חמותי עושה אפליות ולא בקשר איתי חצי שנה!!!!!

חמותי עושה אפליות ולא בקשר איתי חצי שנה!!!!!

אוףףף אני לא יודעת מאיפה להתחיל... אני נשואה 5 שנים אחרי שנה וחצי נכנסתי להריון וילדתי ילדה מקסימה
בתחילת הנישואים לי חמותי ממש אהבה אותי לא הייתה מתערבת ולא חוקרת ולא עוקצת פשוט אוהבת אותי!! מאז שאח של בעלי הכיר את החברה שלו שהיום היא אשתו חמותי הפכה אותי לכלה סוג ב'!!! כבר מהרגע הראשון שהיא הכירה את החברה שלו היא קראה לה כלתי!! לידי!! שלי מעולם לפני החתונה לא פרגנה לי בצורה כזו.החברה שלו היתה לוקחת אותה לבתי קפה ולהורים שלה ומביאה את ההורים שלה והחברים מהעבודה לבית של חמותי והיו עושים שם חינגות על האש פעם אחת גם בעלי ואני הוזמנו ולא ידענו שגם החברה שלו תהיה עם כל הפסטיבל שלה ואז החברות שלה אומרות לחמותי כמה החברה אוהבת את חמותי שחמותי שולחת לה כל יום ארוחת צהרים דרך הבן שלה ואנישומעת וברור שאני נפגעת ומקנאה כי לי לא היה את זה מעולם איתה!! הם כבר נשואים שנתיים עם ילד בן שנה וחצי והם גרים אצל חמותי חמותי עושה להם הכלללל וכל הזמן פרגנת לגיסתי שהיא יודעת איפה לקנות בגדים והיא יודעת הכללל בקיצור ויש לציין שזה ממש לא נכון היא ממש לא יודעת ואין לה טעם אבל כל מה שהיא תעשה בשביל חמותי זה יהיה הכי טוב שיש.הן בקשר ממש טוב חמותי מעדיפה שהיא תיקח אותה לכל מיני בדיקות למרות שאני ממש היצעתי את עצמי וגם בעלי אמר לה שאני אשמח לקחת אותה אבל בכל דבר היא תעדיף ותפרגן לה.מה עוד שחמותי מתה על הבן השני שלה ככה שיוצא שאני ובעלי הם ילדים סוג ב שלה,מידי פעם היא עוקצת אותי שאיך זה שאני עוד לא בהריון וממש קשה לי אני נזכרת במה שהיא אומרת לי ובוכה כי גם ככה לא קל לנו להיכנס להריון וזה לא בידיים של אף אחד,גיסתי גם איתי לא בקשר מרגע שהיא ראתה אותי היא סימנה אותי ,אנחנו באות מרקעים וחינוך שוני והיא ממש לא מסמפטת אותי והיא מאוד משפיעה על זה אצל חמותי לכן היה לנו פיצוץ לפני חצי שנה שחמותי דברה איתי בטלפון עליה ואמרה שהיא לא מחבבתאת המשפחה שלי ולקחתי את זה מאוד קשה והטחתי בחמותי דברים שהיא פוגעת בי ועושה אפליות ומאז פשוט אני לא שומעת מהן...הן לא חסרות לי בטח לא גיסתי אבל אני כל הזמן בהלם מזה שלחמותי לא אכפת שיש כלה שהיא לא בקשר איתה והיא יודעת בתוך תוכה שאני בחורה טובה ומוצלחת אבל הכי קשה לי שבעלי לוקח שעות את הילדה שלי לחמותי כשגיסתי שם ופשוט לא אכפת להם שאני לבדדדד מה לעשות??.

יוליקה

Member
מנהל
את מזכירה לי את חמותי ע"ה

לחמותי היו שלושה בנים. בעלי הוא הבן הצעיר ביותר.
חמותי היתה אישה חרדית... בעלי יצא בשאלה עוד לפני שהכיר אותי....
כשהכרנו 2 האחים שלו כבר היו נשואים וגיסותי היו גם דתיות...
כשהכרנו, והגעתי אליהם הביתה בפעם הראשונה, היא קיבלה אותי בזרועות
פתוחות למרות שאני חילונית.
היא תמיד פירגנה לי וגיסותי ראו זאת בתמיהה רבה, הן דתיות ואני לא
ובכל זאת כל מה שעשיתי תמיד פירגנה לי... כאישה דתיה היא היתה
אישה פתוחה לעולם, הלכה לקולנע, קונצרטים ונסעה לחו"ל...
אני הייתי לבושה במיני, ואף פעם לא העירה לי או רמזה לי...
היא אפילו אמרה לבעלי שיש לי את הרגליים הכי יפות שראתה...חחחחח
כשנולדה בתי הראשונה, היא באה לבקר אותנו, ואפילו עשתה בייבי סיטר
אני זוכרת אותה רק עם חיוכים ועם חוש הומור נפלא...

