חישוב תשלום פיצויים-לעובדי טלמרקט

מצב
הנושא נעול.

doron62

New member
מישהוא יכול אולי לתת לי קישור

תקרא
עב (ת"א) 3790/02 חיים סעדי - לילי ניקוי יבש בע"מ (ניתן ביום 27.5.04 וניתן לאיתור באתר בתי המשפט). מוזכר שם גם פס"ד של ביה"ד הארצי, כדאי שתקרא גם אותו (ואולי בעיקר אותו - ע"ע 300327/98 אטקה בע"מ - דוד רטר, ניתן ביום 24.4.02). אייל
מישהוא יכול אולי לתת לי קישור
לאחד משני פס"ד לפחות? תודה מראש דורון

doron62

New member
עוד גליה שמילוביץ

אני לא מכירה התייחסות
של פסיקה ספציפית לעובדי טלמרקטין, למרות שאולי יש אך בכל מקרה סביר להניח שהיא לא תתנה על החוק. בכל מקרה החיפוש הזה נראה לי כ"כ מיותר. למה אתה צריך הפניה ספציפית? למה החוק לא מספיק? לפי ההסבר שלך זה מקרה פשוט של פיצויי פיטורים. עמלות נכללות בחישוב הפיצויים ובונוסים לא. נקודה. אין זה משנה במה עסקת. בהצלחה.
עוד גליה שמילוביץ
עדין לא אמרת לי הכן בחוק עצמו יש התיחסות לעניין הכללת או אי הכללת עמלות בשכר לפיצויים. אודה לך מאד אם תפני אותי לסעיף הספציפי בחוק או בתקנות המדבר על כך.

תקנה 9.

עוד גליה שמילוביץ
עדין לא אמרת לי הכן בחוק עצמו יש התיחסות לעניין הכללת או אי הכללת עמלות בשכר לפיצויים. אודה לך מאד אם תפני אותי לסעיף הספציפי בחוק או בתקנות המדבר על כך.
תקנה 9.
קיימת גם תקנה 9 הקובעת בפרוש: "היה שכר עבודתו של עובד כולו או מקצתו משתלם בעד ביצוע עבודה מסויימת או בחלק מהפדיון שהיה עיקר שכר עבודתו לפי כמות התוצרת, יראו כשכרו האחרון ביחס לשכר כאמור את השכר הממוצע של שנים-עשר החדשים שקדמו לפיטורים." במילים מסובכות הם אומרים - עמלות.

doron62

New member
תודה

תקנה 9.
קיימת גם תקנה 9 הקובעת בפרוש: "היה שכר עבודתו של עובד כולו או מקצתו משתלם בעד ביצוע עבודה מסויימת או בחלק מהפדיון שהיה עיקר שכר עבודתו לפי כמות התוצרת, יראו כשכרו האחרון ביחס לשכר כאמור את השכר הממוצע של שנים-עשר החדשים שקדמו לפיטורים." במילים מסובכות הם אומרים - עמלות.
תודה
אוקי ניתן אכן להבין זאת מהסעיף.

מצב
הנושא נעול.
למעלה