חלום חיי - טיסה ב-F16

karpe

New member
סלחתי, אבל אתה טועה...

להלן הוכחה אחת מני רבות....גם לחרמנית - אל תמעיטי בערכו של ה-F16.

YHS

New member
../images/Emo6.gif מה טועה?

אמרתי בדיוק מה שאתה אמרת.

karpe

New member
אתה טוען שהוא

לא המטוס העיקרי להגנה אוירית בחה"א, ובקישור מופיע (ציטוט): "F-16 (או בשמו המלא F-16 Fighting Falcon "הבז הלוחם") הוא מטוס קרב סילוני תוצרת ארה"ב. מטוס זה משמש עשרות צבאות בעולם ומהווה את חוט השדרה של חיל האוויר הישראלי." ומאתר חיל האוויר : "מטוס קרב רב-משימתי, המשרת בחיל-האוויר במשימות תקיפה ויירוט. המטוס נכנס לשירות ב-1980, ומהווה עד היום את עמוד השדרה של החיל."

YHS

New member
בדיוק על זה אומרים "הבנת הנקרא"

אני לא טענתי שהוא לא חוט השידרה. הוא אכן חוט השידרה. אבל הוא לא המטוס העיקרי להגנה אווירית. את זה עושה F-15. כדאי להבדיל בין "חוט שידרה" ל"מטוס עיקרי להגנה אווירית". כאשר קוראים משהו ומצטטים מקור, ראוי לקרוא בדקדוק ולהבין בדיוק מה נכתב. במיוחד לאור העובדה שאולי גם מי שכתב באנציקלופדיה "כופף פינות" פה ושם.

וגם זה לא בדיוק נכון לימי שגרה

הדבר מבוצע בסבב בין הרבה טייסות שמפאת בש"ח לא נפרטם. בלחימה - אתה צודק!

YHS

New member
זה כבר ענין של ניואנס והגדרה

בבית למשל, אני ה"עיקרי" שיורד עם הזבל, אבך לפעמים כשאני עסוק גם אחרים עושים את זה. (מצאת גלובוס?
, אני לא אפסיק להטריד
)

ביום שישי, יאשה, ביום שישי

אגב, אם מתחשק לך, אתה מוזמן לבוא ב 7:30 להסביר לי, ובהזדמנות זו להתלוות אליי לתחרות נחיתות במגידו. עכשיו הכדור אצלך...

YHS

New member
הרמתי לי להנחתה

7:30? לא מוקדם מדי? אפשר לחשוב עד מחר?

מוקדם מדי?

אני קם ב 6:00 לשים את הילד בגן. תחשוב, תחשוב. רק תודיע בסוף מה החלטת. אגב, הגלובוס - עליי.

עוד פעם הגלובוס??? ../images/Emo6.gif

אם אתם כ"כ מתעקשים על הגלובוס - ראיתי אחד מדליק ברשת מלך הצעצועים. דוקא די גדול ולא יקר.

אמיר72

New member
באמת "לא מוריד מטוסים"

בגלל זה סא"ל (מיל') א.ס. הפיל 4 מטוסים בגיחה אחת במלחמת לבנון ... שלא לדבר על עוד כמה עשרות הפלות ...

YHS

New member
טוב, זה ברח לו בטעות

כמו הרקטות שברחו לבבן מהסקייהוק....

למעלה