חלום של בתי לאחר קבלת רמדי

noati

New member
מרשה לי להקל עלייך

בהבאת קישורים? :) אתה יכול להכניס בתוך מילה מדבריך את הקישור שאתה רוצה. לדוגמא: ואני מעתיקה חלק מדבריך למיקי... הייתי ממליץ לך לקחת אותה להתנסות בטיפול במים לפחות לפעם אחת בשיטה הנקראת "ווטסו" אני אצרף לך קישור אודותיה. זה יכול להיות פנטסתי עבורה. אם אינך יודע כיצד לעשות את זה אספר לך ואם כן ואתה מעדיף אחרת אז איתך הסליחה :) יום טוב לכולם

ווטסו

הייתי שמחה לתת לבתי את ההתנסות הזו. אבל אני "כבדה" וגרה בפריפריה. אבל תודה, אולי בהמשך...

אלישוע, אני המומה.....

קודם כל תודה על ההתיחסות האישית (איזה כיף!) ובכלל תודה... הדהמת אותי! השארת אותי פעורת פה! כשבתי היתה ברחמי גילו אצלה בבדיקת אולטראסאונד ציסטה במוח האחורי, בתקופה ההיא לפני כ-7.5 שנים חשבו שממצא כזה עלול להצביע על תסמונת דאון אצל העובר. כמובן שנכנסתי ללחץ אדיר ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות וגם דובר על הפלה במידה ויוודא שהיא לוקה בתסמונת דאון, היתה תקופה לחוצה ואיומה והיא זכורה לי היטב ואפילו זכורה לי שיחת הטלפון מן המעבדה שנודע לי שהכל בסדר והתינוקת בריאה. אירוע זה ככל הנראה נשרט אצלה ויוצא עכשיו בחלום. החלום הזה בא בעקבות הרמדי והוא חוזר לה כמעט מדי לילה, כך היא מדווחת. שוב תודה. זה מדהים ומרתק. מיקילוניה.

נייטוטל

New member
יש לי רעיון

את בעצמך אומרת שאין זרימה בינך לבין הבת שלך, יתכן והעובדה שהיא חולמת על סיטואציה שאת אמורה להיות המושיעה בה, מסמלת על פתיחת הזרימה ביניכן, אולי על כך שפעם היו לה חששות בנוגע להאם את תהיי שם כשהיא תצטרך עזרה או שלא תהיי, והיום הפחדים האלו מתמוגגים לאיטם משום שהיא מחדשת את הבטחון שלה בך, והיא יודעת שגם במקרה הכי גרוע של מכפשה או טביעה או כל דבר אמא תבוא להציל אותי ואת האחים שלי... אני מציעה פשוט לזרום עם הילדה להעניק לה תחושה עמוקה של בטחון ואהבה לא משנה מה. הרי היא מבטאה בחלום את הפחד שלה, שאולי אמא לא תצליח או לא תרצה לעזור. אבל העובדה שאת היחידה שיכולה לעשות זאת, זה מראה עד כמה היא סומכת עלייך. הפחדים של הפולסטילה מאוד קשורים לחברה, לילד קשה להיפתח באופן חברתי והוא מאוד קשור למשפחתו. יש ספר שנקרא הומיאופתיה לנשמה, ויש שם הסברים מקיפים. אם הפולסטילה היא התרופה לבת שלך, תקראי הרבה על הרמדי, תלמדי אותי, את התכונות שלה, ואז תזהי את התכונות האלה בילדה שלך. אילו התכונות בהן הרמדי יטפל. אם הכיש אותך נחש את צריכה את הרעל שלו כדי לנטרל אותו. אותו דבר בהומיאופתיה - את צריכה רמדי עם האופי המתאים לבעיה שאנו רוצים לטפל דהיינו לאופי של הילדה שלך. בהצלחה.

לפי מה שהבנתי...

לרמדי מאפיינים רבים מאוד ומגוונים ולא כולם יופיעו אצל אדם אחד. במקרה של הבת שלי דווקא המאפיין שדיברת עליו ("לילד קשה להפתח באופן חברתי והוא מאוד קשור למשפחתו"), לא מתאים לבתי בעוד שמאפיינים אחרים מתאימים מאוד. הרעיון שלך מעניין...הוא קרוב מאוד למה שאלישוע כתב לי. "לזרום עם הילדה להעניק לה תחושה עמוקה של בטחון ואהבה לא משנה מה" זה מאוד יפה ומאוד נכון, לא רק לי לכל הורה באשר הוא. זהו תהליך שבו גם לי יש חלק וזהו חלקי. תודה לך. מיקילוניה.

מיקי, תוספת

"אני ואחי הבאנו פרחים לאמא, כל אחד הביא זר אחד, את הפרחים של אחי אמא שמה במקום שרואים ואת הפרחים שלי במקום שלא רואים כשרציתי להחליף את המקום של הזר, נפלו הפרחים והתפוררו והאגרטל נשבר". מה שהיא מספרת זה בטח מובן גם לך. מדובר כאן על מעמד בבית וכפי שאמרת, נלחמת על מקומה. היא מנסה לתפוס את מקומו וזה כמובן לא אפשרי. לכן האגרטל נשבר, האגרטל זה היא, או הכללים, המסגרת = "שברו את הכלים ולא משחקים". גם הפרחים זה היא. ואם אינה זוכה שיחלו את פניה היא "מתפוררת". זה כמו הסיפור על קין והבל והקנאה שבניהן. הפרחים זה מנחה לאלוהים. תחושתה שאת מעדיפה את שלו יותר מאשר את שלה, ואין זה משנה אם זה אמיתי או לא. אין הרבה שתוכלי לעשות זו "שריטה" שאולי באה ממקום אחר, אולי מילדותך או ילדותו של אביה. יתכן שפולסטילה רמדי טובה לה
. צריך להמשיך ולראות לאן הדברים מתפתחים. תודה שבאת ואת מוזמנת להשאר עימנו.

סיפורה של הילדה כפי שמובא בחלומה

נגע לי עמוק עמוק ללב. אני מקווה שמיקילוניה תתפנה במהרה ותוכל להשלים לנו את סיפורה אלישוע, הפרשנות שלך מדהימה אותי, היכולת שלך לראות דברים מהפנטת אותי ואין מאושרת ממני על שבחרתי כל כך טוב מחכה לרמדי שלי שתגיע כבררררררררררררררררררר

סבלנות???????

לא מכירה אותה היא לא באה לבקר אף פעם דווקא הזמנתי אותה...כשיזדמן לה ודאי תגיע גם לביתי

מדהים...מה פה קורה פה?

אלישוע, זה לא אמיתי. אני רועדת... בתי היא ילדה של לשבור את הכללים של "אין חוקים ואין אקסיומות" הכל אצלה ניתן לשלילה או להטלת ספק. ה"מתפוררת" זה הגדרה מדהימה לתנועות הגוף שלה, ליציבה שלה ל"נוזליות שלה", לפעמים היא מתפרקת ומתפוררת לי. הילדה הזו מדהימה ואהובה ויש לה המון טוב והמון נתינה ומובן שאיני מעדיפה אותו על פניה. אבל תחושה פנימית שזה בא מהמשפחה של בעלי ששם מעדיפים בנים בצורה בולטת ובלתי מנסה להתחבא (מוצא מסוים שלא ננקוט בשמו). יכול להיות שהוא בצורה בלתי מודעת מעביר לה מסר כזה שאחיה הגדול הוא המועדף... שוב תודה... מיקילוניה.

למעלה