חיתולים - לא

מאז ומתמיד HUGGIES

מאז שאורן נולדה אנחנו משתמשים בהאגיס ומאוד מרוצים מהתוצאות. הייתה תקופה מאוד קצרה שמחירים עלו בצורה משמעותית, אז קנינו פמפרס ולא הייתי מרוצה מהם - הצד החיצוני עשוי ניילון וזה נראה לי כחוסם את האוויר. מייד לאחר שהמחיר התייצב (אחרי חבילה אחת) החלפתי את הפמפרס שנותרו חזרה להאגיס. טיטולים ישראליים בכלל לא ניסיתי אחרי ששמעתי מנסיון רע של חברות. פרסומות ממש לא עושות לנו את זה, ולא רק בתחום הטיטולים

לגבי המחיר

כשעומר נזקק בזמנו להאגיס, המחיר נע בין 67 ל- 82 ש"ח לחבילת חיסכון. היום 49. כיוון חיובי

כשהמצב מח#%&בן ../images/Emo123.gif

עם ספיר השתמשנו רק בטיטולים, כי זה היה לפני ארבע שנים, ואז פמפרס והאגיס היו חדשים בארץ והיה צריך משכנתא כדי לקנות אותם. אנחנו הולכים עם מחשבון לחנות, ומחלקים מחיר פר כמות. חיתול של האגיס ופמפרס עלה אז בין שקל לשקל ועשרים אגורות (!!!) פר חיתול, לעומת טיטולים שעלה חצי שקל פר חיתול. היום, כשההפרש בין האגיס/פמפרס לכל השאר הוא של 10-20 אגורות פר חיתול, אנחנו קונים פמפרס או האגיס בהתאם למחירים ולמבצעים, בד"כ פמפרס כי הוא עולה רק 46-48 ש"ח לחבילה ג´מבו בכלבו חצי חינם בפ"ת. מדי פעם, אגב, יש מבצע ב"יד יצחק" בראש העין, ששלוש חבילות של פמפרס עולות רק 120 ש"ח. למי שקונה מרוכז או למי שקונה ליותר מתינוק אחד - זה מאוד משתלם. אשר לפרסומות - לא ממש. אובייקטיבי קובעים לפי כל המרבה במחיר. אשר למבחני הספיגה והיובש: עשיתי מבחנים משלי. התוצאות שלי היו: ליטופים והמותג של סופרסל (נאפס), למשל, גם משאירים את העור יבש (אגב שניהם אותו מוצר, שניהם תוצרת סנו, רק ש"נאפס" הוא משהו בין ליטופים וליטופים פרימיום. הוא מגע בד אבל סגירה של מדבקות). טיטולים לא מגן על העור מרטיבות ולא סופג הרבה. טפנוקים היה מתחת לכל ביקורת, אם כי לא ניסיתי את טפנוקים הופ החדש. פמפרס והאגיס היו הכי נוחים לכפיר ולנו מבחינת מבנה, לכידת בריחות (חוץ מאשר בשילשול חריף), סגירה נוחה, ספיגה טובה, ומיעוט גירויים בעור.

anat30g

New member
טפנוקים הופ

הייתי עם אחד התאומים בסופר-פארם. הילד ראה אריזה של טפנוקים הופ ואימץ אותה אליו (וקרא בקול - הנה קקי הופ) ... אז קניתי אותה. החיתול דק מאוד ויש בפס של הסקוטש את העפיפונים של הופ... הילד היה מאוד מאוד מאושר להחליף חיתול (דבר שלאחרונה הופך יותר ויותר קשה)... והכי הכי הכי.... החיתול ספג את היום ואף עברנו איתו את הלילה, בבוקר החיתול היה מלא והילד קם יבש!!!!! עם האגיס ופמפרס מידה 5 זה לא קורה לנו. חשבתי שזה מיקרה חד פעמי וניסינו עוד לילה ועוד לילה... והתאומים קמים יבשים. אין טוסיק אדם ואין זילות.... המחיר יחסית זול - אז בהחלט שווה לנסות.

רותי ע

New member
הם היו מצויינים גם לפני שהיה

עליהם עפיפון. מצטרפת להמלצה ולא קונה רק בגלל שבסופר אין את המידות הגדולות..
(התפשרתי על האגיס).

Yarik N

New member
המחיר זול??????