תנסי להתעלם מרגשי הנחיתות...ולהפתח אליה ולקבל אותה כפי שהיא.

נומלה

New member
המפתח והפנס

אז את וחמותך לא חברות. הבנתי. מה שלא הבנתי זה למה בעלך לא סופר אותך ממטר, לוקח את הילדה לשעות לאמא שלו ומשאיר אותך לבד, ואת כותבת פוסט ארוך על יחסייך איתה. היא לא בעיה שלך. היחסים שלך עם בעלך הם הבעיה שלך. ואני מוכרחה לומר, שמה שמתבקש פה זה לא עצה אינטרנטית, אלא טיפול מקצועי. מומלץ ללכת לטיפול זוגי. מומלץ מאוד. אתם לא מחליטים ביחד כמשפחה, וזו הבעיה בהה הידיעה לדעתי.

את ככ צודקת

אתמול בערב הוא אמר לי שהמצב לא עומד להשתנות ולא מפריע לאמא שלו שאנחנו לא בקשר ושככה הכי טוב.אוףף בכיתי.ככ נפגעתי!!!!!!לא מספיק אמא שלו לא סופרת אותי גם אתה?????הוא כל הזמן מרצה את אמא שלו ואת אחיו ואשתו ואני סתם סתומה שלא שווה מאומה.מה עליי לעשות????יש לציין שלפני חצי שנה היינו בטיפול זוגי אצל מגשר שנתן לבעלי בראש ואמר לו שאני צודקת ושבעלי שמע את זה הוא הפסיק שנלך למגשר וחיינו ממשיכים בזה שהמילה של בעלי קובעת ואני כל הזמן בוכה מהחוסר יחס אלי בכל מה שנוגע לזה שאני פגועה מאמא שלו ומגיסתי והוא פשוט מתעלם מהרגשות שלי

ayaht

New member
את נמצאת בזוגיות לא טובה.

כתבת שבעלך לא אהב את מה שהמגשר אמר לו - ולכן מאז אתם לא הולכים למגשר.

אתם עושים רק מה שבעלך מחליט.
הוא לא מתחשב בך וברגשות שלך ולפי מה שתיארת את מרגישה חסרת אונים.

מה דעתך לפנות לפגישה ייעוץ בנעמת?
או ללכת לבדך לטיפול כלשהו שיחזק אותך?

האם ולמה את מתכננת להישאר בזוגיות במצב כזה?

מצרפת לך קישור ששווה לבדוק
http://www.mako.co.il/women-magazine/diva/Article-e5e25b0f25d3151006.htm

mykal

New member
כמה דברים לי אליך,

ומה שאני כותבת זה מנסיון,
הייתי במצב שלך, ואני חושבת שטעיתי בגישה שלי,
1)אל תסכימי למציאות שהוא הולך לשם עם הבת שלך בלעדיך,
ממש לא! הבת הזו היא שלך --היא לא ילדת רחוב, ואת לא משרתת,

2)אני נגד הנתק, זה מיותר, זה לא מקדם, להפך --זה נותן להם שם את ההוכחה שאת גורם שלילי. זה מאפשר לחמותך ולגיסתך להצדיק את עצמם,
ואפילו 'שכנע' את בעלך נגדך.
3)נראה לי שחשוב שתפסיקי לקנא, תוציאי את הענין הזה מההשואה ביניכן.
תפגיני בטחון במי שאת. לא רק כלפיהם בעיקר תתחזקי את בעצמך.
תהני מהמשפחה שלך, מהחברים/ות שלך.
4)אני מסכימה עם מי שהציעה לך ללכת להתיעץ עם יועצי נישואים כרגע אפילו לבד,
תקבלי כלים בשביל עצמך ובהמשך הוא גם יצטרף.

ועוד שתי תובנות שבעיני חשובות---
האחת, הנתק שאת בונה היום---'יתנקם' בהמשך גם בכל מיני סיטואציות שהחיים מזמנים.
השניה---כשעושים אפליה, לא מרויחים מזה, הילדים שלי שאפשרתי שיהיו בקשר
עם חמותי, היום שחמותי כבר לא בחיים, אין להם קשר עם המשפחה שם, ויותר מזה אין להם שום מזכרת ממנה. היא לא קנתה להם כלום, ולא התיחסה במיוחד--
היום ילדי מבינים זאת בעצמם. לי עד כאן עלה בכאב וצער גדול.

