חי-חי-חי-חי. ששר ימ.

פולי3

New member
חי-חי-חי-חי. ששר ימ.

לא אכפת לי על האבנים, כי אני לא אהיה כאן עכשיו, חע חע ! קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו קסו [URL='http://']![/URL]

Horse Wishper

New member
זה לא פייייייייייר../images/Emo7.gif

אני בכוונה חיכיתי עד 8 וחצי או רבע ל-9 בסבלנות וחשבתי שהפעם יהיו אנשים פיירים בפורום....
ואני מדברת על אלה שלא איכפת להם מהתנאי שפותחים ב-8:45....
לא פיייייייייייייייייייייייייייייייייר

Horse Wishper

New member
כןןןןןןןןןןןן אתה לא רואה בכל

השרשורים היומיים שפותחים ב-7 או 8 ומישהו רושם: "פעם הבאה לפתוח ברבע ל-9
אז תקראו ותסתכלו...

ננממפפפ חחחח אני חושבת

שזה ממש מצחיק לראות מישהו פותח שירשור יומי ואיך כולם מתלוננים. חחח הכי מצחיק שזה בכלל לא מזיז למי שפותח
^_^

לי Li

New member
זה מצחיק באמת

ואני עדיין לא מבינה מדוע פתיחת השרשור היומי זאת כזאת אטרקציה 0.0 כאילו, מה זה משנה מי פותח את השרשור? 0.0" oh well... תעלומה

לי Li

New member
לא

וגם לא נראה לי שאני אפתח כי כולם כל כך נלחמים על זה XD ולי לא באמת משנה ^^"

Fay Wood

New member
חחח רק עכשיו הבנתי מה רשום למעלה!!

טוב.. אז היום יהיה קוהאקו צ'אן והרבה סאנגו...
ואני הלכתי לראות את פרק 16 (סוף סוף ירד!!) בי בי לכם אנשים...

למעלה