חיתולים - לא

anat30g

New member
חיתולים - לא ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

לאור הפרסומות הרבות שיש לאחרונה בנוגע לחיתולים - החלטתי לעלות שאלה בנושא. 1. באיזה סוג של חיתול אתם משתמשים? 2. האם אתם מאמינים לפרסומות? 3. האם אתם משנים חיתול בהתאם למבצע/מחיר? ענת

jole

New member
כל מיני ../images/Emo102.gif

אנחנו משתמשים בכל מיני. קשה להאמין לפרסומות וצריך פשוט לנסות. אני בהחלט משנה את החיתולים בהתאם למבצעים שיש כי מצאתי שההבדלים בין החיתולים השונים היום בשוק לא גדולים כל כך מכוון שלפחות בחודשים הראשונים מחליפים מליון פעם ביום. היום יש לי תינוק בן חודשיים ואני אתן לך דוגמא- פמפרס נחשבים חיתול טוב ולכן הוא קצת יקר יותר מאחרים. אני מצאתי את יהונתן עם בגדים רטובים יותר פעמים עם "פמפרס מאשר עם "טיטולים" שהוא חיתול זול יותר. סוג החיתול די משתנה עם הגיל כי אני זוכרת שכשהגדול שלי היה החיתולים (אני מדברת על גיל שנה בערך)השתמשתי ב"הגיס" שבאמת הייתה להם יכולת ספיגה מדהימה והעור נשאר יבש.

אז ככה-

1. האגיס- היחיד שמתאים לגזרה של הדוגמנית הקטנה ומונע קיי עד העורף. 2. לא. אני מאלה שלא מאמינות אף פעם לגורם שמנסה למכור לי. 3. לא, בגלל הסיבה שפורטה ב-1.

עברתי לליטופים סטצ´ מאז הכנס של

להיות משפחה בגני התערוכה וגם בגלל המחירים של האגיס ודומיו. ומאז לא שיניתי וזה כמעט 5 חודשים כבר. החיתול מאד מתאים לדוגמנית שלי ולא עושה לה סימנים על השמוליקים שלה כמו החיתולים האחרים. גם לא גורם לה להיות הרטובה עד הצוואר והכי חשוב גם אם הילדה עשתה 2 טיפות פיפי היא לא מזעיקה אותי בצרחה. ולא גם אני לא מאמינה לסקרים ולפרסומת.

תפוח עץ

New member
תשובות

1. האגיס (מתלבשים יופי על הישבן שלנו). 2. עלי אפשר לעבוד בקלות - אבל בסוף אני לא קונה. 3. לא, אבל אני אקנה האגיס איפה שיש מבצע (נניח קנה האגיס בסופר וקבל מגבונים או קנה האגיס אצל משה בחנות ותקבל בובת פרווה)

דיאנה1

New member
והתשובות שלי: 1. פמפרס 2. לא, אבל

לפעמים נראה שיש מידע מעניין אז מנסים לבדוק אם יש שם שמץ של אמת (בדרך כלל אין...) בכל מקרה מאז שהרופאה של הבת הגדולה המליצה על פמפרס לפני יותר מ 6 שנים, עברנו להאגיס, חזרנו לפמפרס ושום פרסומת לא שכנעה אותנו אחרת. 3. לא. לפעמים קונים במקום בו יש מבצע, אבל תמיד פמפרס ולא חיתול אחר.

בעניין חיתולים- מאמינה רק לניסיון

משתמשת בהאגיס או פמפרס (בדר"כ בהתאם למבצעים) לא מאמינה לפרסומות שבטלויזיה. מניסיון עם שני הסוגים, שניהם טובים ואין דליפות

iris & ben

New member
חיתולים

ראשית אני גרה בחו"ל לכן אתייחס רק לפמפרס והאגיס אנחנו משתמשים בפמפרס (האגיס עושים תפרחת אדומה לבן) ומאוד מרוצים יש אצלנו עוד חברה שנקראת loves שיש להם חיתולים טובים וזולים במעט אבל אנחנו עם פמפרס כי אני מקבלת עליהם קופוני הנחה ויש להם מבצע של אסיפת נק´ מהאריזה ומקבלים תמורתם צעצועים שווים של פישר פרייס-וזאת התשובה לגבי מבצעים ומחיר האם אני מאמינה בפרסומת? כן-אני תמיד נופלת למלכודת הזאת במיוחד עם חומרי ניקוי. לגבי חיתולים אז אנחנו עם הפמפרס עד לגמילה...

אנחנו משתמשים רק בהאגיס

אני לא מאמינה לפרסומות אלא למבחן התוצאה. עם האגיס איה קמה יבשה גם כשבחיתול יש ליטר לפחות של פיפי. אף פעם לא דולף והטוסיק חלק וחמוד. לכן אני לא מחליפה לפי מבצעים.

anat30g

New member
התשובות שלי

התשובות שלי: 1. לנו יש חיתולי יום וחיתולי לילה... ביום הזולים (טיטלים, תפנוקים, נאפ של היפר נטו ושל סנו) - כי גם ככה מחליפים להם כל שעתיים שלוש וגם הזולים מחזיקים מעמד אצלם. בלילה יש את היקרים - בעיקר פמפרס כי רק לפמפרס יש מידה 6... עם האגיס/פמפרס מידה חמש הם קמים רטובים. 2. גם אני לא מאמינה לפרסומות - רק לניסיון שלי... ובתור אחת שניסתה את הכל - אני חייבת לומר שבכל שלב בהתפתחות הפיסית שלהם יש חיתול אחר שיותר מתאים בגיזרה ולכמות הפיפי שהם מפיקים... 3. אני מלכת המבצעים - אני לא נאמנה לשום מוצר - ומה שזול באותו שבוע זה מה שאני קונה. סופשבוע נעים - ענת

תמיד פמפרס.