שולחת לך
, לבנות את חייך נכון. בלי כאב לב.

בעלי לקח השבוע את הילדה

משעה 1 עד 6 וחצי היא היתה שם ובעלי משאיר אותה שם והולך לעניניו זה לא שאני לא סומכת על חמותי אבל אין לי שום דרך קשר לדעת בשעות האלו מה קורה עם הבת שלי ומה היא עושה כי חמותי לא מדברת איתי וגם הרבה פעמים כשבעלי שם איתה ואני מתקשרת הוא כאילו לא זמין
אף אחד לא מאמין לי שבעלי וחמותי כאלו אליי ומזה אני הכי מפחדת כי הם אנשים חזקים עם פה גדול ואני לא רוצה מלחמות אני רוצה שקט.

mykal

New member
יש לי כמה שאלות אליך?

את עובדת? הילדה נמצאת באיזו מסגרת?
האם החמות היא בייביסיטר של הילדה?
מה בדיוק ההסבר הוא מביא אותה לשם והולך לעניניו?
מה העניןלהם יש פה גדול והם חזקים, ומה את מרגישה חלשה?
משהו לא מסתדר לי. ונעשה באופן שגוי.

תשובה לMIKAL

עד חודש ינואר הילדה היתה איתי בבית לפני חודש בדיוק הכנסתי אותה פעם ראשונה לגן והיום אני מחפשת עבודה בחצי משרה בעלי הוא עצמאי ויש לו בית שקנה מלפני הנישואים שהוא משכיר אותו ואנחנו גרים בלי קשר בשכירות כשהוא הולך לעניניו זה לחברים שלו ,לדירה,אבל לא אלי.ההורים שלו היו גרושים לפי הבנתי אבא שלו היה אלים הוא נפטר לפני שנה+.הם חזקים כי הם מחוברים לאנשים כאלו עורכי דין ואנשים עם כסף שבקלות יהפכו את שמי הטוב לרע ויהפכו אותי למשוגעת.יש לציין שאני נראית ממש טוב ואנחנו באים מבית דתי.בעלי חוזר בתשובה.ועוד משהו קטן הוא מעשן חשיש או גראס אין לי מושג בדיוק אם זה זה או זה וכשסיפרתי את זה לאמא שלו היא כעסה עליו ואמרה שיפסיק אבל כאילו מאז אנחנו לא בקשר ולא נראה שמשהו זז אצלה בלב כלפי .היא רואה בזה שהוא כרגע המפרנס מין כוח שליטה כזה שהוא מביא את הכסף הוא הבעל מילה שלו זה מילה!!!

וגםכשאנחנו רבים/מתווכחים ואני פגועה אז אני בוכה

אז תמיד הוא אומר "יאללה תבכי,הבכי שלך לא עובד עלי,אני רגיל לזה"ואני עוד יותר בוכה כי אני לא בוכה סתם כואב לי בלב

mykal

New member
תראי ככל שאת מספרת

נשמע שאת במצוקה גדולה.
את זקוקה לעזרה, את נשמעת שאת פשוט פוחדת ממנו.
מה פרוש הוא 'מביא את הכסף' הוא גם אוכל, ומלכלך, וקונה ומבזבז,
את גם עובדת. יש לך כסף.
לכי ליעוץ. תבדקי עם נכון לך להשאר בזוגיות כזו.
(אל תגדילי כרגע את המשפחה. עד שלא תתחזקי או תחליטי על צעד אחר)
ככה אין סיבה לחיות בתקופתינו , אנחנו בעולם מתקדם שלאשה יש זכויות .
חבל, וכואב לי הלב לשמע אותך.

אגב, משפחתך מודעת למצב? יכולה לתמוך? גרים קרוב?

המשפחה שלי די מודעת למצב אני גרה קרוב להורים

אבל אין להם יותר מידי מה לעשות בעלי לפני כמה זמן התווכח עם אבא שלי וכשאבא שלי אמר לו בנוגע לזוגיות שלנו שהפעם הגזמת בעלי פשוט חתך את הקשר עם ההורים שלי ובקושי נפגש איתם.ההורים שלי אנשים פשוטים וטובים לא כאלו שרביםן ועושים מלחמות .בעלי גם תמיד אומר אם אנחנו נקנה דירה רק בעיר מסוימת (בעיר שאמא שלו ואחיו גרים)ואני לא מוכנה לזה גם ככה אין לי כבר חברות ורק המשפחה שלי שהיא לא גדולה סובבים אותי וזהו.מה עלי לעשות כרגע?

mykal

New member
לעזור לך

למשל--קצת לשמור על הילדה ולא רק הצד של בעלך.
לתת לך בטחון, שאת אדם חיובי ורצוי.
ולשלוח אותך לטיפול כדי להמשיך בחיים טובים.

