חייסרין ודוגמן מגבות גאים להציג: ״הקרב על הכס״ - משחק חברתי!

חייסרין

New member
שירשור לדוגמה מהמשחק האגדי "הקרב על האי"

[URL]http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19367&msgid=31052311&archive=1[/URL]

כדי שתיראו כיצד המשחק הולך בד"כ, וכדי להחדיר בכם עוד מוטיבציה להירשם!

hagashaga

New member
שאלות לגבי המשחק

אמרתם שתשתלו בסיפור רמזים על הרוצח, אבל יש כמה שחקנים בקבוצת לאניסטר, אז איך תבחרו למי להתייחס? סתם באקראי?
ובאותו עניין, אם יש כמה שחקנים שהם בקבוצת לאניסטר איך מחליטים את מי הם רוצחים? אם נגיד אין הסכמה ?
והאם הבנתי נכון: בעצם כולם יודעים איזה דמויות יש ואת שמות השחקנים, רק שלא יודעים מי זה מי עד שאותו אחד נהרג ואז מגלים מי הוא היה? כאשר תושבי ווסטרוז מצביעים להוצאה להורג הם רושמים שם של דמות או של הבן אדם?
האם ההצבעה להוצאה להורג נעשית בפומבי כך שכולם רואים מי הצביע למי? אם כן אז זה אומר שגם הלאניסטרים נחשבים כ"תושבי ווסטרוז" ומצביעים? אחרת רואים מי לא הצביע ויודעים שהוא לאניסטר, ואם הם מצביעים אז בעצם הם יכולים להטות את ההצבעה ?

lost109

New member
אעשה לך קצת סדר

בשביל זה יש את קומונת הלאניסטרים (קומונת הרוצחים). שם הם יבחרו בכל לילה מי הרוצח מביניהם ואת מי הם בוחרים לרצוח, כלומר איזה משתמש (דמות מסויימת) ייהרג. כמובן שהקומונה תהייה סגורה רק לשחקני הלאניסטר. יכול להיווצר מצב מסויים במהלך המשחק שרוצח מסויים יייבחר לרצוח כמה פעמים ואפילו ברצף. הכל תלוי בהחלטה של הלאניסטרים.
במקרה שיש אי הסכמה בין הרוצחים לגבי זהות הרוצח (מה שמאוד נדיר, לא קורה כמעט), אני וחייסרין נגריל את הרוצח.
הבנת נכון, כולם יודעים איזה דמויות יש אך לא יודעים לשייך את הדמות למשתמש עצמו עד שאותו אדם נרצח/מוצא להורג, רק אז הוא נחשף. כשתושבי ווסטרוז בוחרים את מי להוציא להורג, הם רושמים את את הבנאדם, כלומר את שם המשתמש בפורום. הם לא יודעים כמו כולם מי זה מי ואיזה דמות הוא/היא.
ההצבעה להוצאה להורג נעשית בפומבי, כולם רואים מה כל אחד בחר והצביע. גם הלאניסטרים מצביעים כמו כולם, ולכן מצב זה לא מאפשר לדעת מי הוא הלאניסטר ומיהו תושב ווסטרוז. הם יכולים כמובן להטות את ההצבעה ולשחק לפי הטקטיקה וצורת המשחק שהם יחשבו לנכון ולגרום לבלבול האוייב ותעתוע בתושבי ווסטרוז. זה מה שהופך את המשחק למעניין ומרתק.
&nbsp
מקווה שהבנת את תשובותיי. אם יש עוד שאלות, אל תהסס!

חחח טעות שלי.. ההודעה נכתבה מחשבונו של עמיחי!

סליחה עמיחי! למען הסדר הטוב, אני ועמיחי חברים טובים. הייתי אצלו ובטעות הגבתי את ההודעה שלי מהמשתמש שלו..

לא שמתי לב שהחשבון שלו עדיין מחובר.

חייסרין

New member
חחח ואני ניסיתי להבין..

למה עמיחי חושב שהוא יגריל איתי נרצחים במשחק XD

The Drowned

New member
נשמע טוב

שם מלא: דניאל בן שמואל
שם חיבה: מלך
עיר מגורים: עמק חפר
תחביבים: מוזיקה, סרטים, גיימינג, טרולינג!
סדרות אהובות: Lost
סרטים אהובים: Shutter Island, Nightcrawler, Enemy, The Babadook, Frank
פרק אהוב: עונה 1 פרק 2
סצנה אהובה: הנאום של ת'יאון, עונה 2 פרק 10
דמות אהובה: שירין באראתיון
דמות שנואה: ג'ורה מורמונט
איך הסוף היה נראה מבחינתי: בזיזה, גניבה, רצח והרבה מאד סבלנות אינטרסנטית: בכל היבשות - ללא פתרון מהותי.

Moiraine

New member
רעיון מגניב

אבל לצערי לא אוכל להשתתף (בייחוד כשתקופת מבחנים ברקע).

