חמותי עושה אפליות ולא בקשר איתי חצי שנה!!!!!

אני בחורה הכי שמחה וחייכנית וסימפטית וכל מקום אליו אני הולכת

אני מוצאת חן וכולם אוהבים אותי.אני לא מקטרת ולא עצבנית וגיסתי היא זו שהרחיקה את חמותי ממניי לא אני התרחקתי ממנה!!פשוט היא נכסה אותה לעצמה וחמותי בלי הרבה חכמה הלכה על זה ובדרך דרכה עליי.אז זה לא נכון לבוא ולהגיד שאני קוטרית לא שמחה כי אני בדיוק ההיפך ויחסי עם חמותי לפני שהכירה את כלתה השניה היו נפלאים.חמותי הפכה עורה ב 180 מעלות כלפי .בכל אופן תודה על התגובות.

ניאו11

New member
רק שהשפה המשותפת שהחמה הזאת מצאה עם גיסתה

היא שהן מרכלות אחת עם השניה על המשפחה של הכותבת. ואחרי זה החמה מתקשרת עוד אליה ומספרת לה שהגיסה לא אוהבת את המשפחה שלה...
&nbsp
וזה בעיה מאוד חמורה כי זה גורר עקיצות קטנות מהחמה הזאת נגדה.
וייתכן שזה גם גרם לבעיות בזוגיות שיש לה עם בעלה.
&nbsp
אני מסכים שאם הבחורה היתה יכולה להתעלם מכל זה ולחזור להיות שמחה ומחייכת אז הכל היה טוב, הבעיה שכשעוקצים אותך ומשפילים אותך וגורמים לך להרגיש באופן כללי שאת לא ממש רצויה, אז לא פשוט לחייך ולהתנהג כאילו הכל כרגיל.
&nbsp
את מייעצת לה את הדברים הבאים:
&nbsp
למדי לאהוב ולקבל את המציאות כמו שהיא. אל תקנאי... זה הורס אותך בסופו של דבר ופוגע בך.
&nbsp
אל תכעסי, כי שוב זה רק גורם לריחוק ממך.
תמצאי את הדרך לפרגן ולאהוב ולקבל ולהכיל, ותמצאי את עצמך חלק מהחבורה.
&nbsp
אני מסכים עם כל מה שכתבת רק תתקדמי עוד צעד אחד ותסבירי איך עושים את כל זה במציאות שיש לה?

תגובה לניאו 11

אוויי את ככ צודקת במה שכתבת. כנראה שהבנת את שכתבתי הכי טוב.לא פשוט בכלל מצבי ואני לא מאחלת לאף אחת לחיות במציאות כמו שלי עם חמותה וגיסתה.מבטיחה לעדכן בהמשך בתקווה לבשורות טובות

אם היא לא רוצה קשר איתך- ההפסד כולו שלה.

אני חושבת שזה לא לעניין שבעלך לוקח את הילדה אליה לכל כך הרבה זמן וגורם לך להרגיש בודדה ואני חושבת שאת צריכה להציב גבולות בעניין הזה מול בעלך.
&nbsp
נשמע שהגיסה והחמות מצאו אחת את השנייה והתחברו ברמה שזה הפך להיות נגדך וזו התנהגות מאוד לא יפה. אל תקחי ללב. ההפסד שלהן...

שני717

New member
מבינה ומזדהה איתך

אני גם מרגישה סוג ב עם חמותי
באתי ממשפחה קטנה יש לי הורים מבוגרים אני בחורה שקטה צנועה ואילו הכלה הראשונה
היא בדיוק ההיפך רברבנית עם משפחה גדולה ותמיד הדודים החבירות שלה באות לחמותי
גם אני הרגשתי שהיא מעדיפה אותה על פניי היו לי מריבות עם בעלי על כך
בעלי מגן עליי ומבין אותי אבל לעיתים התגובות שלו לא מוצאות חן בעיני
אמרתי לו חד וחלק שאם הוא לא יתמוך בי אנחנו מתגרשים!!! ממש ככה הייתי קיצונית!
כי הנושא מאוד הפריע לי ועשה לי רע מאוד -בדיוק איך שאת מרגישה.
לגבי חמותי כבר קיבלתי את זה שהיא פחות מתייחסת אלי והתרגלתי לנושא
אני כבר לא מתקשרת אליה מידי שבוע ניפגשת איתה רק פעם בשבועיים
בארוחת שישי וככה אני שומרת על שקט נפשי וגם אף אחד לא מתערב לי בענינים
האישיים. כי יש נטיה לאימהות של הבעלים להתערב בחינוך הילדים או בחיים של בני הזוג
וזה לא מקובל עלי בכלל.
נכון שלא כל האימהות כאלה אבל ספציפית לענין שלי כמה שהיה לי קשה בהתחלה להרגיש סוג ב
ושהיא לא מקבלת את השונה ממנה חשבתי בצורה רציונלית ואמרתי לעצמי וואלה מתאים לי ככה יש
לי שקט נפשי!
לא אשקר לך עדיין מפריע לי קצת שזה ככה הייתי רוצה שהמצב ישתנה אבל לא יודעת אם בא
לי להשקיע בזה מאמץ הכי חשוב לי הזוגיות שלי ואם בעלי ימשיך לתמוך בי ולהיות לצידי אז היא כבר לא מענינת אותי.
שתיתייחס לכלה הראשונה ביתר אהבה וחיבה וגם לחבירות/ הכלות החדשות שיבוא בעתיד, אני מבחינתי החלטתי
שיחס גורר יחס אם היא לא מקבלת אותי בזרועות פתוחות אז אשמור איתה על יחסים קורקטיים וזהו זה וזה מה יש .
לך אני ממליצה לחזק את הזוגיות שלך כי אם בעלך יהיה לצידך את לא תרגישי רע כמו עכשיו . את מרגישה לבד ולגטימי שתישברי . את צריכה לדבר עם בעלך שיתמוך ויהיה לצידך וזה כבר ישפר את המצב.
בהצלחה