עם יובל ניסינו גם את האגיס וגם כל אחת ואחת מהדוגמיות שקיבלנו. רק פמפרס עשה לנו את זה ואיתו המשכנו עד הגמילה (בגמילה עצמה, מה לעשות, יש רק פולאפס של האגיס). עם מיכל פשוט המשכנו את המסורת בלי לנסות שום דבר אחר. לא מאמינה לפרסומות ולא משנה חיתולים (שמרנית...)

imale

New member
והחיתולים שלנו נבחרו לפי הגודל

רומי נולדה 2 ק"ג, ומי שלא חיתל 2 קילו תינוקת בחיתול-גדול-מדי, לא יבין על מה אני מדברת...
החיתולים הכי קטנים בשוק היו של האגיס, וגם קיבלתי המלצה מחברה, שביתה נולדה במשקל דומה. כיוון שהייתי מרוצה, המשכתי עד היום להשתמש בהאגיס. פרסומות לא עובדות עלי, אני די חשדנית - ובשביל לזנוח מותג אחד לטובת השני אני צריכה להיות מאוכזבת מהראשון - לאו דווקא מוקסמת מהשני. לא קניתי חיתולים אחרים, גם כשהיו מבצעים. אני מודה שחלק גדול מהחיתולים אני מקבלת מסבא וסבתא שלי (כמעט כל ביקור מביאים לי חבילה) ככה שלא יוצא לי ממש לקנות הרבה.

imale

New member
כן, היום יש ../images/Emo3.gif

אבל לפני 8 חודשים לא היה... ורק להאגיס היו חיתולים ממשקל 2.5 ק"ג, שזה עוד איכשהו מתאים בקושי לתינוקת של שני ק"ג. אני לא מאמינה שהיא היתה כל כך קטנה...

לא מדויייק...

אריאל נודלה לפני כמעט שנתיים במשקל 2.250 ומצאנו בשבילה גם האגיס (שהיו ממש גרועים לה) וגם פמפרס. בהקשר לנושא הדיון - אנחנו משתמשים בטיטולים, ובשנה האחרונה גם בלילה. מה לעשות, הטוסיק החינני שלה לא הסתדר לא עם האגיס ולא עם פמפרס. ו... סוס מנתח לא מחליפים, אז אנחנו לא מנסים אפילו דברים אחרים.

ואנחנו...

משתמשים בהאגיס. מבחינתי, האגיס ופמפרס אותו הדבר מבחינת ספיגה. השוני הוא, שבהאגיס הסקוץ´ של החיתול לא נדבק לגוף בכלל, רק לחיתול או לבגד. בשאר החיתולים, הוא נדבק גם לגוף וזה בכלל לא נעים. אני לא מאמינה לפירסומות, כי יש להן מטרה, לא? עכשיו, למשל, יש מבצע של האגיס ופמפרס, אבל אני אקנה את ההאגיס. רק כשנאלצנו להחליף חיתולים בתדירות גבוהה בגלל פריחה בבולבול, קניתי חיתול זול, והוא היה טוב למטרה (החלפנו חיתול כל שעתיים בממוצע - במקום כל 4 שעות).

פרסומות

לאחר ששמעתי משני מקורות שונים שאמינים עלי ביותר את הטענה שאובייקטיבי מדרגים גבוה את מי שמשלמים להם יותר, וקראתי את זה במספר הזדמנויות בפורומים, אני לא מתייחסת לפרסומות שהם עומדים מאחריהן. אני רוצה להסב את תשומת ליבך לכך שכמעט תמיד זו חברה ישראלית שמדורגת גבוה....כנראה לא מטעמי ציונות. לגבי חיתולים חד פעמיים - האגיס ראשונים, פמפרס לא רעים אבל נוקשים יותר - והשאר די גרועים לטעמי. מתפרקים, רטובים, נוזל מהגומי. איכס. REGARDLESS מה שהם מספרים על עצמם בפרסומות

שירי ל

New member
למה האגיס ולעולם לא פמפרס

האגיס- ניסיתי בהתחלה ואחרי שראיתי שאין תפרחת המשכתי. אם זה עובד למה לשנות? לא אקנה בחיים פמפרס, או אבקת כביסה אריאל, או קרפרי - או כל מוצר אחר של חברת "פרוקטור אנד גמבל" שהיא מבין החברות הגדולות המנצלות בעלי חיים ומבצעות בהן ניסויים בשם הערך הדגול של הקוסמטיקה. אני יכולה לשים לאופיר חיתול על הטוסיק בלי שמישהו עבר עינויים בשבילו. אני אוהבת פרסומות, מבצעים ואני גם מוכנה לשלם קצת יותר על אריזות מושקעות ונוחות יותר של מוצרים. לגבי אובייקטיבי, קראתי לא מזמן בידיעות אחרונות כתבה בנושא הסקר הספציפי הזה של החיתולים שבו נבדקו- 16 תינוקות בדיוק. כך ש-10% שעליהם הם מדברים יוצא בדיוק 1.6 תינוקות...

שירי ל

New member
תשובה

אני אף פעם לא יכולה לדעת ב-100%, אבל החברה הספציפית הזו ידועה מאוד בעניין ולכן אני מחרימה אותה. אם זה מעניין אותך יש באתר הזה רשימה של החברות שאינן מבצעות ניסויים בבעלי חיים, וכדאי להשתדל לרכוש את המוצרים שלהם. חוץ מזה, תמיד להעדיף מוצרים עם הסמל של הארנב הקטן עליהם, כי זה מציין שהם אינם מבצעים ניסויים. אם אפשר להפיק את אותו מוצר עם ובלי, אז למה לתת יד ולממן חברות שעושות ניסויים?

למעלה