לי אישית יצא כמה פעמים לשחק וורוולף אונליין והיה ממש נחמד.
ואם כבר תפקידים מיוחדים - יש עוד כמה תפקידים שאתם יכולים לשלב כמו ראש עיר, קופידון או מגדת עתידות/ מכשפה.

בכל מקרה אשמח לקרוא את הסיפורים וכו'.

שם מלא: ירמיהו לימן
שם חיבה: ירמי
עיר מגורים: ירושלים
צבע אהוב: אפור
תחביבים: קריאה, משחקי לוח, משחקי מחשב, קולנוע, ציור, פילוסופיה
סדרות אהובות: לא צופה כמעט בטלוויזיה. לפני משחקי הכס זו הייתה דומני בטלסטאר גלקטיקה, ולפני כן אולי סיינפלד. בעצם גם את מראה שחורה ראיתי ואהבתי.
סרטים אהובים: טריינספוטינג, 12 המושבעים, הטוב הרע והמכוער, עיר אפלה, קבר הגחליליות, קולו של כוכב רחוק... יש עוד המון.
פרק אהוב במשחקי הכס: בחירה קשה. אולי "ועכשיו משמרתו מסתיימת", פרק 4 בעונה 3. מה אין שם? אציין רק את שחרור אסטאפור, שמצליח לרגש גם בצפיה חוזרת.
סצינה אהובה ממשחקי הכס: שוב, בחירה קשה. אולי "כאוס הוא סולם". הדיאלוג והמונטאז' הטובים ביותר. יש מונולוגים מוצלחים יותר ("לא הרגתי את ג'ופרי, אבל הלוואי שהייתי") סצינות אקשן טובות יותר ("אנסת אותה, רצחת אותה, הרגת את ילדיה!"), וסצינות קרב טובות יותר ("אלה אנשים אמיצים שם מחוץ לשערים. בואו נהרוג אותם!"), אבל "כאוס הוא סולם" הוא הסצינה הטובה ביותר בלי מדדים חיצוניים (כמו ההשפעה שיש לסצינה על הצופים בהקשר התרבותי שלהם, שאז עריפת הראש של נד או הגילוי כיצד נוצרים האחרים מרעישים הרבה יותר).
דמות אהובה ממשחקי הכס: טיריון. בנאלי, מתבקש, אבל אחרי שלקחתי ממנו את המונולוג במשפט שלו כסצינה, אני אקח אותו כדמות. ג'יימי גם עושה עבודה טובה, וכמובן ברון וסאנדור קלגאן. ועדיין טיריון מחזיק על הכתפיים הרחבות שלו חלק נכבד מההצלחה של הסדרה.
דמות שנואה ממשחקי הכס: סאנסה. בספרים יותר מאשר בסדרה, אבל גם בסדרה היא לחלוטין מוערכת יתר על המידה.
אם הייתה לך ההזדמנות לכתוב את הסוף של משחקי הכס, כיצד הוא היה נראה? דאני חוזרת לכס המלוכה בדרום ומייסדת ממלכת דרקונים, ג'ון הופך בסיוע האחרים למלך הלילה בצפון, הקסם חוזר לעולם והמפסידים הגדולים הם הפוליטיקאים הקטנים.

(אגב, השם לעיל בדוי. השם האמיתי כרוך ביותר מדי אאוטינג בשבילי. אז נתתי רמזים)

The Drowned

New member
אוקיי אז?

המשחק יוצא לפועל? או שאפילו בתקופת יציאת פרקים מהסדרה (שאנשים עוד ערניים פה) הפורום דועך?

חייסרין

New member
לא הגענו למספר המשתתפים המינימאלי שהגדרנו.

אבל אנחנו שוקלים לפתוח את המשחק בכל זאת, בעיקר כדי ששאר גולשי הפורום יוכלו לצפות בסבב קצר מהצד, ואולי יחליטו להשתתף בסבב הבא :)
ההחלטה תתקבל עד מחר בערב.

חייסרין

New member
תחילת המשחק נדחתה למחר בבוקר

עקב אי-זמינות זמנית של דוגמן מגבות, שהחליט לצאת לדייט הלילה (לפחות היא יפה (אחרי הכל, הוא דוגמן מגבות), אז אני סולח לו). יש עוד זמן להירשם עד מחר בבוקר!

משחק מדליק!

שם : לילוש
שם חיבה לולי
מין נקבה
גיל 22
צבע סגול
סדרת: משחקי הכס שובר שורות אבודים נמלטים דקסטר דאונטן אבי
סרט: הסנדק 1 2 3
פרק אהוב חתונת הדמים
סצנה אהובה מותו של גופרי
דמות אהובה הגמד
דמות שנואה אריה

חייסרין

New member
רשימת שחקנים סופית

1. hagashaga
2. AlonPe
3. lost109
4. הכי גבר כאן
5. The Drowned
6. דיוגנס מסינופה
7. סקאלית בדם
&nbsp
התפקידים נשלחים כעת במסרים אישיים לכולם!

למעלה