חלום, שברו ובכלל

SINFULLY SEXY

New member
סויה מתוקתי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo214.gif

עם יד על הלב ובלי זיוני מוח-למה באמת לא לקחת את ההצעה שלו להתחבר לאיסי איתו
על אמת אחותי
או שכבר היית איתו כל הלילה באיסי

איל512

New member
תעזבי את סויה!!!

תעזבי את סויה-מה הבעייה שלך איתה? הקדוש היה איתי עד שלוש כמעט באייסי
, אני לא יודעת עם מי אחריי...

SINFULLY SEXY

New member
סויה אחותי...דימיון....../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif

את מאמינה לרגע שהיה באמת איתה על האיסי עד שלוש ליפנות בוקר......
תעשי טובה.....את יודעת בת כמה היא.....
היא בגיל של מימוטו....תיתיחסי בהתאם.....בשלוש היא...

איל512

New member
../images/Emo7.gif את מזלזלת בי?

מאמי.. נשמה.. למה את חושבת שהגיל שלי זה מה שקובע את שעת השינה? מצידי.. היי מר קדוש איפה אתה עכשיו לענות לה? אני לא הבנתי מה קשה להבין בזה.... את לא בדיוק מכירה אותי.. =] אבל...............................
חכו כמה דקות לקדוש שלנו שיסיים לאכול.. אולי הוא יגיב לך על המחשבה השגויה שלך לגביי... ------------------------------------------ מוטורהד שולטיםםםםםםםםםםםםםםם

סויה 1

New member
איל 512...

רק בינינו.... בלי שאף אחד רואה מי זאת להקת מוטורהד......[ולא לסקול אותי באבנים,רוק כבד זה לא הקטע שלי}.

איל512

New member
Motorhead

להקה מעולה.. מה אפשר להגיד עליה? את צריכה לשמוע כמה שירים שלהם.. הקדוש אולי יפרט קצת על ההיסטוריה שלהם.. אם אני לא טועה כבר עשה זאת בהודעה אחרת.....

שבוע טוב לכולם

אני כבר שעתיים מתגלגלת מצחוק ממעקב אחרי השירשור שלכם ! יש לי גם שאלה לקדוש-אתה כמובן לא צריך לענות אים אתה לא תרצה לענות,אבל אני חושבת שאני מכירה סיפור עליך משנת94 או שנת95. אתה היתה אחד מהשלושה ישראלים שנעצרו בהודו? אתה היתה אחד מאלו שהיו נשכרים על ידי מישפחות של צעירים ישראלים שהצטרפו לכתות ושטפו להם שם את המוח עם סמים.אני צודקת או שאני טועה לגמרי?אתה ועוד כמה חברים שלך הייתם נוסעים ומחלצים אותם מהכתות והסמים ומחזירים אותם הביתה? אני זיהיתי אותך לפי התיאור של הטבעות ולפי כמה שאתה לא אוהב שום דת....אני זוכרת שהאשימו אותכם בהריגה של גורו-וממש זמן קצר אחרי זה ביטלו את המשפט ושיחררו אותכם-אתה הייתה אחד מהשלושה נכון? שבוע טוב

TAINTED SAINT

New member
שבוע טוב לכולן ../images/Emo39.gif

מצטער לאכזב,אך בין השנים 92-97 התגוררתי ביפן. מעולם לא הייתי בהודו,ובטח שלא הייתי שותף לחיסולים ממוקדים של גורואים למיניהם.... זכור לי במעורפל ספור בסגנון,אך לא קראתי כמעט עתונים ביפן,צר לי שאינני מי שאת חושבת,לצערי השמדתי את הדרכון הישן שלי,לאחר והונפק לי דרכון חדש ב1999,ואין לי דרך להראות לך את הישן,לא הייתה בתוכו שום חותמת כניסה או יציאה מהודו..... שיהיה גם לך שבוע טוב.

סליחה ואני מקוה שאתה לא כועס

אני לא רוצה שתיכעס עלי-היתי מוכנה להשבע שאתה אחד מהם-היה אחד שהופיע בתמונות בעיתונים-ממש גבוה-עים שיער ארוך ועונד הרבה תכשיטי כסף-גם מבחינת הגיל אתם דומים-ביגלל זה טעיתי ואני מיתנצלת שוב על אי הנוחות ששאלתי אולי גרמה לך. בבקשה תסלח לי. שבוע טוב.

TAINTED SAINT

New member
לטעות זה אנושי לחלוטין-אינני כועס

ואין לי כל סיבה להפגע. אשמח אם נעבור לנושא מעניין יותר...סויה,אייך יקירתי
TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
כמובן יקירי ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

כמובן שלטעות זה לא נורא,אני משועשת בטירוף ממה שהולך כאן יקירי-סויה התעלפה המיסכנה-תיראה כמה זמן היא לא עונה-אני טיפ-טיפה מיתקשה לישכוח איך אתה ואחרים מתכוננים לחגוג בשלושה עשר בחודש הבא-ומה שכתבתה בשירשור ההוא.... מתה עלייך
שבוע טוב ביי

למעלה