חלום, שברו ובכלל

רסקול

New member
חלום, שברו ובכלל

אז מה אתם מאמינים בחלומות, בכושר הנבואי שלהם. כמה פעמים יצאו אנשים למסלול פרוע והרסני בגלל חלומות וכמה פעמים הם זכו בגלל חלומות, מי יידע? אבל כל הפתיח ה"חופר" הזה הובא כדי לספר לכם על החלום האחרון שלי: אז ככה - הייתי באמצע נהר הירדן עירום ועריה, נהנה מזרימת המים בין רגלי ומהדגדוג בכיס יהלומיי היקרים מפז. לפתע קבוצת דגים קטנה הגיעה לכיווני ובלי הרבה חוכמעס התחילו לנשוך אותי. מזל שהנהר לא שוצף, הרבצתי ריצה והגעתי לגדת הנהר, שלם ורק כמה נשיכות בכיס יהלומיי שהכאיבו. אבל אללי, שם המתינה הצרה הבאה. קקטוסים, אין מקום פנוי מהם. והם דוקרים, ושורטים. התעצבנתי נורא ואז בא סטיבן קינג ובשתי מלים הפך אותם לערימת פלומה נעימה ומרגיעה. נשכבתי על הלפומה רגוע ומאושר, וקמתי רק כדי להשתין.

TAINTED SAINT

New member
ועד שסויה תפרשן....../images/Emo101.gif../images/Emo77.gif

אני מקווה, אחי האהוב עלי כנדל ארסי במיוחד,שלא תתנגד שלבנתיים אנתח למענך את חלומך,עד שסויה תסיים לחמצן ותפרש אותו למענך בדרכה השנונה והמקסימה. העובדה שהייתה עירום ועריה באמצע נהר הירדן מעידה על התעניינות תת המודע שלך באפשרות של אורגיה בהשתתפותם של צליינים נוצרים.... כידוע לך אחד מסמליה הראשונים של הנצרות הקדומה,עוד לפני הצלב,היה הדג.נוצרים ברומא העתיקה זיהו אחד את השני לפי הדג שהיה רקום על בגדיהם,או עיי דג קטן מגולף מעץ שענדו לצווארם,הנצרות הייתה אסורה,והאריות בקולוסאום השמינו כתוצאה מכך... הנשיכות בשק היהלומים [שציינתה במפורש שלא הכאיבו] מציינות התלהבות וחוסר נסיון קודם במיו אוראלי....יש להניח שהיו סטרייטים עד שנקלעו לחלום שלך.... הקקטוסים על גדת הנהר מסמלים את "הצברים" הישראלים,שאינם מגלים פתיחות כלפי נטיות מיניות ששונות משלהם,והבדיחות הגסות שלהם בהחלט עשויות להיות דוקרות ומכאיבות...גם הצפיפות שלהם מרמזת על הסמליות הנ"ל... סטיבן קינג,כנראה סמל בחלומך את המלך המשיח,שבא וגאל אותך מיסוריך,והפך את כולם בחלומך לנעימים ופלומתיים...ערגתך נכרת בחלומותייך יקירי...פלומה...שיער הפנים הראשוני אצל נערים מתבגרים...רך ופלומתי לפני שמתחילים להתגלח... העובדה שקמתה להשתין,מגבירה את השערתי שאכן היה לך חלום רטוב...ואולי מעט קרי לילה מהסוג הטוב והמשובח... אני עתה מצפה בקוצר רוח לראות איך סויה שלנו תנתח את חלומך.... TAINTED SAINT

סויה 1

New member
סויה צריכה קודם כל לפרשן....

את חלומה הפרטי .אולי תעזור לה בכך.

TAINTED SAINT

New member
אהובתי...../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

חשבתי שאת רוצה לחלוק עמנו חלום ושאנו ננתחו למענך.... המעט שאני יכול לעשות אחרי הלילה הארוך שלנו......עדיין כואבות לי האצבעות
???SHALL WE DANCE TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
לא הבנתי יקירה...../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אם ראית בו חלום או סיוט...... ובכלל,מתי הספקת לחלום
ברוכה הבאה למועדון החולמות על הקדוש
בכל הלא קדוש לי אני נשבע שאינך היחידה כאן בפורום ש.....
את באמת רוצה שאנתח
TAINTED SAINT

למעלה