חלוקות ועצומות ב-
אנשים

חלוקות ועצומות ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "מולייר" ממשיכה! רוצים לזכות בכרטיס זוגי לסרט "מולייר", מתנת רשת בתי הקולנוע "לב"? פורום תאטרון מזמין אתכם להשלים ידע על מולייר ולענות על סדרת חידות בנושא שיפורסמו במהלך השבוע. זה יכול להשתלם לכם! אתם מוזמנים להכנס ולהשיב על החידה השלישית בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=167&msgid=98379558 המחאה "השקטה" של הסטודנטים מתרחשת מעל דפי האינטרנט - והיא רועשת מתמיד
פורום בר-אילן מצטרף למאבק וקורא לכל סטודנט באשר הוא, לחתום על עצומה למען עתיד ההשכלה הגבוהה בישראל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=184
יעל ניסן,מרפאה בעיסוק, מטפלת קוגניטיבית ומאמנת אישית, תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 21.00-22.30 ותענה על שאלות הנוגעות לטיפול קוגניטיבי ולאימון אישי באופן כללי ובהקשר של הפרעות קשב ורכוז באופן פרטי. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=98296338

Apoca1ypse

New member
../images/Emo124.gif מיוז לארץ, לא לפספס

מצטער אם פרסמו את זה פה כבר, אבל זה למטרה נעלה :> מת'יו בלאמי (הגיטריסט, הסולן והקלידן) בכבודו ובעצמו אמר פעמיים שהם יבואו לישראל הדבר היחיד שיכול למנוע את ההופעה הכי בת זונה שתהיה בארץ זו מלחמה נוספת, או פשוט אי מודעות של המעריצים העצומה הזו בהחלט יכולה לעזור, אז לא יזיק אם תבזבזו חצי דקה מהחיים שלכם כדי לרשום את השם שלכם בלבד (אימייל לא חובה) הפעם זה באמת יכול לקרות, אשריכם פורום רדיוהד

FunkyMonk

New member
אבל שכחת את הדבר הכי חשוב...

למה לעזאזל שנרצה את זה בכלל?!?

kittycatbone

New member
הלו הלו..!

אתה יכול לשמור את הדעות שלך לעצמך, וגם אם יש פה עוד כלמיני אנשים שלא כל כך אוהבים את הלהקה זה גם לא יפה להתבטא ככה. ואני למשל *מאוד* אוהבת את הלהקה ומאוד ארצה שיבואו לארץ!!

Gigantic Boots

New member
תגובה:

רדיוהד היא ללא ספק להקה עם שירים הרבה יותר טובים משל מיוז. אבל אתה באמת חייב לראות את מיוז בהופעה. זו תופעה באמת יחודית. אין כזה דבר. ואני לא אדם שממהר להתלהב מ-"קהל עצום" "אנרגיות" וכו'...

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

הסולן שלהם פשוט מוכשר בטירוף, יש לו קול מדהים (עם יכולות מדהימות) הוא מפציץ עם הגיטרה וה"שטויות" שהוא עושה איתה בהופעות XD ומנגן מדהיםםם בפסנתר! למרות שהאלבום האחרון שלהם יחסית חלש לדעתי... אבל עדיין =]

Roy1232

New member
כמה פורומים כבר עשו את זה...

בקולדפליי הגענו ל600 וכולם כבר ירדו מזה.

FunkyMonk

New member
אני אומר שנקים ליד ההופעה מאהל מחאה

בו יושמעו שירי רדיוהד איכותיים בלבד, בלי חיקויים ובלי שטיקים.

Apoca1ypse

New member
מיוז אכן מושפעים מרדיוהד

אבל אתה יכול להירגע, רדיוהד לא המציאו את הגלגל אני לא רוצה לרדת עליכם אבל זה קצת מצחיק ש3 אנשים עושים מוזיקה הרבה יותר טובה מ5 (רדיוהד) יש לי כבוד ללהקה הזו, אני אוהב אותה מת'יו בלאמי עם הטונים הגבוהים שלו יכול להזכיר את ת'ום יורק, אבל לא יותר מזה מיוז: נגינה, ליריקה, שירה>רדיוהד בתור אחד שלא שומע כל כך מיינסטרים או אלטרנטיב אני תמיד חוזר למיוז מצדי תקרא לזה הגרסא המשופרת של רדיוהד, אבל מה שמיוז עשו בקריירה הקטנה שלהם יכול לגרום רק לאנשים כמוך לקנא אין לי מושג מה גרם לך לחשוב ככה, אבל אני מציע לך לנסות שנית את מיוז מת'יו הוא אגדה חיה הנמצאת בשיאה, אין עוד הרבה מוזיקאים כאלה בעולם וצריך לנצל את זה כמה שיותר מהר (עדיין לא התייחסתי ללייבים של מיוז, כן?)

אם זו טקטיקה חדשה לגיוס קולות לעצומה שלכם

אז אתה נמצא בפורום הלא נכון..... אני מקווה שיש לך גרסאות תואמות גם לפורום האחרים מיוז > פינק פלויד מיוז> לד זפלין מיוז> פורקיופיין טרי מיוז > ישו

FunkyMonk

New member
חחחחחחחחח

שמע אפוקאליפס, מיוז הם חיקוי לרדיוהד. טוב או לא זה משהו שונה. אבל הם חיקוי בהחלט. לדעתי האישית כל שיר של מיוז נשמע כמו קאבר גרוע לרדיוהד. בלאמי היה מת לשיר כמו יורק... מיוז עושים מוסיקה סבירה.

למעלה