חלום של בתי לאחר קבלת רמדי

חלום של בתי לאחר קבלת רמדי

אלישוע שלום! קראתי מקצת מפרשנויותיך לחלומות ורותקתי לכל מילה... מעניין אותי לשמוע ממך על החלום של בתי שקיבלה פולסטילה, היא בת 7 וחצי. החלום כאן מובא בלשונה: "יש בריכה ענקית ענקית, בערך כל הבית הזה, ויש מכשפה בבית גדול אחר, יום אחד היא באה לבריכה הזאת וזאת היתה מכשפה גדולה גדולה והיא דרכה בתוך הבריכה ואז אנחנו (היא ושני אחיה) שטנו בבריכה ולא ידענו איך לצאת מהבריכה ואז אמא (כלומר אני) באה להציל אותנו ואז הלכנו הביתה" היא אומרת שהחלום הזה חוזר הרבה פעמים. להתיחסותך אודה. מיקילוניה

נייטוטל

New member
החמרה במסגרת ריפוי

חלק מהטיפול ההומיאופתי כולל דבר הנקרא החמרה, מעין החמרה של הסימפטומים בהם אנו רוצים לטפל במשך יומיים או שלושה לאחר מטילת הרמדי. הסיבה היא שהגוף בעצם, מנקה את עצמו, מוציא מתוכו את האנרגיות השליליות שהתאספו בו וחסמו בעצם את זרימת האנרגיות של הגוף. יש דרגות שונות של החמרה, ואולי ההומיאפת של הפורום שכחתי את שמו, יוכל להסביר לכם את העניין באופן מעמיק יותר, אבל אין זה חשוב מה היא חלמה, מה שחשוב, שיש תגובה לטיפול, וזה ממש עובר וזה לא משהו משבש חיים. מי שהינו בעל מודעות להליך הריפוי יכול להבין ולהנות אפילו מתהליך זה, לראות איך הגוף מנקה עצמו מתגבר ומרפא את עצמו. בהצלחה, אל תרימי ידיים. זה לא טיפול של זבנג וגמרנו, למרות מה שאומרים, צריך להמשיך ולגדול ולהתפתח.

תגובה לנייטוטל

אצל אלישוע (מנהל הפורום), ככל שהבנתי, כי גם אני חדשה כאן, אין "לא משנה מה היא חלמה", אלישוע נותן לחלומות פרשנות מיוחדת העוזרת לאדם להבין את עצמו ובמקרה שלי גם של ילדיו ע"י העלאת הבעיות באמצעות החלומות לפני השטח. ע"י מיקוד הבעיה והבנתה מגיעים כבר למחצית הדרך להתמודדות. לאחר נטילת הרמדי יש החמרה שמציפה את הבעיות וממקדת אותן, אני רואה את ההחמרה עליה אתה מדבר ואני מודעת לה, כי היא מופיעה אצל בתי בהמון תחומים (שבהם ביקשתי לטפל), אבל מעניינים אותי גם שורשם של הדברים שבאים לידי ביטוי בחלומות. תודה לך על התגובה. מיקילוניה.

נייטוטל

New member
אין חכמה כבעלת ניסיון

תודה על התגובות. חשוב לי לציין שלא רק הילד שלי עובר טיפול, גם אני עצמי מטופלת. העניין הוא, שכשאני במצב החמרה (זה נשמע רע אבל זה לא), לא תמיד אני זוכרת את התכנים בחלומות, אבל אני מרגישה שאני זוכרת פעילות רבה יותר שהתרחשה במשך הלילה. כאילו כל הלילה המודע שלי והתת מודע שלו עשו דין ודברים על מה כל אחד לוקח, ואיך הם יוכלו להסתדר ביניהם ולהרגיע את האדם מחששותיו או דאגותיו או כל דבר. על אחת כמה וכמה שאם זוכרים את החלום גם מבינים איזה סוג של פחדים וחששות יצאו לנו. ללא מודעות מלאה לכל שלב ושלב בטיפול לעולם הוא לא יצליח.

