חלוקות ועצומות ב-
אנשים

אהה ילדודס../images/Emo11.gif מספיק לריב כן חיקוי לא חיקוי

מי שאוהב בפנאן, שלא אוהב שלא יחתום על העצומה. על מה כל המהומה?! ומיוז אולי מזכירים את רדיוהד, אבל אוווווווווולי טיפה בקול של הסולן וזהו. 2 הסגנונות, שמיים וארץ מבדילים בינהם.

Knives Out

New member
מיוז גרועים ומשעממים (כי אני אמרתי)

ומה שאני אומר זה מה שנכון. פעם עוד היו להם מלודיות כלשהן, עכשיו הם בעיקר: "וווהההה.....(מז'ור) וווההאאאאאא(מז'ור7)"

LimiMimi

New member
איי איי איי

לקחתם קשה את קטע המעריצי-רדיוהד-ששונאים-את-מיוז תכלס, מיוז הושפעו אחושילינג מרדיוהד אבל ככל שמכירים את רדיוהד לעומק ואת מיוז לעומק, קולטים ת'פער העצום אז מה הבאסה? ולמה לפספס הופעה אדירה שכזאת? [שהלוואי ותהיה]

InnocenceLost

New member
ווואו

מיוז מושפעים מרדיוהד רדיוהד מושפעים מפינק פלויד מה נסגר אנשים? זאת מוזיקה, מוזיקה שאני אתה והיא אוהבים למי אכפת מי מושפע ממי ולמה מיוז ורדיוהד פנו לכיוונים שונים בדרכיהם וזהו. פינאלה מי שרוצה לעודד להביא את הלהקה (ונשמח שכן) שיקח דקה מזמנו ויחתום על העצומה תודה ויום טוב לכולם :)

kittycatbone

New member
ואם נחפור אפילו יותר

על השפעות נבין שמוזיקה היא לא מוזיקה בלי ההשפעות שלה. המוזיקה לא תתפתח אם לא תושפע ממשהו שבא לפניה. ככה זה היה לאורך כל ההסטוריה וככה זה יהיה. שלא נדבר על זה שאפשר להיות מושפעים, ולעשות דברים בסגנונות שונים. אפשר להיות מושפעים ולהיות באותו סגנון. *ועדיין* לעשות מוזיקה טובה.

למעלה