חיתולים - לא

../images/Emo45.gif גם אני נמנעת ממוצרי פ&ג

הניסויים שלהם הם בעניין למשל של אלרגיות מאבקקות כביסה - טובלים חיה במים עם אבקת כביסה לחודש ורואים מה קורה לה. תחשבו על זה.
לשירי - המוצר היחידי שלהם שלא מצאתי לו תחליף זה השמפו של "הד אנד שולדרס" - המלצות תתקבלנה בשמחה

אנסה ../images/Emo51.gif

במילא אם זה לא יתאים לי - יש אצלינו שימוש רב בחומרי הקצפה לאמבטיה של עומר, כך שמוכנה לנסות כל דבר והמיותרים לא יתבזבזו לריק

iris & ben

New member
../images/Emo6.gif חנה עוד המלצות...

יש גם את השמפו שנקרא סלסוןבלו-מצויין וגם למקרים קצת יותר קשים-ניזורל

המסקנה שלי מהשרשור הזה, אגב

היא שמצבינו שפיר למרות הקיטורים
רובינו משתמשים כאן עדיין בחיתולים היותר יקרים שמונחים על המדף. ושרק ילך ויהיה יותר טוב !!

jole

New member
פרוקטור אנד גמבל-לא רק בבעלי חיים

סיימתי לקרוא עכשיו ספר שנקרא-ACRES OF SKIN. הספר מספר ומתעד ניסויים שנעשו בארה"ב על אסירים. עדויות מזעזעות על ניסויים החל ממשחות למיניהן וכלה בהזרקות תאים סרטניים בכדי לראות כיצד הגוף מתמודד איתם בניסויים שונים. אחת החברות שעשו שימוש נרחב באסירים הייתה פרוקטור אנד גמבל.

נורית מ.

New member
גם האגיס עושים ניסויים בבע"ח

חברת קימברלי קלארק מייצרת את האגיס והיא נמצאת ברשימה השחורה.

שירי ל

New member
את צודקת, לא ידעתי ../images/Emo10.gif

תודה על העדכון, כנראה שאין ברירה אלא אכן לעבור למוצרים הישראלים...

רותי ע

New member
השתמשנו תקופה ארוכה בתפנוקים כיס

גם ללילה והיינו מרוצים. נוחים וסופגים. אחרי שירדו המחירים המופרזים של פמפרס והאגיס עברתי את שניהם. ועכשיו רציתי לחזור לתפנוקים אבל..לא היה במידה גדולה. חבל.

האגיס ועכשיו פמפרס

מעניין ששאלת את השאלה, כי בדיוק השבוע בעלי חזר מקניות עם פמפרס (במקום האגיס, שאנחנו משתמשים בדר"כ), ולמה? בסופר היתה דיילת שעשתה הדגמה איך החיתולים של פמפרס סופגים נהדר לעומת האגיס (כפי שמראים בפרסומת בטלוויזיה) והוא השתכנע, וקנה. אז עכשיו אנחנו מנסים את פמפרס בלילה, כי תומר מאוד אוהד לשתות תה בלילה, ועם האגיס באמת פעם או פעמיים (אבל לא יותר!) הוא קם גם עם בגד רטוב, למרות שבדר"כ האגיס עושים את העבודה היטב. אני לא כ"כ אוהבת את פמפרס, הסגירה שלהם פחות נוחה ופחות טובה (לדעתי), כל פעם אני פותחת וסוגרת מחדש 10 פעמים, רק כדי להיות בטוחה שסגרתי טוב. אבל בלילות האחרונים, נראה שהם עושים את העבודה וסופגים היטב, והם באמת יבשים. למה לא ישראלים? לא יודעת. לא ניסינו. קיבלנו המלצות על האגיס, ועל זה הלכנו. ואגב, אחרי מה שקראתי פה, זו פעם אחרונה שנכנסים אלי פמפרס הביתה.

עירית ל

New member
לגבי ההדגמה

אני לא אומרת שהם מזייפים, אבל זה נראה לי סופר פשוט לזייף אם רוצים. מספיק שהמבחנה שמעמידים מעל האגיס לחוצה יותר לחיתול והמים יספגו יותר לאט.

_גלית_

New member
אנחנו השתמשנו בפמפרס עד לא מזמן

לא ידעתי על העניין עם הניסויים ועכשיו, לא נראה לי שנחזור אליהם אי פעם... עברנו להאגיס, עם אפיזודה זמנית בדרך של ליטופים (כן, כן, הושפעתי מהפרסומת והייתי חייבת לבדוק...) וכנראה שנשאר עם האגיס!

למעלה