יש לי רעיון
את בעצמך אומרת שאין זרימה בינך לבין הבת שלך, יתכן והעובדה שהיא חולמת על סיטואציה שאת אמורה להיות המושיעה בה, מסמלת על פתיחת הזרימה ביניכן, אולי על כך שפעם היו לה חששות בנוגע להאם את תהיי שם כשהיא תצטרך עזרה או שלא תהיי, והיום הפחדים האלו מתמוגגים לאיטם משום שהיא מחדשת את הבטחון שלה בך, והיא יודעת שגם במקרה הכי גרוע של מכפשה או טביעה או כל דבר אמא תבוא להציל אותי ואת האחים שלי... אני מציעה פשוט לזרום עם הילדה להעניק לה תחושה עמוקה של בטחון ואהבה לא משנה מה. הרי היא מבטאה בחלום את הפחד שלה, שאולי אמא לא תצליח או לא תרצה לעזור. אבל העובדה שאת היחידה שיכולה לעשות זאת, זה מראה עד כמה היא סומכת עלייך. הפחדים של הפולסטילה מאוד קשורים לחברה, לילד קשה להיפתח באופן חברתי והוא מאוד קשור למשפחתו. יש ספר שנקרא הומיאופתיה לנשמה, ויש שם הסברים מקיפים. אם הפולסטילה היא התרופה לבת שלך, תקראי הרבה על הרמדי, תלמדי אותי, את התכונות שלה, ואז תזהי את התכונות האלה בילדה שלך. אילו התכונות בהן הרמדי יטפל. אם הכיש אותך נחש את צריכה את הרעל שלו כדי לנטרל אותו. אותו דבר בהומיאופתיה - את צריכה רמדי עם האופי המתאים לבעיה שאנו רוצים לטפל דהיינו לאופי של הילדה שלך. בהצלחה.