חלום של בתי לאחר קבלת רמדי

וזו אולי ההוכחה

שדבריה של נייטוטל, כפי שהובאו, אינם נכונים וכן ועוד איך כן יש משמעות לחלומות ולחלימה.

נכון מאוד!

אני מאמינה בחלומות ןבתפקיד שלהם. אלישוע, אולי אתה זוכר את תוכנית הרדיו ברשת א' (אם אני לא טועה) כל יום חמישי בלילה "חלומות באספמיה"? הייתי מכורה ופינטזתי תמיד שמישהו יפרש את חלומותי...(אתה ואני לא רחוקים בגיל). מיקילוניה

הלו...תרגעי שם

את עוד צעירה וגם אלישוע עדיין נער

כולנו לנצח ילדים....

אבל את בטוח לא מכירה את התוכנית. כיבכל זאת, יחסית את פעוטה... הכל ב-
וים של אהבה.... מיקילוניה.

אני שמחה....

שאת בדרך לתיקון הקילקולים. חיכינו לזה.. אף פעם לא מאוחר...
עלייך... מיקילוניה

הייתי סקפטית...

לא חשבתי שכדורי גלוקוז עם "כלום" יכולים להשפיע, עכשיו זה מדהים וגם מפחיד כי אני פוחדת שיקרה לה משהו נפשי אולי בעקבות החלומות או השינויים שהיא תעבור, אני מקווה שהקטנה שלי תוכל להכיל את זה... תרגיע אותי בבקשה. תודה. מיקילוניה.

עד שאלישוע יענה לך

אני אפנה אותך לשירשור שפתחה "עוד שרון".... אבל את צודקת...אלישוע אכן מרגיע אולי תפני להומיאופתית שלך?

noati

New member
הקטנים האלה

מכילים ויוכלים להכיל הרבה מכפי הנידמה לנו והאמת גם יותר ממה שאנחנו יכולים. אם זו אכן הרמדי שלה היא רק תעשה לה טוב וגם אם תהיינה מהמורות קלות בדרך את תראי שהיא מסוגלת להן עם חיבוק ממך ולעיתים גם בלי.

noati

New member
../images/Emo12.gif

עולם קטנטן לא? :) מעניין היכן היא גרה ומה שם הבן :))

אני לא חושבת....

כי זה לא מתאים בגיל, בסגנון ובלימודי ההומיאופתיה... יום טוב ומקסים ל כ ו ל ם ..... מיקילוניה

גיליתי...

שנועתי בעלת כמה תכונות משותפות לחברתי הטובה נעה. אז דנה שאלה אם אנחנו מכירות אז עניתי לה כנ"ל. אלף כוכבים טובים אליך , צדיק. מיקילוניה.

בקשר לחלום של בתי...

אם היא היתה יודעת מה זה עורר וכמה למדתי מחלומה.... תודה לכל מי שהגיב... יש לך אנשים מקסימים בפורום... הסיבה היא שיש כאן אווירה שיצרת - פרגון אמפטיה וקבלה - יישר כוח. מיקילוניה.

למעלה