ההורים שלי נפגשים הרבה עם הילדה ועוזרים לי אבל

את האהבה שאני צריכה לקבל מבעלי והיחס והפרגון שצריך לבוא מבעלי לא קורה אז אוטומטית אני הולכת לקבל את זה מההורים שלי ואז בעלי כועס עלי מאוד שאני בקשר צמוד איתם והסברתי לו שזה ככה רק בגלל שאני לא ממלא את התפקיד שלך לאוהוב אותי ולפרגן ולתמוך בי .ולחשוב עלי ולהתעניין בי!!
כשהסיפרתי לחמותי אז שבעלי כזה כעסן וקפדן ונותן לי הרגשה לא טובה אז היא זלזלה במה שאמרתי לה גם בעניין של החשיש ופשוט אני לבד חוץ מההורים לי אין לי אף אחד לשתף אותו ושיבין אותי בטח לא מהצד של בעלי כי הם פשוט החרימו אותי ואני כלל לא מענינת אותם. מה עם טיפול זוגי בויצו או נעמת יש כזה דבר?

mykal

New member
אני לא מכירה,

אבל תבדקי בגוגל טלפון באזור מגוריך,
תגשי תראי מה מציעים, אני חושבת שכרגע בעלך לא צריך לדעת שזה מה שאת
עושה. זו הפינה שלך. המקום שלך להתחזק.

ומשהו לגבי המשפט--הזה שכתבת:"אני הולכת לקבל את זה מההורים שלי ואז בעלי כועס עלי מאוד שאני בקשר צמוד איתם והסברתי לו שזה ככה רק בגלל שאני לא ממלא את התפקיד שלך לאוהוב אותי ולפרגן ולתמוך בי .ולחשוב עלי ולהתעניין בי!!

למה את מתנצלת על שאת הולכת אליהם? הוא מתנצל על זה שהוא הולך אל אימו?
כשהוא מעיר על זה--אל תתיחסי, ואם מנדנד--תגידי לו אני עושה מה שמתאים וטוב לי.
למה את מתנצלת ומתחננת שיתיחס אליך? זה מיע לך בלי ההתחננות שלך.
הוא ימשיך--כי הוא רוצה שתהיי תלויה בו--כשתהיי עצמאית--אז רק אז הוא יכבד בלי שתתחנני.

את חייבת שינוי גישה והתנהלות.

mykal

New member
ואולי עוד משהו

1)אל תורידי את המשרה שלך לחצי,
את צריכה בטחון כלכלי, שמקנה הרבה כח ועצמאות.
2)את צריכה ללמוד להיות חזקה על יד בעלך, לקבוע גבולות שלך,
לא לריב לקבוע. באמת לא לבכות לידו. לא להתלונן על משפחתו,
'תנקי' את הדברים שהוא מרגיש 'מעליך'--וכשאת תגדלי עמוד שדרה,
ותהיי יציבה ובטוחה---אז רק אז הוא ידע להתחשב בך.
לזה ריך מישהו שיהיה הגב שלך, והקביים שלך, בלי שהוא שותף לזה.

ayaht

New member
כבשה, ככל שקוראים יותר, הזוגיות שלך נשמעת יותר גרועה

את חיה עם גבר אלים.

התלבטתי אם לכתוב לך עוד תגובה קודם.
כתבתי ומחקתי.

זה שהוא לוקח את הילדה לאמו, משאיר אותה שם למספר שעות והולך לסידורים, נשמע כמו התנהגות של גבר גרוש.

מבחינתי סמים זה קו אדום.
אני לא מאמינה ב"סמים קלים".
אני מאלו שמתנגדים ללגליזציה.

בבקשה, לכי לפגישה.
אחת.
בנעמ"ת.
אל תספרי לו שאת הולכת.
פשוט לכי אליהם לפגישת ייעוץ ותשמעי מה יש להם להגיד על מה שאת מספרת.

בעלי בטוח שהוא מתנהג בצורה הכי נורמלית שבעולם

ואין שום בעיה ביחס שלו כלפי.אני אתקשר אליהם היום.זה הכל דיסקטי?הם לא יפנו אליו אחרי הפגישה?

למעלה