חייל משוחרר נגד הפורום הזה

vinney

Well-known member
משתתף בצערך.

אנשים כמוך הם הם אלה שגורמים לי להחליט להשתמט. אתם לא שווים את הדם שלי. לכו תמותו עבור הפאשיזם שלכם לבד.

renegade21

New member
גם אתה לא שווה את הדם שלך

אבל אני לא בא אליך בתלונות נכון?

maglor

New member
אומנם, כן, תחילת מעשה בדיבורים ומחשבות

הבעיה היא שאני מכיר איך דברים בארץ עובדים, כולם נורא אוהבים לדבר, אבל אף אחד לא מוכן לנקוף אצבע, "שמישהו אחר ידאג לזה, לי יש ת'בעיות שלי", זו צורת המחשבה הרווחת בארץ ובגלל זה אני נגד הפורום הזה, הוא מאפשר לאנשים לברבר ולהעלות רעיונות בלי שייצטרכו באמת לנסות לממש אותם, ככה הם יכולים לומר "הנה אני מעורב" ולא לעשות משהו באמת, מילא, היית אומר שמדובר בארגון ממשי שלאור הריחוק בין החברים בו הוא משתתף בפורום כזה כדי להעביר רעיונות, ולארגן פעילויות ומבצעים, אבל שנינו יודעים שזה לא נכון.

vinney

Well-known member
תזהר

חס וחלילה עוד מישהו בטעות גם יממש את מה שהם מברברים פה, מי יהיה אשם אז?

maglor

New member
זה בדיוק הבעיה, אם זה יישאר בגדר דיבורים

לא יהיה פיתרון לבעיה. אישית, אני חושב שיש לי פיתרון לבעיה, אני גם רוצה להציע את זה למישהו, השאלה היא מי? הרי לשרים ולראש הממשלה אי אפשר להציע דברים כאלה, או שהם יתעלמו או שהם יעופו תוך כמה חודשים (ממשלות מתחלפות פה לבקרים ושרים בד"כ מחליפים משרדים ברגע שמשהו יותר טוב מגיע). ולאיזה ח"כ מציעים דבר כזה? היו"ר של ועדת חוץ וביטחון? יתחלף בבחירות שלדעתי יבואו עם וינוגרד. זו הבעיה העיקרית בארץ, אין למי לפנות כי כולם מתחלפים כל הזמן, אין מישהו שנשאר במקומו באופן קבוע מספיק שהוא יוכל לעשות משהו. אז עם מי מדברים תכלס?

playtrip

New member
תוציא אותי מהכלל.

או שאולי אפילו תקרא לי משתמט טהור... הם מעולם לא תפסו שמעולם לא היתה לי באמת בעיה נפשית... זה היה הכדור עצמו שהייתי עליו!

למעלה