חי-חי-חי-חי. ששר ימ.

לי Li

New member
מקפיצה ../images/Emo185.gif

כדי שלא יחשבו שאין שרשור יומי ^^" צפייה מהנה לכולם!
*הולכת לראות את הפרק*

Fay Wood

New member
אמממ טוב אנשים עוד מעט מתחיל הפרק

ומחר יש בצפר
ככה שאני לא אהיה פה עד מחר לפני אינויאשה (בעעעע למה בצפר??!?!?!?) אזזז... שיהיה אחלה פרק... ואני לא אהיה פה
אני שונאת בצפר... אז אממ תהנו מחר? לא... טוב ביי...

GalaxyAngel

New member
הווו.. כל כך..

עצוב... אבל מה המוזיקה ששמעו בסוף? זה נשמע כמו ערבוביה של אנלא יודעת מה.. בכל מקרה.... ;___; קוהאקו כזה מסכן שזה מה שיקרה.. ומחר.. יו סאנגו הגזימה!!!!!!! להתאבד? להתאבד?! סאנגו מסכנונת!! קוהאקו אוממל קט.. נאראקו אני שונאאאאאאאאאאאאאת אותך ;____;

MayaChan

New member
פרק נחמד!

מחר בטח יותר... שאלה
למה מתעלמים לגמרי מהשיחה של אינו' וקגומה בפרק הקודם? ולמה מירוקו התכוון כשהוא אמר "הוא מראה סימנים של חרטה"?
סה"כ פרק נחמד.

Kagome13

New member
../images/Emo10.gif

להתאבד?! גם להרוג את אחיך הקטן זה הגזמה
אממ..גם לא האמנתי שקגומה תרגיש עם אינויאשה בנוח..לא יודעת..אחרי מה שקרה

Horse Wishper

New member
אייייייייייייייייייייייי

זה היה פרק מרגש כזה כשקוהאקו חזר לסאנגו והיא חיבקה אותו והוא שמח והכל... זה היה מצחיק בהתחלה כשסאנגו ומירוקו דיברו ואז אינויאשה הסתכל עליהם במבט מפחיד ואמר כזה: "מה אתם מדברים עליי
" פחדתי כשהראו את קוהאקו הרג את כולם אז... אמא'לההההההההההה הוא הולך להרוג את קגומההההההההההההההההה טוב אני יודעת שלא כי אז לא תהיה סידרה אבל איזה פחדדדדדדד........ *כוססת ציפורניים ומחכה בקוצר רוח למחר* 2 שאלות: 1. מה זה הדבר שהם רכבו עליו בהתחלה
2. מי זה ה"שועל" הגדול הזה

Horse Wishper

New member
הולכת להתאבד../images/Emo35.gif

אהההההההה וואללה.... אמרו שהיא רצתה להרוג את קוהאקו ולהתאבד....... *משוגעת מדאגה לקגו ולסאנגו*...............

harar8

New member
הדבר הזה

זה החיה שנראת כמו דוב רואים אותו בסיום השיר מי שנמצא עם קירארה שמגרדת בגלל הפרעוש אז הוא יכול להשתנות לדבר, הוא בטח שד. והוא חבר של מירוקו.

פולי3

New member
היה פרק חביב.

בכלמקרה, סאנגו ממש הגזימה ! להתאבד בגלל האח שלה שעדיין מתחת לשליטת נאראקו ?

איזו אמיצה קגומה../images/Emo99.gif

ראיתם איך היא ירתה בשדים???? אמיצההההה
קוהקו קצת הרבה קרצייה, אני מתחילה לפתח נטייה לא לחבב אותו :| סאנגווווו, היא כל כך יפה ונסגדת! איזה הקרבה זו להרוג את אח שלך ואז להתאבד כדי שלא יהיה בשליטה של נראקו. היום היה קאגורההה
אני כל כך אוהבת שהיא אומרת "אכן" במבטא כזה סקסי
יוווווו קאגורה אני אוהבת אותהההה
מירוקו! איך אפשר לשכוח את מירוקו המדהים הזה, מה שהוא עשה למען סאנגו היה יפה מצידו. לפעמים נראה לי שמירוקו הוא היחיד שמבין את כל הצדדים עם הכי הרבה היגיון. אני מעריצה אותו ^_^

GalaxyAngel

New member
ובקשר למירוקו

מה שהוא יעשה בשביל סאנגו מחר יהיה יותר טוב, הוא הולך להשתמש בחלל אוויר שלו או משהו כדי.. אממ.. טוב אנלא זוכרת אני רק זוכרת שאמרו שהוא יעזור לה ^^

Stinki Winki

New member
נכון!

מסכימה על שני דברים
: 1. שקוהאקו די עולה על העצבים. 2. גם אני חושקת בגב החשוף של נארקו!

keshush

New member
היה פרק נחמד

פספסתי את ההתחלה ראיתי מהקטע שקוהקו גוזר את העצים מישהי יכולה לספר לי מה היה בהתחלה??? מסכנה סאנגו בפרק הבא היא תרצה להיתאבד!!!!!!!!

keshush

New member
התכוונתי להתחלה של הפרק של היום

אם התכוונת לענות לשאלה שלי... אם לא אז לא הבנתי נכון אותך

special girl1

New member
פרק יפה ../images/Emo13.gif

ח אעהבתי איך שבהתחלה אינו צעק על סאנגו ומירוקו "מה אתם מסתכלים עליי ככה?!?!?!?!?!" חחחחח זה היה מצחיק מסכנה סאנגו... מה שהיא צריכה לסבול... אני מקווה שמחר היא לא תפגע באח שלה...

למעלה