הבהרות לגבי החוקים בעקבות שאלות של אחד השחקנים.
1. הכי מוקדם שהווארג יכול לבקש זהות זה מיד לאחר פירסום הלילה. בעיקרון, לפחות בתחילת המשחק, עדיף לו לבקש זהות רק לאחר שהוא ושאר השחקנים כבר חיפשו רמזים בסיפור הרצח והתחילו לגבש חשדות. בשלבים מתקדמים יותר במשחק, סביר להניח שכבר יהיו לווארג חשדות מלילות וימים קודמים, והוא ירצה מיד לאחר פירסום הלילה החדש כבר לבקש זהות של מישהו שהוא חושד בו.

2. מותר לדבר על סיפור הרצח בחופשיות עם כולם (ולא רק בפומבי) לאחר פירסומו. בזמן הדיון מותר להגיד בכל רגע למי אתם שוקלים להצביע, להצביע מתי שאתם רוצים, ולשנות את ההצבעה מתי שאתם רוצים בהתאם להתפתחויות. מותר גם לדבר על הצבעותיהם של אחרים.

3. לאף אחד אסור לחשוף או לרמוז לגבי תפקידו במשחק. לכן זה גם לא חוקי לחשוף לראווה את זהותו של משתמש מסוים (גם אם החשיפה היא שיקרית), מכיוון שזה כולל בתוכו את האמרה "אני הוא הווארג". גם למשתמש שאינו הווארג אסור לעשות זאת, כיוון שיש איסור על חשיפת הזהות, גם אם החשיפה העצמית היא שיקרית (אסור למשתמש שתפקידו הוא אריה סטארק להגיד שהוא ג'ון סנואו, למשל).

4. אסור לשחקן לבגוד בקבוצה שלו אם הסיבה לכך היא שהוא רוצה שהקבוצה השנייה תנצח. מצב כזה הורס את המשחק. אין מה לעשות במקרה ויש טרול שמנסה לעשות את זה, אבל אני מעולם עוד לא נתקלתי במקרה כזה (גם טרולים אוהבים את המשחק הזה ומשחקים אותו ברצינות). בנוסף, אסור "לבגוד" בקבוצה שלכם גם אם הסיבה לכך היא שלדעתכם יש שחקן בעייתי בקבוצה שלכם, שלמשל, סוחף את שאר השחקנים להצבעות לא נכונות כל הזמן (במקרה של קבוצת תושבי ווסטרוז, שמטרתם להצביע ללאניסטרים), שהכי טוב לקבוצה שלכם יהיה אם הוא יעוף. במקרה כזה, אתם יכולים לנסות לשכנע את כולם להפסיק להקשיב לו, או לנסות לשכנע אותו לשחק אחרת, אבל אסור לכם לנסות לשכנע את כולם שהוא לאניסטר רק כדי לסלק אותו, במידה ואתם לא באמת חושדים בו שהוא לאניסטר. לכולם יש זכות שווה לשחק, גם אם הם משחקים גרוע.

5. כל המטרה במשחק היא לנסות לשכנע כמה שיותר אנשים להצביע איתכם, גם אם אתם לאניסטרים וגם אם אתם תושבי ווסטרוז. לצורך כך מותר להתריס ו"לשסות" שחקנים בשחקנים אחרים, אך אסור לכתוב דברים שיקריים כמו "הוא שלח לי אתמול הודעה פרטית שהוא הרוצח".

6. החסינות היא להוצאה להורג שבסוף היום (לאחר ההצבעות) וללילה העוקב.
ברגע שמישהו זוכה בחסינות, אני וחייסרין מכריזים על כך בפומבי, וכולם יודעים מי זכה בחסינות, ולכן גם לא קורה מצב שבו מנסים להוציא להורג או לרצוח מישהו עם חסינות. בנוסף, החסינות היא פרטית, ולא ניתן להעבירה לשחקן אחר.

אם יש לכם שאלות נוספות, אתם מוזמנים לשאול