נייטוטל

New member
אין חכמה כבעלת ניסיון

תודה על התגובות. חשוב לי לציין שלא רק הילד שלי עובר טיפול, גם אני עצמי מטופלת. העניין הוא, שכשאני במצב החמרה (זה נשמע רע אבל זה לא), לא תמיד אני זוכרת את התכנים בחלומות, אבל אני מרגישה שאני זוכרת פעילות רבה יותר שהתרחשה במשך הלילה. כאילו כל הלילה המודע שלי והתת מודע שלו עשו דין ודברים על מה כל אחד לוקח, ואיך הם יוכלו להסתדר ביניהם ולהרגיע את האדם מחששותיו או דאגותיו או כל דבר. על אחת כמה וכמה שאם זוכרים את החלום גם מבינים איזה סוג של פחדים וחששות יצאו לנו. ללא מודעות מלאה לכל שלב ושלב בטיפול לעולם הוא לא יצליח.

נייטוטל

New member
בדיוק הפוך

אני חושבת שדווקא לחלימה עצמה יש משמעות מאוד חשובה, מפני שהיא מצביעה שהתת מודע מתחיל להתפנות ומתנקה מהדברים שתקעו אותו. תראי את התשובה שכתבתי בקשר לחלומות ותביני את כוונתי. בהחמרה כשאני חולמת אני יודעת שהרמדי עובדת. הסגנון של החלום יכול להתאים לאופי התרופה ולאופי הבעיה הוא יכול לסמל את הפחדים שלנו. אולם אם לא נזכור בדיוק זה לא נורא הכי חשוב שנרגיש שמשהו קורה. אם זוכרים הרבה יותר טוב , יותר קל להבין לאיזה שחרור של פחדים אנחנו הולכים. אניכבר שנתיים מטופלת ועברתי תהליך עמוק מקיף ומדהים, צריך לזרום עם זה באהבה גדולה וזה פשוט מציל חיים לא בצחוק.

לאלישוע

החלום בא ככל הנראה בעקבות מתן הרמדי, מאחר והילדה קמה מאוד נסערת בעקבות החלום והגישה לי עט ודף כדי לרשום אותו ביומן שאנו מנהלות לאחר קבלת הרמדי. החלום נחלם ברציפות לילה אחר לילה כיומיים לאחר קבלת הרמדי. חוץ מאלה, אתה מכיר אותי באופן וירטואלי אך אינך יודע לקשר אותי, אבל אני מאמינה שהאסימון ירד בהמשך... ביי.. מיקילוניה.

נייטוטל

New member
ברוכים הנמצאים

אין לי שום בטחון. הייתי צריכה להוסיף את המשפט : אם זה לאחר נטילת הרמדי, יתכן וזה סימן להחמרה שבאה כתוצאה מ....אתה צודק. זו הסיבה שאתה הומיאופת ואני רק מטופלת...

שלום מיקילוניה וברוכה הבאה

ראשית תודה על הקרדיט. כרגע לא עולה בדעתי שום דבר. אולי כי איני מכיר אותך עדין. שבוע טוב לך ולבני משפחתך. אלישוע.

אז טוב...

