חלום, שברו ובכלל

סויה 1

New member
את יודעת שבעזרת......

סטרואידים והרבה ספורט ,גבר יכול לפתח חזה לתפארת.

סויה 1

New member
טוב קדוש צריך להתפשר....

תחליט מה חשוב לך יותר.. חזה נשי ,או זה....

TAINTED SAINT

New member
זה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

SINFULLY SEXY

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

TAINTED SAINT

New member
המון...../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif..../images/Emo25.gif...

SINFULLY SEXY

New member
למה לדבר על זה....../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif|נשיקה

סויה מתוקתי...הוא ביישן פחד....אבל תאמיני לי שאין לו מעצורים ואין לו גבולות בקטע הזה....ואני לא חושבת שיש משהוא אצלו שהוא לא מתמחה בלהפעיל בקטע הזה....אני אומרת לך מראש שהוא לא יענה...
..... אני רק אומרת לך יקירתי שלא תיתבאסי-אני מתה על זה אצלו-לא מאלו שרצים לספר לחברים...

סויה 1

New member
תגיד...הטבעת על האצבע...

השמאלית,זאת משנות ה-60 לא מכבידה עליך?

TAINTED SAINT

New member
ממש לא,והיא לא מה60'../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

היא סמל של להקה שגדלתי עליה,"מוטורהאד",הזכרתי אותה כאן בדף,ארמנד[לשעבר מה"קרייזי פיג דיזיינס",וכיום הבעלים של "גריאת פרוג דיסיינס" בלונדון]קיבל אישור ליציקת מאה טבעות בסדרה הזאת-ארבע אצל הלהקה,אחת אצלו,ושתיים אצלי-91 ו 77,הן ממוספרות. הוא יצר אותן ב87,אז קניתי את הראשונה,את השנייה מצאתי בחנות פשפשים ועתיקות בלונדון ב1999,לבעלת החנות לא היה מושג מה הטבעת באמת מסמלת,ובגלל שהיא יהודיה טובה מכרה לי אותה ממש בפרוטות..... אני מבין שבקרת באי אילו אתרים אם את מכירה את הטבעות שעל אצבעותיי.... TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
גם זה על בטוח...../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif

אבל חוץ מהפרעת קשב אולי לדיבורים הוא מזה מיתרכז בדברים באמת חשובים...וחוץ מיזה יש עליו ערמה של תכשיטים מיכסף-הבנאדם לא צוחק-הוא באמת אומן בעיצוב תכשיטים...ובעוד כמה דברים...ולא רק במה שאת חושבת שרמזתי עכשיו...הבנאדם גם יודע לבשל

סויה 1

New member
כל השירשור של אסטרולוגיה...

נמחק אצלי לכמה שניות אחר כך הוא חזר. תופעה מוזרה אנילא מבינה אותה בכלל.

SINFULLY SEXY

New member
סויה יקרה....../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

לי יש פרקים שלמים בחיי שהייתי מאושרת למחוק..... [לא הקדוש,אותו דווקא אין לי סיבה לירצות למחוק עדיין....] מהו שירשור לעומת שנים מחיינו?]

סויה 1

New member
המחיקה לא תעזור...

כלום. העבר תמיד יצוץ ויעלה.חשוב להתמודד עם בעיות לא למחוק אותם.

למעלה