חלקי את המחיר ששילמת במספר הטיטולים שיש בחבילה (30 נכון?) ואמרי לנו מה המחיר לטיטול בודד. אני גיליתי כי ה"זולים" עלו לי הרבה יותר "פר" טיטול מ"היקרים". ייתכן כי מאז הוזלו הטיטולים.....

נכון! גם אני שמתי לב שהזולים דווקא

יוצאים יקרים יותר! אבל הייתי בטוחה שאני טועה כי זה לא אמור להיות ככה..

Yarik N

New member
אני ממש זוכר שהזולים היו יקרים

יותר פר טיטול. (זה היה לפני כ-8 חודשים) אבל אני אבדוק מחר בסופר שוב. אני זוכר שהופתעתי לגלות שבחבילת טפנוקים שנראית באותו גודל כמו האגיס יש חצי מכמות הטיטולים כיוון שהאגיס ארוזים דחוס מאוד והישראליים ארוזים בצורה אוורירית מאוד. אף אחד כאן לא מבצע את פעולת החילוק של המחיר בכמות הטיטולים??

שאלה לתושבות ארה"ב

כמה עולה חבילה של פמפרס וכמה עולה חבילה של האגיס בארה"ב? (בדולרים) תודה

anat30g

New member
תשובה ישירות ממישיגן

אני לא גרה שם - אבל אחותי שם.... שאלתי אותה כמהעולה פמפרס והאגיס אצלם... בסביבות 18 דולר לאריזה "כפולה" - רק שהגודל של כפולה שם וכפולה פה לא זהה... אצלם במידה 2 יש 108 חיתולים... וזה אריזה כפולה... פה יש רק 80 למיטב ידיעתי... אבל אולי אני טועה כי מזמן לא השתמשתי במדיה 2... כשיש מבצע יעלו פמפרס והאגיס בסביבות 16 דולר - ואם יש עוד קופון הנחה זה יוריד עוד דולר מהמחיר. יש שם חיתולים בשם "לאב" שהם זולים יותר שהמחיר ללא מבצע הוא 16 דולר לאריזה כפולה.

iris & ben

New member
מחירים של פמפרס והאגיס בארה"ב

ראשית זה משתנה בדרג סטור זה עולה הכי יקר בסופר זה עולה : חב´ של 38 חיתולי פמפרס מידה 5 עולים 11$ ו-99 סנט או 12$ ו-99 סנט האגיס עולים אותו הדבר בערך (דולר לפה דולר לשם) אני קונה בהאנגר מיוחד ששם קונים דברים בכמיות גדולות וזה יוצא הרבה יותר זול ושם חב´ של 128 חיתולים של פמפרס מידה 5 עולים 28.99$ האגיס עולים שם אותו מחיר בדיוק מקווה שעזרתי

**סיגל**

New member
ואנחנו השתמשנו ונהננו מ

חיתולים מכותנה שנראים ונוחים כמו החד פעמיים, רק הרבה יותר זולים ובריאים לתינוק ולסביבה...

רותי ע

New member
אבל חיתולי בד צריך לכבס

וחומרי הניקוי הם גם פגיעה באוזון.. (ככה קראתי).

אז ככה-

האגיס (פעם היינו מחליפים בין האגיס לפמפרס לפי המבצעים ומצב הרוח אבל הפמפרס האחרונה שקנינו (לפני שהם יצאו עם החדשים) עשו לנו גירוי בעור איפה שהסגירה וגם ברח לנו אז עברנו להאגיס סופית.. (גם עכשיו השאריות שיש בבית לא טובות לנו, מישהי צריכה? יש לי כמעט שתי חבילות... לא ממש מאמינה לפרסומות, והמבצעים עניינו אותי כל זמן שהם היו של החיתולים המועדפים עלי...

אצלנו זה ככה:

עם שחר עשינו את כל הנסיונות ועברנו את כל הטיטולים הקיימים בשוק ובגמילה פולאפס של האגיס. לתומר רק האגיס (עדיין) ולניתאי בנתיים פמפרס כי הוא ממש קטן (2.500 ק"ג). אני לא מאמינה לפרסומות של הטיטולים לכן רק לפי מה שטוב לילד, אם אני מתאכזבת אני מחליפה, וכשניתאי יגדל קצת נחליף להאגיס. לגבי מבצעים, כמעט תמיד יש גם בהאגיס וגם בפמפרס וכיוון שכרגע אני משתמשת בשני הסוגים אני מנצלת את כל המבצעים.

למעלה