חי-חי-חי-חי. ששר ימ.

ליסאן

New member
פרק יפה ../images/Emo41.gif

אני אוהבת את הפרקים שמראים את מערכת היחסים של קואהקו וסאנגו זה כלכך חמוד. אם כי צפוי מחר הולך להיות אפילו יותר יפה !! ושימו לב לסבלנות הבלתי אנושית שלי שאני כבר לא אומרת כלום על שעות הפתיחה של השירשור....

אוף... עם הנארקו הזה!../images/Emo46.gif

עכשיו אני שונאת אותו רשמית! מה יהיה עם קוהאקו המסכן הזה כל הזמןמנסים להרוג אותו או לשלוט בו אופי...כל הפרקים עם קוהאקו עצובים!

Buyo H

New member
הפרק הזה הגיע כל כך מהררררר../images/Emo2.gif

והיתה טעות בתרגום.. סאנגו אמרה משהו על קוהאקו, ובמקום קוהאקו רשמו סאנגו.. ולא סתם סאנגו, "שאנגו">_> ממ.. לא ממש אהבתי את הפרק הזה
הוא לא היה כזה מעניין-_-

שיו איזה פרק עצוב!!!

סאנגו מדהימה!! אבל עד כדי כך להרוג את קוהאקו?? ואז להתאבד?? מחכה למחר!!

פרק טווב.^_^../images/Emo19.gif

אוי, זה היה לי כזה עצוב כשסאנגו אמרה שעכשיו קוהאקו חזר אליה..
מאו.

הפרשנות הגדולה+קוהאקו

קודם כל,היום.... אינו: "אולי אני יתן לו מכות?" <וככה יחזור הזכרון לקוהאקו> ק: "אינויאשה,די
" הזוג הכי מושלם ומצחיק שיש
<אבל מקום ראשון במצחיקיות
,לוקח שאנגי+מירו> ויש לי גם שאלות: 1. מי השועל הזה שעוקב אחריהם <אינו+ק+שאנגי+מירו...> כמעט לכל מקום
2. למה קוהאקו התחיל להסמיק
ולהיות נבוך
והנה הפרשנות לפרק יום שישי <+ש.ח שבת>::.. "ק+אינו נולדו כדי להיות זוג....ואפח'ד לא יכול להרוס אהבה
שכזו,<אפילו לא קיקיו>. ק מתחילה להרגיש פרפרים
בעוצמה,שהיא יותר גדולה ממה שהרגישה עד עכשיו,ואינו מתחיל להבין,שהוא צריך להגיד ל-ק,שהוא אוהב את קיקיו,ואותה רק מחבב. אחרי השיחה עם אמא של ק,ק יודעת מה לעשות,ולוקחת את עצמה בידיים,וללכת לאינו,ולהגיד לו את מה שהיא מרגישה כלפיו. אינו מקבל זאת בצורה בוגרת ונבונה,ואורמ ל-ק,שגם הוא מאוד רצה לראות אותה <ממש כמו ק>. וכדי שיסתיים הפרק בשלווה וברוגע,ם הולכים יד ביד
,ומסתכלים אחד על השני". מה דעתכם
תגיבו
אוהבת
היגוראשית
נ.ב-התחלתי לאהוב את קאגורה

Fay Wood

New member
טוב שנזכרתי ../images/Emo9.gif

היה פרק ממש יפה אתמול... מסכן קוהאקווו.... הוא כזה חמוווד!!! והתרגום היה ממש גרוע לפרק של אתמול!!!!!! מתישהו סאנגו אמרה "קוהאקו" אבל רשמו בכתוביות "נאראקו" (דסלקטציה...) והיה קטע שלם שאינויאשה אמר והמתרגמים המפגרים האלה לא רשמו אותו!!!!!
אבל חוץ מזה פרק עצוב... נאראקו הבן זונה המסריח הזהההה!!!! מה הוא מכריח אותו להרוג את קגומה?!?!?!?!? קסווווווווווווווווו יש בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה למה למה למה למה למה למה למההה?!??!!??!?!?!!??!!?!! אין לי כוח
שית אני אפספס את ההסעהה!!!! טוב הלכתי... בי בי

לי Li

New member
פרק נחמד

קוהאקו נחמד, אני מקווה שהוא יינצל מהשליטה של נאראקו. סאנגו הייתה כל כך שולטת בפרק הזה ^_^ הקטעים שלה ושל אח שלה חמודים ^_^ LOL קרע אותי שהוא הסמיק שהיא חיבקה אותו, כאילו, היא אחותו >_>; (למרות שהוא לא ידע את זה ^^") הפרק הזה עבר ממש מהר בכל אופן, והפרק הבא נראה נחמד
אבל, למה שסאנגו תתאבד אם היא תרצח את אח שלה? זה רק יספק את נאראקו יותר >_>;

למעלה