם מרשים לעצמם להרים את הראש בכזאת חוצפה ובוטות כמו שאתם עושים פה. עצם הקמת הפורום הזה מעיד על הדרדרות מוסרית של המדינה.

renegade21

New member
אתה נצמד הרבה למילה הזאת וכן חמודי

אני מרגיש מעולה עם זה

למעלה