אני נשואה ואם ל-3: בן 10, בת 7.5 (בה מדובר) ובן 4 חודשים. בתי מבטאה קשיים בתחומים שונים היא מתקשה בכתיבה רציפה ומתעייפת מהר, יש לה סרבול מאוד בולט לעין (מה שנקרא בשפת הקונבנציונאלים "קלמזינס"), היא מרבה להתלונן על כאבי בטן כאשר ניתנת לה משימה קשה בכיתה, היא מבטאה גם קשיים רגשיים המתבטאים בבכי מכל דבר ולעיתים גם כל מיני סימנים קטנים של דאגה ממחסור (חומרי בעיקר) אך ברור שאין לנו מחסור מן הסוג הזה ולכן זהו ביטוי גשמי, לדעתי, למחסור רגשי. יש כמובן עוד אך אני לא רוצה להלאות. המורה שלה שלחה אותנו לאבחון נוירופסיכולוגי, ומדברת על חשד לדיסלקציה ודיסקלקוליה וכל מיני מרעין שכאלה... פנינו להומיאופתיה כי שמענו שאפשר לקבל ממנה עזרה. היא קיבלה את הרמדי ובעקבותיו החלום. רציתי להוסיף גם שהיא רבה עם אחיה הגדול כל הזמן היא ממש מציקה לו ובגלל המזג הנוח שלו והותרונות שלו היא דוחקת אותו אל מאחורי הקלעים והוא מעדיף את השקט שלו על המחשב או בחדר שלו - הוא מרבה לותר לה וכשהוא לא מוותר אז היא חוטפת מכות ובוכה בכי מר כאילו שהיא הקרבן בסצינה. אני חושבת שהיא נלחמת על מקומה כל הזמן ויש לה חלום נוסף ומעניין שמדגים את זה: "אני ואחי הבאנו פרחים לאמא, כל אחד הביא זר אחד, את הפרחים של אחי אמא שמה במקום שרואים ואת הפרחים שלי במקום שלא רואים כשרציתי להחליף את המקום של הזר, נפלו הפרחים והתפוררו והאגרטל נשבר". היא ילדה שלא קל "לזרום" איתה. ואיך שהוא הסינכרוניזציה בינינו לא חלקה. יש איתה הרבה ויכוחים, והרבה אקסידנטים והיא מבטאה המון קושי. אני מקווה שהבהרתי קצת את התמונה... מעניין אותי בכל זאת מה אתה חושב על החלום עם הבריכה שלה.. תודה ויום מקסים. מיקילוניה.

יופי שהסכמת לשתף

זה יעזור לך לקבל עזרה נכונה יותר שבוע כייפי

שלום ושבוע טוב מיקי

חשבתי עלייך היום בבוקר. "יש בריכה ענקית ענקית, בערך כל הבית הזה, ויש מכשפה בבית גדול אחר, יום אחד היא באה לבריכה הזאת וזאת היתה מכשפה גדולה גדולה והיא דרכה בתוך הבריכה ואז אנחנו (היא ושני אחיה) שטנו בבריכה ולא ידענו איך לצאת מהבריכה ואז אמא (כלומר אני) באה להציל אותנו ואז הלכנו הביתה" הבריכה האמיתית והמשמעותית היחידה בחייו של אדם היא הרחם. החלום מדבר על תכנים שמקורם בעוברות. כנראה מדובר על תחושת סכנה מהתקופה הזו, אולי מצוקה עוברית, אולי סכנה להפלה או משהו מזה, אולי קונפליקט שנקלעת אליו את בזמן שנשאת אותה בביטנך. יתכן גם אירוע שאת עצמך אינך זוכרת. התחושה היא שהיא לכודה בתוך מצב ואינה יכולה להחלץ ממנו וההצלה יכולה לבוא רק מהכיוון שלך. תפקיד לא פשוט מבחינתך. בכל מקרה אם זה קרה לאחר הרמדי זה אומר שיש סיכוי שמתקיים תיקון ברמה של הקשר ביניכן וזה מצויין. הייתי ממליץ לך לקחת אותה להתנסות בטיפול במים לפחות לפעם אחת בשיטה הנקראת "ווטסו" אני אצרף לך קישור אודותיה. זה יכול להיות פנטסתי עבורה. בדיוק הבוקר פגשתי מכר שלי שמכיר את השיטה הזו ואיך שהוא יצא לנו לדבר מעט עליה ומשום חלפת לי במחשבה. אני מקווה שתעזרו בכל דרך שתפנו. אלישוע.

למעלה