נוסעת27

New member
אני לא מבינה אותך

קראתי את כל השרשור, וברור כשמש שהבעיה בכלל לא חמותך, אלא בעלך.
&nbsp
אני לא רואה משהו קטסטרופלי בעישון חשיש וגראס, אבל כן מבינה את חוסר הנוחות שלך מזה. אני לא מסתכלת על חומרת המעשה (שנתונה למיקוח), כמו על זה שהוא מרשה לעצמו בעיקרון לעשות מה שבא לו בנישואים שלכם. את החוליה החלשה, ומכיוון שהוא לא מכבד אותך בשום צורה, למה שאימו תעשה זאת?
&nbsp
אימא שלו לא מעניינת, מה שמעניין כאן זה הנישואים שלך. כי היא בעיה שלו לא שלך. והוא מרשה לעצמו לדרוך עלייך כמה שבא לו, עושה אך ורק מה שהוא רוצה, מסתיר ממך נכסים, שולט בחייך ומוריד מערכך כל הזמן, ובטח שלא מגן עלייך מולה, ואפילו תומך במצב שנוצר, אז למה שמשהו ישתנה?
&nbsp
יש איזה קטע של היררכיה בקבוצות. גם של בני אדם וגם של בעלי חיים. כשברור שאחד מחברי הקבוצה הוא הנחות ביותר המעמד שלו מתבסס ככזה וככה יתייחסו אליו בקבוצה. במקרה נ"ל הקבוצה זאת המשפחה שלו והנחותה זאת את. יש רק שתי דרכים לצאת ממצב כזה, או שאחד מחברי הקבוצה מגבה אותך (כלומר- בעלך) או שאת תובעת את הכבוד שמגיע לך, לא בבכי ותחינות והיעלבויות. אלא דורשת כבוד בסיסי מהסובבים אותך ולא מוכנה אחרת ועומדת איתן על עמדתך וכבודך. לצערי לא נראה שאת במקום שמשהו מהאפשרויות האלו יקרה.
&nbsp
אגב אני לא מאמינה בכלל שהיחסים עם חמותך הידרדרו בעקבות הגיסה החדשה. אני חושבת שהם הידרדו בגלל בעלך ונוח לך להאשים אותה ולא להסתכל לאמת המכוערת בעיניים. והוכחה בשבילך היא הגיבוי המלא שלו למצב ושאמר ש"עדיף ככה". אני לא חושבת בהכרח שהוא עשה זאת בזדון אבל ככל הנראה זלזל בך מספיק בפניה ומבחינתה הבן היקר שלה תמיד צודק הרי. ואת ניסית לזכות בחסד שלה באמצעות זה ש"הלשנת" על כל מני דברים בניכם בתקווה לקבל את תמיכתה. גם זאת לא התנהגות נכונה או מעוררת הערכה וככל הנראה הורידה קרנך בעיניה. זה לא עניינה מה קורה בניכם. ובטח שזה לא צריך להגיע ממך.
&nbsp
את צריכה להפסיק להתעסק בחמתך ולהבין את חומרת המצב עם בעלך. מקווה שפנית לנעמת או ויצו כמו שיעצו לך כאן כדי להתחיל לקבל ייעוץ מקצועי שתדעי איך להתחיל להתמודד עם המצב הלא פשוט הזה, ועל הדרך אולי גם לשפר את הערך העצמי שלך.
בהצלחה!

holten

New member
זה די ברור שבעלך

לא לצידך.
והוא היחיד מבני משפחתו שחייב לך משהו.
עם כל הכבוד לגיסתך, חמתך, ומי שלא יהיה- את לא חייבת להם כלום ולא הם לך.
אבל הזוגיות היא שלך ואם בעלך לא מכבד אותך אין לה מה לחפש שם.
יכולות להיות הרבה בעיות ומריבות בין בני זוג אבל צריך כבוד ונכונות לפתור אותן. משני הצדדים.
בבקשה תאמיני בעצמך ואל תהיי בזוגיות שמחלישה אותך.
אני במקומך לא עוזבת את הבת שלי לרגע ולא משאירה אותה שם לספוג את כל הרעל הרכילויות והזלזול. לפני הכל את אמא אז תגני על הבת שלה ותהיי הגב שלה בכל סיטואציה. תראי לה שאמא שלה חזקה ולא סופרת אף אחד ממטר. ולא משנה אם זה הסבתא הדודה או האבא- הילדה תבין שלא מזלזלים בך ושאת חזקה ואת תמיד שם בשבילה.
שיהיה המון בהצלחה :)|

למעלה